KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2025 Cumartesi
°C

Tyçp kapsamında geçici işçi alınacak

İş-Kur İl Müdürlüğü, yürüttükleri Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında il merkezi ile Solhan, Karlıova ve Genç ilçesinde okullarda çalıştırılmak üzere geçici personel alımının yapılacağını bildirdi.

Tyçp kapsamında geçici işçi alınacak
14 EYLÜL 2011 ÇARŞAMBA 23:44
0
2805
0
AA aa

Bingöl Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla yazılı bir açıklama yapan Bingöl İş-Kur İl Müdürlüğü, yürüttükleri Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında il merkezi ile Solhan, Karlıova ve Genç ilçesinde okullarda çalıştırılmak üzere geçici personel alımının yapılacağını belirtti.

Bingöl, Karlıova, Genç ve Solhan'da Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okullarda çalıştırılmak üzere 3 aylığına geçici işçi alımı olunacağı ifade edilen açıklamada, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 44, Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 12, Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 12 ve Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 12 olmak üzere 80 geçici işçi alımı olacağı ve bu işçilerin beden işçisi olarak bu müdürlüklere bağlı okullarda temizlik ve bahçe düzenlemesi işi yapacağı kaydedildi.
İşçi alımı başvurularının 14 Eylül 2011 (dün) tarihi itibari ile başlandığı ifade edilen açıklamada, başvuruların Bingöl İş-Kur İl Müdürlüğü'ne şahsen veyahut iskur gov.tr sitesine üye olarak yapılacağı belirtilerek, başvuruların 23 Eylül 2011 tarihinde sona ereceği belirtildi.

Başvuru sonrasında işçi alımında başvuruların fazla olması durumunda noter huzurunda kura yapılacağı kaydedilen açıklamada, işçi alımında gerekli olunan koşullar şu şekilde açıklandı:

“En az okuryazar olmak kuruma kayıtlı işsiz olmak. 18 yaşını tamamlamış ve 65 yaşından küçük olmak, kamudan emekli, malul, dul ve yetim aylığı almamak.”

Açıklamada, alınacak geçici işçilerin 3 ay boyunca asgari ücret ve sigortalı çalıştırılacağı belirtildi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın