KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Nisan 2026 Cuma
°C

Yasaklar kalktı!

Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı 8 köy ve mezralarında ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Yasaklar kalktı!
04 TEMMUZ 2016 PAZARTESİ 21:06
0
3891
0
AA aa

Valilikten yapılan açıklamada, ilçenin güneyindeki dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten, aralarında üst düzey yöneticilerin de bulunduğu değerlendirilen terör örgütü mensupları ve iş birlikçilerini etkisiz hale getirmek, bölgede teröristlerce kullanılan sığınak, barınak, depo alanları ve uçaksavar mevzilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek amacıyla operasyon düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, “Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C Maddesi gereğince, Genç ilçesine bağlı Sağgöze köyü ve bağlı mahallelerinde 21 Haziran Salı günü saat 22.00, Genç ilçesine bağlı Yayla, Şehitköy, Yeniyazı, Bulgurluk, Yolaçtı, Büyükçağ ve Yazkonağı köyleri ve bağlı mahallelerinde 23 Haziran Perşembe günü saat 09.00 itibariyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Yasaklama Kararı bugün 14.00'dan itibaren kaldırılmıştır. Vatandaşlarımıza kendilerinin can ve mal güvenliğinin sağlanması için uygulanan yasağa uydukları için teşekkür ederiz” denildi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.04.2026
04:36
ÖTV`siz araç düzenlemesi Meclis`ten geçti
ÖTV'siz araç düzenlemesi Meclis'ten geçti
TBMM Genel Kurulu, yüzde 40 ve üzeri ortopedik engeli nedeniyle ehliyet alamayan vatandaşlara 10 yılda bir defaya mahsus ÖTV'siz araç alma hakkı tanıyan düzenlemeyi onayladı. Araçlarda 2.8 milyon TL limit ve yerlilik şartı aranacak.
03.04.2026
04:35
Sosyal medyaya 15 yaş sınırı! Komisyonda kabul edildi
Sosyal medyaya 15 yaş sınırı! Komisyonda kabul edildi
TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edilen kanun teklifiyle sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
03.04.2026
04:33
Rençber Aziz`in `Bingöl Dağları Dumandır` eseri TRT repertuarında
Rençber Aziz'in 'Bingöl Dağları Dumandır' eseri TRT repertuarında
Bingöl'ün efsanevi halk ozanı Rençber Aziz'in Türkçe seslendirdiği 'Bingöl Dağları Dumandır' adlı eser, yapılan çalışmaların ardından TRT repertuarına alındı. Kardeşi Hasan Berdibek; 'Bu eser sadece bir türkü değil, aynı zamanda bu toprakların sesi ve abimin hatırasıdır' dedi.
03.04.2026
04:32
Göynük Çayı için Meclis çıkarması!
Göynük Çayı için Meclis çıkarması!
Göynük Çayı Havzası Çevre Köyleri Komisyonu üyeleri, Bingöl milletvekilleriyle Ankara'da bir araya gelerek HES projelerine karşı tepkilerini iletti; 'Göynük Çayı; doğamız, tarımımız ve geleceğimizdir. Bu ekosisteme zarar verecek hiçbir projeyi kabul etmiyoruz!'
03.04.2026
04:24
Bingöl`de 19 öğrenci hafızlık belgesi aldı
Bingöl'de 19 öğrenci hafızlık belgesi aldı
Bingöl İl Müftülüğüne bağlı kurslarda eğitimlerini tamamlayan 19 öğrenci, hafızlık tespit sınavını başarıyla geçerek belge almaya hak kazandı.
03.04.2026
04:23
Bedelli askerlik ücreti 417 bin liraya çıkarıldı
Bedelli askerlik ücreti 417 bin liraya çıkarıldı
Bedelli askerlik tutarının 417 bin liraya çıkarılmasını öngören düzenlemenin de içinde bulunduğu torba kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Diğer düzenleme başlıkları ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın