KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2025 Cumartesi
°C

Vali güvençer, hastaların sorunlarını dinledi

Vali Mustafa Hakan Güvençer, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, hastalarla birebir görüşerek sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Vali güvençer, hastaların sorunlarını dinledi
16 MART 2012 CUMA 19:48
0
1680
0
AA aa

Mart Tıp Bayramı sebebiyle sabah saatlerinde Devlet Hastanesi ziyaretinde Hastane personelinin tıp bayramını kutlayan Vali Güvençer, hastaların sorunlarını dinleyerek sorunlarla ilgili not aldırtıp ilgileneceklerini söyledi.

Başhekim Dr. Heybet Semur'u da makamında ziyaret ederek hastanedeki hizmetler hakkında kısa bir bilgi alan Vali Güvençer, daha sonra hastanenin değişik yerlerini gezerek çalışmaları yerinde gördü.

Tıp bayramı nedeniyle bir mesaj da yayımlayan Vali Mustafa Hakan Güvençer, "Yaptıkları görev itibariyle en onurlu hizmetlerden birini yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Bazı mesleklerin fedakârlık istediğini ifade eden Güvençer, "Hayat kurtarmak ve insanları sağlığına kavuşturma çabası çok kutsal aynı zamanda da çok güç bir görevdir. Bu zor görev ancak fedakârlıkla başarılabilir.

Çok zor şartlar altında günün her saatinde halkımıza sağlık hizmeti vermeye çalışan, bunu yaparken de birçok zorlukla karşılaşmasına rağmen sabırla ve özveriyle görev yapan, kendisini halkımızın hizmetine adamış, işine sadece bedenini değil gönlünü koymuş tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını bir kez daha kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.10.2025
17:53
12Bingölspor Kırşehir`e mağlubiyeti yaşattı
12Bingölspor Kırşehir'e mağlubiyeti yaşattı
3. Lig 2 Grup lideri temsilcimiz 12Bingölspor, konuk olduğu Ejderoğlu Kırşehirspor'a ligdeki ilk yenilgisini yaşatarak sahadan zaferle ayrıldı.
18.10.2025
16:59
Bingöl`de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye istasyonu önünde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir arabanın çarptığı kediye nöbette olan itfaiye personeli kalp masajı yaparak müdahale etti. Tüm çabalara rağmen kedi kurtarılamadı.
18.10.2025
16:48
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunduğu vergi paketiyle ev sahiplerinin kira gelirlerindeki 47 bin TL'lik muafiyeti kaldırılacağı bu düzenleme ile kira gelirleri üzerinden senelik yaklaşık 7 bin TL daha fazla vergi ödeyecekleri belirtildi.
18.10.2025
16:45
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
AK Parti'nin verdiği teklife göre; sıfır ve ikinci el araç alım satımında nispi noter harcı uygulaması getirilecek. Yeni düzenlemeye göre araç satış bedeli üzerinden binde 2 oranında noter harcı alınacak ve harç miktarı 1.000 TL'den az olamayacak.
17.10.2025
16:22
Bingöl`de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl'de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı açıklamasında; 'Halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde mücadelemiz kararlılıkla sürdürmektedir' vurgusu yapıldı.
17.10.2025
16:05
Baylaz:
Baylaz: 'Boş tencereler bile konuşuyor ama iktidar duymuyor!'
'17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü' kapsamında açıklamada bulunan CHP Bingöl Kadın Kolları Başkanı Gülten Baylaz: 'Çocuklar yatağa aç giriyor, kadınlar pazardan eli boş dönüyor, emekliler bir ömür çalıştıktan sonra kuru ekmeğe muhtaç ediliyor. Gençler geleceğe değil, yurt ve burs kuyruklarına bakıyor. Bu tablo bir kader değil, 23 yıldır iktidarda olan AKP'nin iflas etmiş düzeninin sonucudur!' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın