KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Aralık 2025 Cuma
°C

Yaylalar kiraya verilecek

Bingöl merkez ve Karlıova ilçesindeki bazı yaylaların İl Mera Komisyonu tarafından kiraya verileceği bildirildi.

Yaylalar kiraya verilecek
02 MART 2013 CUMARTESİ 09:28
0
4380
0
AA aa

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Bingöl merkez ile Karlıova ilçesindeki toplam 4 yayla ve meranın kiralama ihalesinin 7 Mart 2013 tarihinde yapılacağı belirtildi.

İhaleye girmek isteyenlerin geçici teminat makbuzu, aşı kaydı, ikametgah belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, Damızlık Sığır Yetiştiricileri veya Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeliği, sabıka kaydı, yayla ve mera otlatma kapasitesinin en az yarısı kadar hayvan kaydını gösteren hayvancılık veri tabanı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne başvurması gerektiği bildirildi.

Bingöl merkez sınırları içindeki Gökçekanat ve Göltepesi ile Karlıova ilçesi sınırları dâhilindeki Kazanlı ve Hasanova yaylalarının kiralama işlemlerinin Mera Yönetmeliği ve Devlet İhale Kanunu'nun ilgili hükümleri uyarınca pazarlık usulü ile yapılacağı belirtilen açıklamada, yayla kiralama ihalesine katılım için ayrıntılı bilgi ve belgelerin Tarım İl Müdürlüğü Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şubesi'nden temin edilebileceği kaydedildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
17:06
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP`ta Son Durum: Bingöl`de 40 Eylem Tamamlandı
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan Benin`de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın