KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Aralık 2025 Perşembe
°C

Vekil ebe ve hemşirelere kadro için dilekçe kampanyası

Tüm Sağlık-Sen Vekil Ebe-Hemşirelere kadro verilmesinin peşini bırakmıyor. Sağlık Bakanlığı ile konu hakkında görüşmeler yapan Tüm Sağlık-Sen verilen sözlerin arkasında durmak için Vekil Ebe ve Hemşirelerden Başbakana, Sağlık Bakanına ve Partilerin Grup Başkan Vekillerine ulaştırmak üzere Vekil Ebe-Hemşirelerden dilekçe topluyor.

Vekil ebe ve hemşirelere kadro için dilekçe kampanyası
14 EYLÜL 2011 ÇARŞAMBA 23:38
0
2444
0
AA aa

Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kadro müjdesinin peşini bırakmayacağız Vekil Ebe ve Hemşireler kadroya geçirilinceye kadar durmaksızın konuyu her platformda takip edeceğiz. Vekil Ebe ve Hemşire olarak çalışanlardan dilekçe vererek kampanyamıza katılmalarını ve mücadelemize destek vermelerini beklemekteyiz. Dilekçe kampanyamıza verecekleri destek kadroyu çabuklaştıracaktır” dedi.

ERÖZGÜN, dilekçe vererek mücadeleye katılan vekillerin taleplerini Başbakana, Sağlık Bakanına ve partilerin grup başkanlarına ileteceklerini ve konuyu gündemde tutacaklarını açıkladı.

İnternet sitesinde bir örneği olan dilekçenin Vekil Ebe ve Hemşireler tarafından doldurularak Sendika Genel Merkezine 15 gün içinde ulaştırılmasını isteyen Erözgün, 01 Ekim 2011 tarihinde Vekil Ebe Hemşirelerin dilekçelerini, T.B.M.M.'nin açılışında Siyasi partilerin Grup Başkanlarına ulaştırmak istediklerini açıkladı.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
24.12.2025
16:57
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
Tartışmaların gölgesinde kalan Silifke Belediyespor–12 Bingölspor karşılaşmasının ardından disiplin süreci başladı; kulüp, başkan Özturan ve bir futbolcu PFDK'ya sevk edildi.
24.12.2025
16:36
Bingöl`deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de meydana gelen iki ayrı silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.12.2025
16:34
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Kuzey Irak harekât alanında görev yapan ve hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Taner Arı, memleketi Bingöl'de son yolcuğuna uğurlandı
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın