KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Yayla kiraya verilecek

Bingöl merkez Oğuldere Köyü sınırları dâhilinde bulunan Tepe Yaylası’ndaki ihtiyaç fazlası mera kiraya verilecek.

Yayla kiraya verilecek
28 TEMMUZ 2012 CUMARTESİ 05:42
0
1695
0
AA aa

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Bingöl merkeze bağlı Oğuldere Köyü sınırları dâhilinde bulunan Tepe Yaylası mevkiinde bulunan ihtiyaç fazlası meraların ihale usulüyle kiraya verileceği bildirildi.

Meraların kiralama ihalesinin 31 Temmuz 2012 tarihinde Bingöl Mera Komisyonu Başkanlığı tarafından yapılacağı belirtilen açıklamada: “Kiralama 4342 Sayılı Mera Kanunu Uygulama Yönetmeliğinin 7. ve 13. maddeleri ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi hükümleri çerçevesinde gerçekleşecektir. Kiralama talebinde bulunacak olan Göçer ve hayvan sahiplerinin; kiralamak istedikleri mera, yaylak ve otlakıyenin yeri, otlatacakları hayvan sayısı ve cinsi ile beraberlerinde getirecekleri aile bireyleri ve çoban sayısını belirten dilekçeleri ile İlimiz Mera Komisyonu Başkanlığına müracaat etmeleri ve ayrıca ihale şartnamesi almaları gerekmektedir. Kiralama işlemlerinde gerekli olan bilgi ve belgeler Müdürlüğümüz Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünden temin edilecektir” denildi.

İSTENEN BELGELER

1-Geçici Teminat Makbuzu

2-Aşı Kaydı

3-Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birlik Üyeliği veya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Üyeliği

4-Kimlik Belgesi Fotokopisi 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.12.2025
03:15
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Milli atlet 12 Bingölspor sporcusu Yavuz Ağralı, Uluslararası Mersin Maratonu'nda 15. Türkler klasmanında 2:22:52'lik derecesiyle birinci oldu.
14.12.2025
11:32
Bingöl Belediyesi Standına Yoğun İlgi
Bingöl Belediyesi Standına Yoğun İlgi
Bingöl Belediyesi, İstanbul'da düzenlenen 'Bingöl Tanıtım Günleri'nde kentin kültürel mirasını, yöresel değerlerini ve belediyecilik vizyonunu güçlü bir sunumla ziyaretçilerle buluşturdu.
14.12.2025
11:13
Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 16 Kişi Yakalandı
Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 16 Kişi Yakalandı
Polis ekiplerince düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda, Elazığ-Bingöl yolu üzerindeki uygulama noktasında durdurulan bir minibüste 16 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla bağlantılı 2 organizatör tutuklandı.
14.12.2025
11:12
Karlıova beyaza büründü! Kar devam edecek mi?
Karlıova beyaza büründü! Kar devam edecek mi?
Bingöl'ün Karlıova ilçesi yağan karla beyaza büründü. Meteoroloji, yeni soğuk hava ve yağış dalgası için uyardı! Bingöl bundan etkilenecek mi? İşte yanıtı…
14.12.2025
11:10
Diyarbakır ve Van`da ‘12.12 Bingöllüler Günü` kutlamaları
Diyarbakır ve Van'da '12.12 Bingöllüler Günü' kutlamaları
'12.12 Bingöllüler Günü' Diyarbakır ve Van'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
14.12.2025
11:07
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye kalıcı huzurun anahtarı olacak'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Tanıtım Günleri'nde yaptığı konuşmada Terörsüz Türkiye hedefinin artık bir devlet politikası olduğunu vurgulayarak, güvenlik ve huzurun hem toplumsal barışı hem de yatırım ortamını kalıcı şekilde güçlendireceğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın