Edinilen bilgiye göre, Bingöl Devlet Hastanesi'nde yaşlı bir kişiye yanaşarak yardımcı olmak istediğini söyleyen Cafer Doğan (23) adlı şahıs, yaşlı adamın cebinden parasını almak istedi. Yaşlı adamın durumu fark etmesi üzerine durumu yakında bulunan polis ekiplerine bildirdi. Şahıs kaçmak isterken, polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Ağabeyinin kimliğini kullandığı için polis kontrol noktalarından kolayca geçtiği belirlenen Doğan'ın geçmiş dönemlerde de sürekli Bingöl'e geldiği, yaptığı hırsızlık ve yankesicilik olaylarının ardından başka illere gittiği öğrenildi.
Batman merkez Erköklü Köyü Nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Cafer Doğan, gerekli sorgulamaların ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
İstanbul, Mersin, Şanlıurfa illerinde de ev hırsızlığı, silahla adam yaralama, sahte kimlik kullanma ve yankesicilik gibi suçlarda işlediği öğrenilen Doğan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
bingolunsesi