KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ağustos 2025 Cumartesi
°C

Vali'den 30 ağustos mesajı

Vali Mustafa Hakan Güvençer, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Vali`den 30 ağustos mesajı
29 AĞUSTOS 2012 ÇARŞAMBA 10:05
0
1465
0
AA aa

 Birinci Dünya Savaşı sonrasında imzalanan anlaşmalarla, tarih sahnesinden silinmek istenen Türk milletinin 19 Mayıs 1919 tarihinde başlayan kurtuluş mücadelesi ve 9 Eylül 1922'de İzmir'de kazanılan zafer ile sona erdiğini ifade eden Vali Güvençer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Aziz milletimiz; dünyada eşine rastlanmayacak bir kahramanlık mücadelesi vererek kazandığı zaferle, tüm dünyaya bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini, vatanın bölünmez olduğunu, bayrağımızın gönderden indirilemeyeceğini bir kez daha ilan etmiştir. Ağustos ayı, milletimizin tarihinde, ayrı bir yer ve öneme sahiptir. 26 Ağustos 1071 tarihinde Malazgirt Zaferi ile Anadolu kapılarını açan milletimiz, 30 Ağustos 1922 tarihiyle de, vatanın toprağını düşman istilasından ve milleti esaretten kurtararak, yeni kuracağı Cumhuriyetin de temellerini atmıştır. Her millete nasip olmayacak bu onurlu tarihin, bizlere armağan edildiği 30 Ağustos Zafer Bayramının 90. yıldönümünde, bu şerefli tarihi ve bağımsızlığımızı bizlere armağan eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve şükranla anıyorum. Ecdadımızın o zorlu günlerde vatanları için kenetlendiği gibi, , 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, ülkemizin en doğusundan en batısına kadar her noktasında bu birlik ve beraberlik ruhunu hissetmemiz gerektiği inancındayım. Tarihimizde göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlik anlayışı, ülkemizin daha müreffeh ve aydınlık olması, dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer almasını sağlayacak en önemli gücümüz olacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm vatandaşlarımızın, Bingöllü Hemşehrilerimin, kamu çalışanlarının, güvenlik güçlerimiz ve ailelerinin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar; Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza; sağlık, huzur ve mutluluklar diler, selamlarımı sunarım.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.08.2025
03:48
Bingöl`de 7 yaşındaki çocuk termal havuzda boğuldu
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk termal havuzda boğuldu
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk, Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerindeki havuzda boğuldu. Otopsinin ardından cenazesi defnedilen çocuğun taziyesi, merkez Kültür Camii'nde kurulacak. Kamuoyu ihmaller zincirine dikkat çekerken, Bingöl Üniversitesi'nin nasıl bir savunma yapacağı merak konusu!
16.08.2025
03:47
Vatandaş 153`e bildiriyor, sorunlar çözülüyor
Vatandaş 153'e bildiriyor, sorunlar çözülüyor
153 Çağrı Hattı'na ulaşan bildirimler üzerine Bingöl Belediyesi ekipleri, kent genelindeki parklarda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.
16.08.2025
03:46
Cinayetten ceza almıştı! Yakalandı
Cinayetten ceza almıştı! Yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
16.08.2025
03:45
Bingöl`de cezaevi firarisi yakalandı
Bingöl'de cezaevi firarisi yakalandı
Bingöl'de 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevinden firar ettiği tespit edilen şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
16.08.2025
03:44
Bingöl`de 8 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 8 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 8 farklı noktada toplam 8 bin 332 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
16.08.2025
03:43
Uyuşturucu Operasyonu: Bin 695 şüpheli yakalandı
Uyuşturucu Operasyonu: Bin 695 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 haftada Bingöl dahil 73 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonlarda Bin 695 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın