KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Temmuz 2025 Cuma
°C

Vali avuç'tan veda turları

Valiler kararnamesiyle Merkeze alınan Bingöl Valisi Vehbi Avuç, resmi kurum müdürlerini ziyaret ederek veda turlarını başlattı.

Vali avuç`tan veda turları
07 ARALIK 2007 CUMA 10:01
0
1160
0
AA aa
Avuç, gelen ziyaretçileri de makamında kabul etti.
Dün öğleden sonrada birçok kurum müdürünü yerinde ziyaret ederek vedalaşmaya başlayan Vali Avuç, ilk ziyaretini İl Özel İdare Sekreterliği'ne yaptı. İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Selahattin Erdem tarafından karşılanan Vali Avuç, İL Genel Meclis Toplantı Salonu'nda meclis üyeleri ile bir araya da geldi. Burada duygu ve düşüncelerini dile getiren Avuç, ayrılıkların ve vedalaşmaların zor olduğunu söyledi.
Görev ve sorumlulukların önemine değinen Vali Avuç; “Buraya nasıl geldiğimden haberim olmadıysa, merkeze de alınmamdan haberim yoktu. Siz değerleri kamu görevlileri ile güzel hizmetler yaptık. Yapılan bu hizmetleri elbette ki yeterli görmüyoruz ancak zamanla çözülecek konulardır” dedi.
En büyük hizmeti İl Genel Meclisi kürsüsünde yaptığını ve meclis üyelerinin katkılarının büyük olduğunu ifade eden Avuç, görev süresince yaptıkları hizmetlerden ve katkılardan dolayı meclis üyelerine ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hakkım sizlere helal olsun ve aynı şekilde sizlerinde haklarınızın helal etmesini istiyorum” şeklinde konuştu.
Buradaki ziyaretini tamamladıktan sonra Devlet Hastanesi'ne geçen Vali Avuç, İl Sağlık Müdürü Dt. Zeki Bingöl ve hastane doktorlarıyla bir araya geldi.
Sağlık alanında çok önemli hizmetlerin yapıldığını ve Bingöl Devlet Hastanesi'nde görev yapan uzman hekimlerinin çalışmalarının sevindirici olduğunu ifade eden Avuç; “Sağlık alanında yapılan başarılı çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yağmur çamur, yaz-kış demeden en ücra köşelerde hizmet yaptınız. Devlet hastanesi çalışmalarını başarılı bulduğumu belirtmek istiyorum. Bu hizmetlerinizi ve gayretli çalışmalarınızı devam etmenizi bekliyorum. Tüm sağlık çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Son olarak Emniyet Müdürlüğüne giden Vali Avuç, İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik ve şube müdürleriyle brifing salonunda görüştü.
Halkın huzur ve güvenini sağlamak için zaman zaman zorlukların çekildiğine değinen Avuç, tüm bu zorluklara rağmen en iyi şekilde hizmet yapıldığını söyledi.
Bu kutsal görevin, her türlü olumsuzluklara rağmen halkın huzur ve güvenini sağlamak için yoğun gayretlerle yerine getirildiğini aktaran Avuç; “Tabi ki huzur ve güveni sağlarken, Bingöl'de yaşayan bütün vatandaşlara güler yüzle yaklaşmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonrada sizlere görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Yapılan ziyaretlerin ardından kurum müdürleri de, Vali Avuç'a hizmetlerden ve çalışmalarda verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler.
Vali Avuç'un veda ziyaretleri ve ziyaretçi kabullerinin bugünde devam edeceği bildirildi.
 

 

 

 

 

 

 





BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.07.2025
13:47
28 milyon TL`lik destek planı açıklandı
28 milyon TL'lik destek planı açıklandı
Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı, Elazığ Valiliği'nde bölge valileri ve kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, TRB-1 bölgesindeki mikro ve küçük işletmelerin yeşil dönüşüm yatırımları için 28 milyon TL bütçeli hibe desteği programı tanıtıldı.
17.07.2025
13:36
Bingöl Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı
Bingöl Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı
'Şehrimizin oksijen kaynağı ormanlarımızı koruma konusunda vatandaşlarımızdan azami hassasiyet bekliyoruz' vurgusu yapılan açıklamada, yapılması gerekenler de sıralandı…
17.07.2025
03:59
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl-Elazığ'da yolunda otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
17.07.2025
03:42
Bingöl`de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi, 4 şahıs hakkında işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:39
Bingöl`de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:29
Yılmaz`dan ‘Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi` vurgusu
Yılmaz'dan 'Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi' vurgusu
15 Temmuz'un ardından milli iradenin güçlenmesi, yeni anayasa çalışmaları, terörsüz Türkiye ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu değerlendiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; 'Demokratik standartlarımızı yükseltmek, daha iyi noktalara getirmek durumundayız. Yeni Anayasa ve onunla bağlantılı diğer çalışmalarla inanıyorum ki Türkiye gelecekte çok daha güçlü bir demokrasi olacaktır. Millî iradeye hiç kimse saldırmayı aklının ucundan dahi geçiremeyecektir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın