KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ağustos 2025 Cuma
°C

'Uyurken alkış mı olur len!'

Bazı açılışlar yapmak ve toplantılara katılmak üzere Aydın'a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Kuşadası'ndaki Kongre Merkezi inşaatını inceledi. Koç, 'uyuyor' haberleri için basına sitem etti.

`Uyurken alkış mı olur len!`
19 ŞUBAT 2007 PAZARTESİ 09:14
0
991
0
AA aa
Ardından Söke İlçesi'ne bağlı Yenidoğan Beldesi'ne geçerek Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının temel atma törenine katıldı. Koç, buradaki konuşmasında, son zamanlarda toplantılarda yine uyuduğu yolunda çıkan haberlerle ilgili olarak basına sitem etti.
İlk olarak Kuşadası'na gelen Kültür ve Turizm Bakanı Atille Koç, Kongre Merkezi inşaatını inceledi. İnşaatın çeşitli sorunlar yüzünden belirlenen takvim çerçevesinde ilerlemediğini gören Bakan Koç “Çok yavaş ilerliyor. Keşke seçimler öncesinde açılışını yapabilseydik. Yine de ne yapılması gerekiyorsa yapılsın'' diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Bakan Koç daha sonra, TOKİ konutlarının temel atma törenine katılmak üzere Yenidoğan Beldesi'ne gitti. AKP Aydın milletvekilleri Ahmet Ertürk ve Semiha Öyüş, Aydın Valisi Mustafa Malay, Söke Kaymakamı Celil Ateşoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Bakan Koç yine esprili bir dille medyaya çattı. Bakan Koç, “Yine geçen gün ‘Bakan Koç, Başbakan'ı dinlerken uyudu' yazmışlar. Altına da ‘Alkışlarken uyudu' yazmışlar. Uyurken alkış mı olur len? Ertesi günü yine bir baktım, ‘Bakan uyumamak için tespih çekti' diye yazmışlar. Ulan tespih çekilirken insan uyur mu be? Ne yazacağınızı artık bilmiyorsunuz'' dedi.

‘SEÇİME KADAR BİTİRİN'

Bakan Koç konuşmasında 6 milyon YTL'ye malolacak 114 konutlu Yenidoğan TOKİ konutlarının eylül ayında bitirilmesini istedi. Bakan Koç, “Seçim yılına girdik. Bu nedenle müteahhitten bu konutları eylül ayına kadar bitirmesini istiyorum. Yenidoğanlı hemşehrilerim kira öder gibi konut sahibi olacaklar. 2 bin YTL peşinat, aylık da 300'er YTL taksitlerle konut sabihi olunacak. Ödemeler 2008'in başında başlayacak'' dedi. Bakan Atilla Koç, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte butona basarak ilk harcı temele bıraktı.

Bakan Koç, temel atma töreninin ardından, merkez ilçe danışma kurulu toplantısına katılmak üzere Aydın'a geçti.



Milliyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.08.2025
04:03
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Kırsal kalkınmanın önemli unsurlarından biri olan arıcılık sektörüne bilimsel ve stratejik katkılar sunmayı hedefleyen kongrede, disiplinlerarası oturumlar, poster sunumları ve çalıştaylar yer alacak.
15.08.2025
04:02
Bingöl`de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl'de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl-Elâzığ Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında tır sürücüsü hayatını kaybetti.
15.08.2025
04:00
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
08 Ağustos'ta başlayan başvurular 20 Eylül 2025 tarihinde sona erecek. Değerlendirme sürecinin ardından sonuçlar, Bingöl Üniversitesi tarafından ilan edilecek.
14.08.2025
02:36
Bingöl`de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de deprem riski nedeniyle yıkılacak olan okul 24 derslikli olarak yeniden inşa edilecek, merkez ve köylerdeki 7 okul ise bakım onarımla yeni eğitim yılına hazırlanacak.
14.08.2025
02:35
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete`de yayımlandı
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete'de yayımlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeler, özellikle kentsel altyapıyı güçlendirmeyi, sosyal donatıları artırmayı ve afetlere hazırlık kapasitesini geliştirmeyi hedefliyor. Parklara afet ve sağlık altyapısı, büyük konut projelerinde kreş ve sağlık merkezi zorunluluğu getirildi.
14.08.2025
02:33
Bingöl HEM`den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl HEM'den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından mezun öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme (Üniversiteye Hazırlık) Kursları açılacak. 04 Ağustos'ta başlayan başvurular, 18 Ağustos'ta sona eriyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın