KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Haziran 2025 Salı
°C

Vergi dairesi'nden eser'e teşekkür plaketi

Vergi Haftası nedeniyle 2011 yılı vergi mükellefiyetlerini beyan eden vergi rekortmenlerine teşekkür plaketi verildi.

Vergi dairesi`nden eser`e teşekkür plaketi
19 MART 2012 PAZARTESİ 20:54
0
2619
1
AA aa

Bingöl Vergi Dairesi Müdürü Abdulmenaf Taşçı, beraberindeki personel ile birlikte vergi mükelleflerinden Murat Eser'i ziyaret etti.

Ziyarette yıllardır vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getirdiği için Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından gönderilen çini işlemeli tabak Eser'e takdim edildi.

İşadamı Eser, yapılan ziyaretten memnun olduğunu ve Bingöl Vergi Dairesi Müdürü Abdulmenaf Taşçı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Eser, verginin bir sosyal sorumluluk olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bu anlamlı plaket ve teşekkür belgesi bizler için çok önem taşıyor. Kentimiz ve bölgemizin yaşadığı sorunları hepimiz biliyoruz. İlimizin ekonomisine faydalı olmuşsak bu bizim için ayrıca bir gurur ve mutluluk vesilesidir. Kentimizin ekonomisine az da olsa bir katma değer sağlayabilirsek, ne mutlu bize” dedi.

Kısa süreli sohbetin ardından Eser'e plaketi Bingöl Vergi Dairesi Müdürü Abdulmenaf Taşçı ve Gelir Müdürü Vekili Babir Akın tarafından takdim edildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ali imran (@Misafir_8145)
20 Mart 2012 Salı 12:06
Murat Eser'i bilenler bilirler ki sadece çok dürüst bir esnaf değil, aynı zamanda çok temiz kalpli bir insandır. Allah böyle güzel insanların yokluğunu Bingölümüze göstermesin.
24.06.2025
16:43
Bingöl`de esnafa tebligatlı işgal denetimi!
Bingöl'de esnafa tebligatlı işgal denetimi!
Günlük denetimler kapsamında birçok esnada uyarılar yapıldı, yasal tebligatlar gerçekleştirildi. İkinci denetimde halen işgali devam ettiren esnaf ve kişilere idari para cezası uygulanacağı belirtildi.
24.06.2025
16:16
Bingöl`de işçi eylemi!
Bingöl'de işçi eylemi! 'Emeğimizin hakkını istiyoruz'
Anacur: 'HAK-İŞ'li emekçiler olarak bizler emeğimizin hakkını istiyoruz. Türkiye büyürken, emeğin payı küçülmesin diyoruz. Gelir adaletinin sağlanmasını ve toplu sözleşmenin bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz.'
24.06.2025
15:55
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan araç ve şahıs üzerinde yapılan aramada metamfetamin ve hassas terazi ele geçirildi.
24.06.2025
15:45
Türk-İş meydanları işaret etti
Türk-İş meydanları işaret etti
Hükümetin teklifini reddettiklerini açıklayıp, 'Geçinemiyoruz, susmuyoruz, geri adım atmıyoruz. Emekten gelen gücümüzü kullanır, Gereğini Yaparız! Bugün buradayız, yarın alanlarda olacağız' diyen Altunbay, eylem takvimini de açıkladı!
24.06.2025
13:40
Bingöl`de güneş enerjisiyle su sorununu çözdüler
Bingöl'de güneş enerjisiyle su sorununu çözdüler
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Yenibaşak köyünde yıllardır yaşanan su sorunu, kurulan güneş enerjisi sistemi sayesinde çözüme kavuştu.
23.06.2025
21:46
Bingöl merkezdeki bir sitede yılan paniği
Bingöl merkezdeki bir sitede yılan paniği
İhbar üzerine bölgeye giden itfaiye ekipleri, yılanı yakalayarak etkisiz hale getirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın