KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Şubat 2026 Cuma
°C

Üzer: çok üzgünüz

Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 16. haftasında Kardeşlerspor ile Yenimahalle Bingölspor arasında oynanan karşılaşmanın bitimine dakikalar kala yaşanan tatsız olaylarla ilgili açıklamada bulunan Kardeşler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Can Üzer, olayları tasvip etmediklerini ve çok üzgün olduklarını söyledi

Üzer: çok üzgünüz
19 OCAK 2008 CUMARTESİ 09:53
0
1291
0
AA aa
Aradan geçen 1 haftalık zamana rağmen hala olayın üzüntüsünü ve stresini atlatamadıklarını ifade eden Üzer, çok büyük üzüntü içinde olduklarını, sporda olmaması gereken olayların kendi müsabakalarına denk gelmesinin ve takım oyuncularının olaya karışmasının asla kabul edilemeyeceğin belirtti.
Yaşanan tatsız olayların ve sergilenen davranışların sporcu ruhun aykırı olduğunu, sporun ve kavganın aynı yerde olamayacağını anlatan Üzer, tüm bu gerekliliklere rağmen bazen hatalarında yapıldığını dile getirdi.
‘Bazen hatayı futbolcular, bazen hakemler, bazen de teknik adamlar yapar' diyen Üzer: “Ancak müsabaka sırasında yapılan bütün hataların kasıt unsuru bulunmaması halinde masumane olduğuna inanıyorum ki, bizim müsabakada hakeminin hiç hatasının olmadığı halde sporcularımız tarafından fiili muameleye maruz kalmalarını kabul etmek mümkün değil. Olaydan sonra ilk iş olarak olaya sebebiyet veren yönetim kurulu üyemiz ile olaya karışmış oyuncularımızın kulübümüzle ilişkileri kesilerek, bir köyün ve kulübün adını lekelemeye haklarının olmadığını ifade ettik. Olay adli mercilere intikal etmiştir. Verilecek cezayı olaya karışanların itirazımız olamaz. Zaten ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu ve İl Hakem Kurulu Başkanı Metin Karaaslan ile yaptığım görüşmelerde olaydan dolayı duyduğumuz üzüntüyü dile getirdim. Ligin sonuna kadar yapılan bütün müsabakalara çıkan takımımızın böyle olay yapmaması ve centilmenliğimiz ile her kesim tarafından taktir edilirken bu son olay bizleri çok üzmüştür. Bize spor malzemesi alarak teşvikte bulunan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ekrem Çelik'e karşı çok mahcup olduk ancak sayın müdürümüzü de ziyaret ederek özrümüzü beyan edeceğiz. Yaşanmaması gereken ancak şansız bir şekilde cereyan eden olaydan dolayı Kardeşler Spor Kulübü adına ilgili kişi ve kurumlardan ve Bingöl spor kamuoyundan özür dilerim” dedi.
Yeni kurulan bir kulüp olduklarına dikkat çeken Üzer, sporcularının futbol oyun kurallarının da tam manasıyla bilmediklerinden istenmedik olayın yaşandığını, ancak bundan sonra bu tür olaylara asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı.
‘Önce spor sonra skor' anlayışı içinde olacaklarını ve rakiplerinin de kazanma haklarının olduğu bilinciyle hareket edileceklerini aktaran Üzer, bir kulübün varlığının sebebinin rakip takımlar, hakemler ve diğer unsurla olduğunu unutmadan mücadelelerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.



BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.02.2026
19:21
Bingöl tek yürek olmaya hazırlanıyor! Dev ekran kurulacak
Bingöl tek yürek olmaya hazırlanıyor! Dev ekran kurulacak
Lider 12 Bingölspor'un şampiyonluk yolundaki kritik karşılaşması öncesi PFDK'nın verdiği 'seyircisiz maç' cezasına karşılık kent genelinde dayanışma çağrıları yapıldı. Belediye Başkanı Erdal Arıkan, maç saatinde stat önüne dev ekran kuracaklarını açıklarken, Bingöl halkı, tribünde olamasa da takımının yanında olacak.
13.02.2026
18:02
Vali Çelik Kiğı`da muhtarlarla bir araya geldi
Vali Çelik Kiğı'da muhtarlarla bir araya geldi
Bingöl Valisi Cahit Çelik Kiğı ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
13.02.2026
13:42
Hesarek`te gerçeğini aratmayan tatbikat
Hesarek'te gerçeğini aratmayan tatbikat
Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'nde yapılan çığ ve telesiyejde mahsur kalma tatbikatı, gerçeği aratmadı. Tatbikatı yöneten Vali Yardımcısı Şahin; 'Arkadaşlarımızın disiplin içerisinde hareket ettiği, verilen talimatlara titizlikle uyduğunu gözlemledik.'
12.02.2026
17:01
Suça Sürüklenen Çocuklara
Suça Sürüklenen Çocuklara 'Diversiyon' Modeli!
Adalet Bakanlığı, suça sürüklenen çocukların cezaevine girmeden topluma kazandırılmasını hedefleyen 'Diversiyon' modeli üzerinde çalışıyor. 16 ülkede uygulanan sistem, yargılama yerine eğitim ve denetimi esas alıyor. Ancak modelin Türkiye'de ne kadar başarılı olacağı tartışma konusu.
12.02.2026
16:45
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Büyük Başarı
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Büyük Başarı
57. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Malatya Bölge Finali'nde Bingöl rüzgârı esti. 20 projeyle yarışmaya katılan Bingöllü öğrenciler, farklı alanlarda birincilik ve üçüncülük dereceleri elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
12.02.2026
16:09
Genç`te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Genç'te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği, kalp ve böbrek rahatsızlıklarıyla mücadele eden Yağmur Ok'un talebi üzerine, günlük yaşamını kolaylaştıracak özel bir koltuk desteği sağladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın