KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

'Türk donanması Kırım'a girmeye hazır'

Rus Parlamentosunun alt kanadı Duma'nın Başkan Yardımcısı Vladimir Jirinovski'nin, Ukrayna aleyhindeki açıklamaları nedeniyle bu ülkeye girişinin yasaklandığı bildirildi.

`Türk donanması Kırım`a girmeye hazır`
07 HAZİRAN 2006 ÇARŞAMBA 18:23
0
1338
0
AA aa
Rus ve Ukrayna basınında yer alan haberlere göre, Kiev yönetiminin başta Jirinovski olmak üzere 10 Rus vatandaşının özellikle Kırım Yarımadası ile ilgili yaptıkları Ukrayna karşıtı açıklamaları yüzünden ülkeye girişlerini yasakladığı kaydedildi.

Haberlerde, Ukrayna Dışişleri Bakanlığı'nın alınan yasak kararına, Jirinovski'nin Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü tehdit etmesi ve ülke gururunu incitmesini gerekçe gösterdiği belirtildi.

Ukrayna aleyhinde sürekli yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Jirinovski, Ukrayna'nın NATO üyeliği başvurusu üzerine yaptığı açıklamada, “Ukrayna'nın NATO'ya girmesini ve Ukrayna askerlerinin Irak'tan cesetlerinin gelmesini istiyorum” demişti.

“TÜRKİYE KIRIM'A GİRMEYE HAZIR”

Jirinovski, Rusya ve Ukrayna arasında Kırım Yarımadası ile ilgili tartışmalar üzerine de yaptığı açıklamada, “Kırım'ın Rusya'ya ya da Türkiye'ye ait olması gerekiyor. Ukrayna'nın Kırım üzerinde hiçbir hakkı yok. Türk deniz filosu bugün Kırım'a girmeye ve Türk bayrağını dalgalandırmaya hazır” dedi.

Ukrayna yönetiminin ülkeye girişini yasaklama kararını eleştiren Jirinovski, “Bu onların ne kadar korkak olduğunu gösteriyor. İstenmeyen kişi ilanı kararı, ülkeye gerçekten zarar verenler için alınır. Ancak ben Ukrayna'ya hiçbir kötülük yapmadım” diye konuştu.

ABD'nin Ukrayna'yı NATO'ya üye alarak Rusya sınırlarına dayanmak istediğini ileri süren Jirinovski, şunları söyledi:
“Tüm bunlar Rusya'yı zayıflatmak için yapılmakta. Ancak, Ukraynalılar, NATO'ya üye olmadan önce iyice düşünsünler. Kiev'e, Afganistan, Irak ve sıcak çatışma bölgelerinden tabutlar gelmeye başlayacak.”

haber7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın