KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Aralık 2025 Cuma
°C

YADER, faaliyetlerine başladı

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanları Koruma, Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği (YADER) İl Temsilciliği faaliyetlerine başladı.

YADER, faaliyetlerine başladı
07 EYLÜL 2018 CUMA 10:34
2
2698
0
AA aa

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanları Koruma, Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği(YADER) İl Temsilciliği faaliyetlerine başladı.

Bingöl' de Taner Kaya öncülüğünde faaliyete başlayan derneğin Genel Başkanı Salih Çetin tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Bingöl ilimizde tüm kardeşlerimizin birlikteliğiyle toplumda faydalı daha güzel hizmetler sürdürmek üzere İl Temsilcimiz Taner Kaya'ın öncülüğünde faaliyetlerini sürdürmeye başlamış olup, Bingöl ilimizde temsilciliğimiz şimdiden hayırlı olmasını dilerim” denildi.

Çetin, açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi:

“Deneğimiz, Yetiştirme Yurtlarından ayrılanları ve 2828 sayılı kanun ve değişikliklerindeki kanunlarla devletimizin koruması altında barınan korunmaya muhtaç çocukların her türlü maddi ve manevi sorunlarını çözümlemede yardımcı olmak, aile birliğinin önemini topluma anlatmada her türlü proje ve faaliyetler yapmak, korunmaya muhtaç çocukların her türlü tehlikeden korunmasını sağlamak ve bu amaçlan gerçekleştirmek için her türlü koruma, yardımlaşma ve dayanışma ortamını sağlamak üzere Genel Merkezi Ankara olmak üzere tüm Türkiye'de faaliyet yürütmek üzere 2010 yılında kurulmuş ve faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu bağlamda, bahse konu amacımızın etkinliğini artırmak ve YADER Ülkemizin genç nüfusunun fazla ve nitelikli olmasını göze alarak gelecek için Türkiye'nin gelişimi, yenilişimi, değişimi, dünyada yeni, öncü yönetsel sistemi kurmada ve dünyada lider Türkiye olma yolunda her türlü çalışmalar için ülkemizde tüm illerde teşkilatlanma çalışmalarına devam etmektedir. Derneğimiz teşkilatlanma çalışmalarında vatanımızın tarihsel süreçte önemli yere sahip olan Bingöl ilimizde; derneğimizin il Temsilciliği Merkez Yönetim Kurulu Kararımızla 14.04.2018 tarihinden itibaren faaliyete geçirilmiş ve gençlerimize verdiğimiz öneme istinaden YADER Bingöl İl Temsilciliğine her türlü yetkinliğe sahip Taner Kaya kardeşimizin anılan tarih itibariyle ataması yapılarak görevine başlamış ve Bingöl Valiliğine gerekli bildirimde bulunulmuştur.”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
19.12.2025
02:42
Kırmızı ışık ihlallerine ehliyet iptali geliyor
Kırmızı ışık ihlallerine ehliyet iptali geliyor
2024'te 137 can kaybına yol açan kırmızı ışık ihlalleri için yeni dönem başlıyor. İçişleri Bakanlığı, kırmızı ışık ihlallerine karşı en ağır yaptırımı devreye alıyor; tekrar eden ihlallerde ehliyete el konulacak.
19.12.2025
02:41
Kısa Film Festivali Sona Erdi
Kısa Film Festivali Sona Erdi
7. Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali kapanış töreniyle sona erdi. 135 ülkeden 1.787 kısa film başvurusunun yapıldığı festival, üç gün boyunca film gösterimleri, özel seçkiler ve söyleşilerle Bingöl'ü sinemanın buluşma noktası haline getirdi.
19.12.2025
02:40
Vali Usta:
Vali Usta: 'Yeni hastanemiz en kısa sürede hizmete sunulacak'
Kısa sürede açılacağını belirttiği Yeni Bingöl Devlet Hastanesi'nin mühendislik altyapısına da dikkat çeken Vali Usta; 'Tamamlandığında yerli ve milli mühendislerimizin eseri olarak Türkiye'nin en güvenli binalarından biri olacak' dedi.
19.12.2025
02:39
Fuhuş şebekesi çökertildi! 3 tutuklama!
Fuhuş şebekesi çökertildi! 3 tutuklama!
Bingöl ve Mersin'de yabancıların pasaportlarına el koyup fuhuş yaptıran şebeke çökertildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın