KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2025 Cumartesi
°C

Vali avuç karne dağıttı

2005-2006 eğitim öğretim döneminin tamamlaması nedeniyle Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda bir tören düzenlendi. Törene katılan Vali Vehbi Avuç, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Vali avuç karne dağıttı
20 HAZİRAN 2006 SALI 14:12
0
1179
0
AA aa
Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce 2005-2006 eğitim öğretim döneminin tamamlaması nedeniyle bir tören düzenlendi. Dün saat 10.00'da merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene Vali Vehbi Avuç, Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, Milli Eğitim Müdürü M. Ali Hansu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdür M. Ali Hansu, 403 kurumda, 56 bin 247 öğrenci, 3 bin 856 yönetici, öğretmen ve personelle eğitim öğretim yılının tamamlandığını bildirdi. Törende 2005 yılında eğitim konusunda yaptıkları yatırımları açıklayan Hansu; “2005 yılında ilköğretim kurumlarımızda toplam 64 okulda, 57 derslik, 1 anaokulu, 24 lojman, 10 WC, 14 okul ve kurumumuzda güçlendirme, 22 okulumuzda da onarım çalışması yapılarak eğitim hizmetine verilmiştir.” dedi.

Hansu, 2006 yılında ise, 1 tane 24 derslikli, 2 tane 12 derslikli ilköğretim okulu, 1 anaokulu'nun ihale edilmesi için ilana çıktığını, 24 derslikli Genç Anadolu Kız Meslek Lisesinin ihale işlerinin ise devam ettiğini söyledi.

Temel Eğitime Destek Projesi, Eğitime % 100 Destek Projesi, Kız Çocuklarının Okutulması Projesi, AB projeleri hakkında da bilgi veren Hansu,  okul öncesinde okullaşma oranın yüzde 20, ilköğretimde yüzde 96, ortaöğretimde yüzde 56 olduğunu söyledi.

ÖSS konusuna da değinen Hansu, ortalamaların sürekli sayısal bazda alındığını ve Bingöl'ün başarısız gösterildiğini belirterek, Bingöl'ün 2005 yılında sayısal puan ortalamasına göre Türkiye genelinde 54. sırada yer aldığını dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü M. Ali Hansu'nun konuşmasının ardından Vali Vehbi Avuç, Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü M. Ali Hansu tarafından öğrencilere karneleri verildi. Ayrıca Vali Vehbi Avuç tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler de verildi. Tören halk oyunları gösterilerinin ardından okulun yıl sonu sergisinin açılışıyla sona erdi.

bingolunsesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2025
18:32
Bingöl`de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS`de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
11.07.2025
17:29
Kuyuldar`dan çağrı!
Kuyuldar'dan çağrı! 'Herkesin fikrine, katkısına ihtiyacımız var'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
11.07.2025
16:42
Budan Vakfı Bingöl`de 12 derslikli okul yapacak
Budan Vakfı Bingöl'de 12 derslikli okul yapacak
Protokol imza töreninde konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'Ahmet Bey okulun iç donanımını da tamamlayacak. Okulu araç gereçler, sıralar, akıllı tahtalarla donatacak ve devamında da okulun her tür ihtiyacı ile ilgili sürekli bizimle irtibat halinde olacak' dedi.
11.07.2025
15:45
Haftalık izinlerde yeni dönem
Haftalık izinlerde yeni dönem
İş Kanunu'na göre işçi tatil öncesi 6 gün çalışmalı ve haftanın 7. gününde 24 saat kesintisiz izin yapmalı. TBMM'de çarşamba gecesi kabul edilen kanunla turizm sektörü hafta tatili uygulamasında genel kuralın dışına çıkartıldı. Buna göre, turizm sektörü çalışanları işçiler 10 güne kadar çalıştırıldıktan sonra 11'inci gün hafta tatili yapabilecekler.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın