KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Ümit kiler'den bülent bulgurlu'ya sert yanıt

Migros'un yüzde 50.8'nin BC Partners'a ait Moonlight Capital'e satılmasının ardından, Koç Holding ve Kiler Grubu karşıkarşıya geldi.      

Ümit kiler`den bülent bulgurlu`ya sert yanıt
15 ŞUBAT 2008 CUMA 15:43
0
997
0
AA aa
Migros 'un satışıyla ilgili dün Koç Holding'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Koç Holding CEO'su Bülent Bulgurlu'ya Kiler Grubu bugün yazılı bir açıklama ile cevap verdi. Bulgurlu'nun Kiler'in satış sürecine katıldığı ve daha sonra bu satışla ilgilenmediği yönünde bilgi sahibi olmadığını açıklamasının ardından bu gün Ümit Kiler imzasıyla yapılan açıklamada, “Sayın Bulgurlu'nun hafıza problemi olduğunu düşünmek istemiyoruz.'' denildi.
     
Gizlilik sözleşmesi var
     
Kiler Holding Perakende Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler'in yazılı açıklamasında "24 yıldır perakende sektörünün içerisinde yer alan bir firma olarak, Türkiye'nin en büyük perakende zinciri olan Migros'un satışa çıkacağı haberini duyduğumuz andan itibaren sürece nasıl baktığımızı, ne kadar ciddi ve kararlı olduğumuzu konuyla ilgili herkes biliyordu.      

Sayın Bülent Bulgurlu'nun dün gerçekleştirilen basın toplantısında, Kiler'in bu süreçteki yeri ile ilgili yapmış olduğu ‘Ben de medyadan duydum' şeklindeki talihsiz açıklamasını üzüntüyle karşıladık. Sayın Bulgurlu'nun hafıza problemi olduğunu düşünmek istemiyoruz. Ancak kurumumuza yöneltilen ve haksız spekülasyonlara neden olabilecek bu iddia karşısında da sessiz kalmanın doğru olmayacağı kanaatindeyiz.      

18 Ekim 2007 tarihinde, altında Sayın Bülent Bulgurlu'nun, Sayın Ahmet Ashaboğlu'nun ve benim imzamı taşıyan gizlilik sözleşmesi var. Bu sözleşmeye duyduğumuz saygıdan dolayı Kiler'in bu süreçte nasıl yer aldığını şimdilik net bir şekilde açıklayamıyorum. Kendileri dünkü açıklamalarıyla o gizlilik sözleşmesini ihlal yolunda ilk adımı atmışlardır. Bu tavır devam ederse varılacak noktada tarihleri, JP Morgan'a verilen teklif miktarlarını ve diğer detayları içeren dokümanları tüm kamuoyu ile paylaşmaya hazırız. Sayın Bülent Bulgurlu'nun konuya bir an önce açıklık getirilmesi için bize ve kamuoyuna bir özür borçlu olduğunu ifade etmek isterim" denildi.


habertürk
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.07.2025
13:36
Bingöl Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı
Bingöl Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı
'Şehrimizin oksijen kaynağı ormanlarımızı koruma konusunda vatandaşlarımızdan azami hassasiyet bekliyoruz' vurgusu yapılan açıklamada, yapılması gerekenler de sıralandı…
17.07.2025
03:59
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl-Elazığ'da yolunda otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
17.07.2025
03:42
Bingöl`de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi, 4 şahıs hakkında işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:39
Bingöl`de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:29
Yılmaz`dan ‘Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi` vurgusu
Yılmaz'dan 'Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi' vurgusu
15 Temmuz'un ardından milli iradenin güçlenmesi, yeni anayasa çalışmaları, terörsüz Türkiye ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu değerlendiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; 'Demokratik standartlarımızı yükseltmek, daha iyi noktalara getirmek durumundayız. Yeni Anayasa ve onunla bağlantılı diğer çalışmalarla inanıyorum ki Türkiye gelecekte çok daha güçlü bir demokrasi olacaktır. Millî iradeye hiç kimse saldırmayı aklının ucundan dahi geçiremeyecektir' dedi.
17.07.2025
03:03
Duran:
Duran: 'Türkiye, küresel vicdanı temsil etmektedir'
Türkiye'nin uluslararası krizlerin çözümüne katkı sunan, komşularının ve bölgesinin güvenliğine yön veren bir aktör olduğunu vurgulayan Duran, uluslararası düzende adil ve insan odaklı bir sistem için mücadele eden öncü bir ülke konumuna gelen Türkiye'nin, küresel vicdanı temsil ettiğinin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın