KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Mart 2026 Perşembe
°C

Yeni genel yayın yönetmenimiz ilhan bingöl

Gazetemiz ve haber sitemiz &';Bingolonline”nin Genel Yayın Yönetmenliğine, gazetemiz ve sitemiz yazı işleri Müdürü Gazeteci İlhan Bingöl getirildi. İbrahim Alimoğlu'ndan boşalan Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen İlhan Bingöl, aynı zamanda Yazı İşleri Müdürlüğü görevini de yürütmeye devam edecek.

Yeni genel yayın yönetmenimiz ilhan bingöl
21 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 08:19
0
4634
2
AA aa

“Yayın çizgimiz değişmeyecek, ama farklılıklarımızı göstereceğiz”
İlhan Bingöl, yeni görev değişimi ile ilgili yaptığı açıklamada, gazetemizin ve sitemizin yayın çizgisinde önemli bir değişikliğinin olmayacağını ama; farklılıklarımızın da göstertileceğini söyledi. Basın meslek ilkeleri çerçevesinde, halkın gözü ve kulağı olmaya devam edeceklerini, masa başı habercilik yerine, kaynağa giden ve kaynaktan alınan doğru ve reel bilgileri kamuoyuna sunacaklarına vurgu yapan Bingöl, bu önemli görevde kimsenin rencide edilmeyeceğini ve “çamur at, izi kalsın” felsefesine karşı gazetecilik yapacaklarını söyledi. 

İlhan Bingöl kimdir?
1975 yılında Bingöl'ün Solhan ilçesinde doğdu. 1980'li yılların başında ailesi Adana'ya göç etti. İlköğrenimini 1982-1990 yılları arasında, Adana Ömer-Refika Halıcılar İlköğretim Okulu'nda tamamladı. 1990-1993 yılları arasında lise öğrenimini Adana Erkek Lisesi'nde tamamlayan İlhan Bingöl, aynı yıl girdiği üniversite sınavını kazanarak, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü kazandı. (1993-1997)

Üniversite öğrenimi sırasında iş hayatına atılan İlhan Bingöl, MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Sekreteri olarak 1996'da işe başladı. Burada çıkarılan aylık bültende haber sorumlusu olarak çalıştı. Kısa sürede basın ve halkla ilişkiler komisyonu sorumluluğuna getirilen Bingöl, askerlik görevi nedeniyle 1998 Temmuz ayında işten ayılmak zorunda kaldı. Askerliğini yedek subay olarak yapan Bingöl, 1999 yılında terhis oldu. Yaklaşık beş yıl boyunca öğretmenlik yapan Bingöl, şimdi de bir yandan serbest çalışırken diğer yandan da mesleği olan gazeteciliği icra etmektedir. Sırasıyla Bingolonline Haber Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ve şimdi de Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen İlhan Bingöl, özellikle Bingöl'de yaptığı görüntülü ve yazılı röportajlarla da tanınmaktadır. İlhan Bingöl, ayrıca köşe yazarlığı da yapmaktadır.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ilhan Bİngöl (@Misafir_1965)
25 Şubat 2011 Cuma 14:31
Teşekkür ederim. 24 yılın eskitemediği dostluğumuzun yaşayana dek sürmesi dileği ile.
ahmethokelek (@Misafir_1953)
23 Şubat 2011 Çarşamba 13:58
Öncelikle kardeşim kadar sevdigim gazeteci arkadaşım Sayın İlhan BİNGÖL'ü tam 24 yıldır tanırım kişiliğiyle, görmüş oldugu anadolu kültürü ile yetişmiş bu vatanın güzel evlatlarından biridir. İlhan Kardeşimin daha güzel mevkileri hak ettiğine tüm kalbimle inanıyorum. İlerideki yaşayacağı hayatında başarılarının devamını dilerim. Sevgilerimle.
25.03.2026
17:07
Rakip takılmasa halimiz duman!
Rakip takılmasa halimiz duman!
Lider 12 Bingölspor, sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor'la 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, en yakın takipçisi Silifke Belediyespor'un yenilgisiyle puan farkını bir arttırarak korudu.
25.03.2026
16:56
Bingöl İHH`den Ramazan`da 10 Milyon TL`lik Yardım
Bingöl İHH'den Ramazan'da 10 Milyon TL'lik Yardım
Bingöl İHH, 2026 Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında toplam 9 milyon 810 bin TL'yi aşkın ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yardımların önemli bölümü Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
25.03.2026
14:09
Sınıfta gaz paniği! Bingöl`de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Sınıfta gaz paniği! Bingöl'de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Bingöl merkezde bir ilkokulda öğrencinin sınıfta kar spreyi sıkması sonucu gazdan etkilenen ve nefes darlığı, baş dönmesi, mide bulantısı ve halsizlik şikayetleri görülen 30 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
25.03.2026
13:22
Bingöl`de 2026`ın ilk Yelıng satışı başladı
Bingöl'de 2026'ın ilk Yelıng satışı başladı
C Vitamini açısından da oldukça zengin olan ve kokusuyla bilinen Yelıng, düşük gelirli vatandaşların ve seyyar satıcıların geçim kaynağı olurken, ilk mahsuller de tezgâhlardaki yerini aldı.
25.03.2026
12:46
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde gece saatlerinde park halindeki bir otomobil kundaklandı. Mahalle sakinlerinin erken müdahalesi, yangının büyümesini önledi. Otomobil, kullanılamaz hale geldi.
25.03.2026
12:35
Türkiye`nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Türkiye'nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 1980-1985 yılları arasında görev yapan emekli okul müdürü Kazım Germiyanoğlu, bayram ziyareti için bulunduğu Manisa'nın Gördes ilçesindeki baba ocağında, kırk yıl öncesine dayanan kadim dostunu ağırladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın