KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Eylül 2025 Cuma
°C

'Türk donanması Kırım'a girmeye hazır'

Rus Parlamentosunun alt kanadı Duma'nın Başkan Yardımcısı Vladimir Jirinovski'nin, Ukrayna aleyhindeki açıklamaları nedeniyle bu ülkeye girişinin yasaklandığı bildirildi.

`Türk donanması Kırım`a girmeye hazır`
07 HAZİRAN 2006 ÇARŞAMBA 18:23
0
1286
0
AA aa
Rus ve Ukrayna basınında yer alan haberlere göre, Kiev yönetiminin başta Jirinovski olmak üzere 10 Rus vatandaşının özellikle Kırım Yarımadası ile ilgili yaptıkları Ukrayna karşıtı açıklamaları yüzünden ülkeye girişlerini yasakladığı kaydedildi.

Haberlerde, Ukrayna Dışişleri Bakanlığı'nın alınan yasak kararına, Jirinovski'nin Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü tehdit etmesi ve ülke gururunu incitmesini gerekçe gösterdiği belirtildi.

Ukrayna aleyhinde sürekli yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Jirinovski, Ukrayna'nın NATO üyeliği başvurusu üzerine yaptığı açıklamada, “Ukrayna'nın NATO'ya girmesini ve Ukrayna askerlerinin Irak'tan cesetlerinin gelmesini istiyorum” demişti.

“TÜRKİYE KIRIM'A GİRMEYE HAZIR”

Jirinovski, Rusya ve Ukrayna arasında Kırım Yarımadası ile ilgili tartışmalar üzerine de yaptığı açıklamada, “Kırım'ın Rusya'ya ya da Türkiye'ye ait olması gerekiyor. Ukrayna'nın Kırım üzerinde hiçbir hakkı yok. Türk deniz filosu bugün Kırım'a girmeye ve Türk bayrağını dalgalandırmaya hazır” dedi.

Ukrayna yönetiminin ülkeye girişini yasaklama kararını eleştiren Jirinovski, “Bu onların ne kadar korkak olduğunu gösteriyor. İstenmeyen kişi ilanı kararı, ülkeye gerçekten zarar verenler için alınır. Ancak ben Ukrayna'ya hiçbir kötülük yapmadım” diye konuştu.

ABD'nin Ukrayna'yı NATO'ya üye alarak Rusya sınırlarına dayanmak istediğini ileri süren Jirinovski, şunları söyledi:
“Tüm bunlar Rusya'yı zayıflatmak için yapılmakta. Ancak, Ukraynalılar, NATO'ya üye olmadan önce iyice düşünsünler. Kiev'e, Afganistan, Irak ve sıcak çatışma bölgelerinden tabutlar gelmeye başlayacak.”

haber7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
19:46
Bingöl Kent Konseyi`nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Bingöl Kent Konseyi'nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Kent Konseyi Başkanlığı; 'Daha güçlü aileler, daha sağlıklı bireyler ve daha bilinçli bir toplum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize hep birlikte dokunmaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
15:42
Bingöl Konteyner Kent`te sona doğru
Bingöl Konteyner Kent'te sona doğru
Konteyner Kentin altyapı yatırımını üstlenen Bingöl Belediyesi, sahadaki çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladı. Konteyner kentin donanımları Bingöl Valiliği ve AFAD tarafından karşılanacak.
12.09.2025
15:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gazze için Dua' programı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
15:02
Zıktê Sürkap`ta Atalay dönemi
Zıktê Sürkap'ta Atalay dönemi
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
12.09.2025
14:55
‘Acaba` diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
'Acaba' diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nde farklı bir etkinliğe imza atan doğa tutkunu Vedat Avar, nehirde su altına dalarak meyve yedi.
12.09.2025
09:27
Tandırda unutulan köz yangına neden oldu
Tandırda unutulan köz yangına neden oldu
Bingöl'ün Genç ilçesinde tandırda unutulan köz yangına neden oldu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın