KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Vali'den 30 ağustos mesajı

Vali Mustafa Hakan Güvençer, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Vali`den 30 ağustos mesajı
29 AĞUSTOS 2012 ÇARŞAMBA 10:05
0
1644
0
AA aa

 Birinci Dünya Savaşı sonrasında imzalanan anlaşmalarla, tarih sahnesinden silinmek istenen Türk milletinin 19 Mayıs 1919 tarihinde başlayan kurtuluş mücadelesi ve 9 Eylül 1922'de İzmir'de kazanılan zafer ile sona erdiğini ifade eden Vali Güvençer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Aziz milletimiz; dünyada eşine rastlanmayacak bir kahramanlık mücadelesi vererek kazandığı zaferle, tüm dünyaya bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini, vatanın bölünmez olduğunu, bayrağımızın gönderden indirilemeyeceğini bir kez daha ilan etmiştir. Ağustos ayı, milletimizin tarihinde, ayrı bir yer ve öneme sahiptir. 26 Ağustos 1071 tarihinde Malazgirt Zaferi ile Anadolu kapılarını açan milletimiz, 30 Ağustos 1922 tarihiyle de, vatanın toprağını düşman istilasından ve milleti esaretten kurtararak, yeni kuracağı Cumhuriyetin de temellerini atmıştır. Her millete nasip olmayacak bu onurlu tarihin, bizlere armağan edildiği 30 Ağustos Zafer Bayramının 90. yıldönümünde, bu şerefli tarihi ve bağımsızlığımızı bizlere armağan eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve şükranla anıyorum. Ecdadımızın o zorlu günlerde vatanları için kenetlendiği gibi, , 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, ülkemizin en doğusundan en batısına kadar her noktasında bu birlik ve beraberlik ruhunu hissetmemiz gerektiği inancındayım. Tarihimizde göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlik anlayışı, ülkemizin daha müreffeh ve aydınlık olması, dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer almasını sağlayacak en önemli gücümüz olacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm vatandaşlarımızın, Bingöllü Hemşehrilerimin, kamu çalışanlarının, güvenlik güçlerimiz ve ailelerinin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar; Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza; sağlık, huzur ve mutluluklar diler, selamlarımı sunarım.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın