KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Vali avuç karne dağıttı

2005-2006 eğitim öğretim döneminin tamamlaması nedeniyle Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda bir tören düzenlendi. Törene katılan Vali Vehbi Avuç, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Vali avuç karne dağıttı
20 HAZİRAN 2006 SALI 14:12
0
1275
0
AA aa
Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce 2005-2006 eğitim öğretim döneminin tamamlaması nedeniyle bir tören düzenlendi. Dün saat 10.00'da merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene Vali Vehbi Avuç, Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, Milli Eğitim Müdürü M. Ali Hansu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdür M. Ali Hansu, 403 kurumda, 56 bin 247 öğrenci, 3 bin 856 yönetici, öğretmen ve personelle eğitim öğretim yılının tamamlandığını bildirdi. Törende 2005 yılında eğitim konusunda yaptıkları yatırımları açıklayan Hansu; “2005 yılında ilköğretim kurumlarımızda toplam 64 okulda, 57 derslik, 1 anaokulu, 24 lojman, 10 WC, 14 okul ve kurumumuzda güçlendirme, 22 okulumuzda da onarım çalışması yapılarak eğitim hizmetine verilmiştir.” dedi.

Hansu, 2006 yılında ise, 1 tane 24 derslikli, 2 tane 12 derslikli ilköğretim okulu, 1 anaokulu'nun ihale edilmesi için ilana çıktığını, 24 derslikli Genç Anadolu Kız Meslek Lisesinin ihale işlerinin ise devam ettiğini söyledi.

Temel Eğitime Destek Projesi, Eğitime % 100 Destek Projesi, Kız Çocuklarının Okutulması Projesi, AB projeleri hakkında da bilgi veren Hansu,  okul öncesinde okullaşma oranın yüzde 20, ilköğretimde yüzde 96, ortaöğretimde yüzde 56 olduğunu söyledi.

ÖSS konusuna da değinen Hansu, ortalamaların sürekli sayısal bazda alındığını ve Bingöl'ün başarısız gösterildiğini belirterek, Bingöl'ün 2005 yılında sayısal puan ortalamasına göre Türkiye genelinde 54. sırada yer aldığını dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü M. Ali Hansu'nun konuşmasının ardından Vali Vehbi Avuç, Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü M. Ali Hansu tarafından öğrencilere karneleri verildi. Ayrıca Vali Vehbi Avuç tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler de verildi. Tören halk oyunları gösterilerinin ardından okulun yıl sonu sergisinin açılışıyla sona erdi.

bingolunsesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
16.01.2026
13:59
Bingöl`de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de 58 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de yarıyıl tatiliyle birlikte 58 bin 201 öğrenci karne sevinci yaşadı. Vali Usta, karne töreni programına katıldığı okulda uluslararası yarışmalarda dereceye giren iki öğrenciye madalya ve hediyelerini de takdim etti.
15.01.2026
22:33
Vali Usta;
Vali Usta; 'Köylerimizde Önemli Hizmetlere İmza Attık'
Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2024–2025 Çalışmalarını Değerlendirdiği basın toplantısında Köy yollarından içme suyu projelerine, süt toplama araçlarından doğal yaşam alanına kadar birçok hizmeti anlatan Vali Usta, 2026 yılında köylerde şebekeli su ve atık su çalışmalarının hızlanacağını açıkladı.
15.01.2026
20:43
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta`dan Bingöl`e Duygusal Veda
Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'dan Bingöl'e Duygusal Veda
Yalova Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Usta, yayımladığı duygu yüklü mesajla Bingöllülere seslendi: 'Bu şehri ve insanını kalbimin en derin yerine koyuyorum. Bu toprakları ve sizleri asla unutmayacağız. Yalova'da sizlere daima açık bir kapınız var.'
15.01.2026
20:18
Hesarek`te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Hesarek'te Sezon Açılışı Sıkıntılı Başladı
Yetersiz yol çalışmaları nedeniyle kayak severler saatlerce yolda mahsur kaldı. Yaşanan sıkıntıların temelinde; kurumlar arası koordinasyon eksikliği, uygun olmayan lastiklere sahip araçların yolu kilitlemesi, kar temizleme çalışmalarının zamanında ve yeterli yapılmaması ve yer yer yalnızca bir araçlık geçiş sağlanması gösteriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın