KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Şubat 2026 Perşembe
°C

Yaşlılar unutulmadı

Vali Avuç: "Yaşlılarımız, bizlerin ve çocuklarımızın rehberidir"

Yaşlılar unutulmadı
23 MART 2007 CUMA 12:02
0
1177
0
AA aa
Bingöl Valisi Vehbi Avuç, yaşlıların toplumun birer önderi olduğunu belirterek, bunlara sahip çıkılması gerektiğini söyledi.
Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürlüğü tarafından 'Yaşlılar Haftası' dolayısıyla bir program düzenlendi. Bingöl Yetiştirme Yurdu'nda gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Törende konuşan Vali Vehbi Avuç, yaşlıların toplumun birer önderi olduğunu ifade ederek, "Yaşlılarımız toplumun rehberleridir. Çocuklar, büyüklerinden gördükleriyle toplumdaki yerini alır. Öğretmenlerin okulda verdiği bilgiler kadar, yaşlı vatandaşlarımızın çocuklara verdiği bilgiler de önemlidir" dedi.
İnsanlar yaşlandıkça sorunlarının da arttığını belirten Vali Avuç, devletin her zaman yaşlıların yanında olduğunu söyledi. Vali Avuç, "Bizim bugün burada olmamızda bunun bir göstergesidir. Her türlü sorununuzla bizlere gelebilirsiniz. Sizleri hem sayıyoruz, hem seviyoruz. Siz yaşlılar bizlerin önderi, liderisiniz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Vehbi ve eşi Işık Avuç tarafından 20 yaşlı vatandaşa nakdi yardımda bulunurken, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Burakgazi de yaşlılara gıda paketleri dağıttı.
Programa Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ümit Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, kurum müdürleri ve yaşlılar katıldı.

Bingol Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.02.2026
03:50
Bingöl Üniversitesi`nden Türkiye Geneli Na`t-ı Şerif Yarışması
Bingöl Üniversitesi'nden Türkiye Geneli Na't-ı Şerif Yarışması
Bingöl Üniversitesi, Hz. Muhammed'in (s.a.v.) doğumunun Hicri 1500. yılı dolayısıyla Türkiye genelindeki üniversite öğrencilerine yönelik ödüllü Na't-ı Şerif Yarışması düzenliyor. Son başvuru tarihi 16 Mart 2026 olarak açıklandı.
19.02.2026
03:48
Bingöl Ulu Camii abdesthanesi yenilenerek hizmete açıldı
Bingöl Ulu Camii abdesthanesi yenilenerek hizmete açıldı
Bingöl Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Bingöl Ulu Cami tuvalet ve abdesthane bölümü vatandaşların kullanımına açıldı. Tamamen yeniden düzenlenen alan, ücretsiz olarak hizmet verecek.
19.02.2026
03:47
'Okullarda Ramazan ruhunun yaşatılması kıymetli ve yerindedir'
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullarda Ramazan ayına yönelik farkındalık çalışmalarına destek verdiklerini açıkladı. Platform, söz konusu uygulamaların çocukların değer dünyasıyla buluşması açısından önemli olduğunu belirtti.
19.02.2026
03:41
Bingöl`de 400 kişiye iş imkânı
Bingöl'de 400 kişiye iş imkânı
Bingöl Merkez ve 7 ilçede Milli Eğitim iş birliğiyle geçici istihdam sağlanacak. Başvurular 20 Şubat'ta sona eriyor. Kura çekimi 24 Şubat'ta!
19.02.2026
03:40
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Uyuşturucu ile mücadelenin gençleri ve geleceği koruma azmiyle kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.
19.02.2026
03:39
Bingöl`de ilk teravih coşkusu
Bingöl'de ilk teravih coşkusu
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Bingöl'de ilk teravih namazı eda edildi. Kent genelindeki camilerde saf tutan vatandaşlar, Ramazan'ın manevi atmosferini hep birlikte yaşadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın