KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Haziran 2025 Cuma
°C

Yasa dışı slogan atan 4 kişi tutuklandı

Bingöl'de, Abdullah Öcalan'ın yakalanmasının yıl dönümünde düzenlenen yürüyüşte yasa dışı slogan attıkları gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve yapılan itiraz üzerine haklarında tutuklama kararı çıkan 9 kişiden 4'ü yakalanarak cezaevine konuldu.

Yasa dışı slogan atan 4 kişi tutuklandı
02 MART 2011 ÇARŞAMBA 08:47
0
2294
0
AA aa

Edinilen bilgiye göre, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Bingöl İl Başkanlığı'nca 15 Şubat'ta organize edilen yürüyüşte yasa dışı slogan atanlara yönelik, 24 Şubat günü eş zamanlı operasyon düzenlenmiş ve S.Y., E.Ç., Z.Y., İ.Y., B.G., Ş.B., M.U., S.B. ile H.G. isimli şahıslar gözaltına alınmıştı.

 Emniyet Müdürlüğündeki sorgulamaları tamamlanarak sevk edildikleri mahkemece serbest bırakılan şahıslar hakkında, bir üst mahkemeye yapılan itiraz nedeniyle dün tutuklama kararı çıktı. Operasyonunla yakalanan E.Ç.,B.G., H.G. ve 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen Ş.B., çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, diğer şahısların da arandığı öğrenildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın