KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Temmuz 2025 Cuma
°C

Uygulamanın öncüleri yerel medya

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü yaptığı açıklamada, yerel gazetelerin gazete panolarının kaldırılmasının basına karşı bir davranış olmadığını açıklayarak, kaldırım işgallerinden yerel basının sürekli şikayet ettiğine vurgu yaptı. Açıklamada, bu uygulamanın öncülerinin yerel medya olması gerektiğinin altı çizildi.

Uygulamanın öncüleri yerel medya
25 ŞUBAT 2011 CUMA 08:44
0
1790
0
AA aa

Son zamanlarda basına yansıyan ve yerel gazetelerimizin gazete panolarının kaldırılması ile ilgili olarak Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü yaptığı yazılı açıklamada, gazete panolarının kaldırılması basına karşı bir davranış olmadığı vurgulanarak, kaldırım işgallerinin bir günde çözülemeyeceği hatırlatıldı. Açıklamada, “Kaldırım işgalleri ile ilgili şikayet edenler ve sürekli gündemde tutanlar yerel basın kuruluşlarıdır. Gazete panoları kaldırılınca da ‘neden kaldırıldı' veya ‘sadece bize yapılmış bir uygulama' olarak düşünmenin ve bu minvalde gündem oluşturmanın doğru olmadığını belirtmek isteriz. Yapılan çalışmaları farklı bir şekilde yansıtmamak lazım. Bu uygulamaya yerel gazetelerimizin öncü olmasını bekliyoruz. Tavrımız objektif ve nettir” denildi.

Açıklamada, “Kaldırım işgalleri ile ilgili olarak da hassasiyetle çalışmalarımız devam etmektedir. Bunun içinde uğraşımız aynı şekilde devam edecektir. Bu genel bir uygulamadır. Sadece basına mahsus bir tarafı yoktur. Bu uygulamayı yaparken herkese eşit davranmakta en temel görevimizdir. Bu konuda herhangi bir ayrıcalık da tanımamız mümkün değildir” ifadelerine yer verildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.07.2025
13:47
28 milyon TL`lik destek planı açıklandı
28 milyon TL'lik destek planı açıklandı
Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı, Elazığ Valiliği'nde bölge valileri ve kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, TRB-1 bölgesindeki mikro ve küçük işletmelerin yeşil dönüşüm yatırımları için 28 milyon TL bütçeli hibe desteği programı tanıtıldı.
17.07.2025
13:36
Bingöl Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı
Bingöl Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı
'Şehrimizin oksijen kaynağı ormanlarımızı koruma konusunda vatandaşlarımızdan azami hassasiyet bekliyoruz' vurgusu yapılan açıklamada, yapılması gerekenler de sıralandı…
17.07.2025
03:59
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl-Elazığ'da yolunda otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
17.07.2025
03:42
Bingöl`de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi, 4 şahıs hakkında işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:39
Bingöl`de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:29
Yılmaz`dan ‘Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi` vurgusu
Yılmaz'dan 'Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi' vurgusu
15 Temmuz'un ardından milli iradenin güçlenmesi, yeni anayasa çalışmaları, terörsüz Türkiye ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu değerlendiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; 'Demokratik standartlarımızı yükseltmek, daha iyi noktalara getirmek durumundayız. Yeni Anayasa ve onunla bağlantılı diğer çalışmalarla inanıyorum ki Türkiye gelecekte çok daha güçlü bir demokrasi olacaktır. Millî iradeye hiç kimse saldırmayı aklının ucundan dahi geçiremeyecektir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın