KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

Yeni genel yayın yönetmenimiz ilhan bingöl

Gazetemiz ve haber sitemiz &';Bingolonline”nin Genel Yayın Yönetmenliğine, gazetemiz ve sitemiz yazı işleri Müdürü Gazeteci İlhan Bingöl getirildi. İbrahim Alimoğlu'ndan boşalan Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen İlhan Bingöl, aynı zamanda Yazı İşleri Müdürlüğü görevini de yürütmeye devam edecek.

Yeni genel yayın yönetmenimiz ilhan bingöl
21 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 08:19
0
4804
2
AA aa

“Yayın çizgimiz değişmeyecek, ama farklılıklarımızı göstereceğiz”
İlhan Bingöl, yeni görev değişimi ile ilgili yaptığı açıklamada, gazetemizin ve sitemizin yayın çizgisinde önemli bir değişikliğinin olmayacağını ama; farklılıklarımızın da göstertileceğini söyledi. Basın meslek ilkeleri çerçevesinde, halkın gözü ve kulağı olmaya devam edeceklerini, masa başı habercilik yerine, kaynağa giden ve kaynaktan alınan doğru ve reel bilgileri kamuoyuna sunacaklarına vurgu yapan Bingöl, bu önemli görevde kimsenin rencide edilmeyeceğini ve “çamur at, izi kalsın” felsefesine karşı gazetecilik yapacaklarını söyledi. 

İlhan Bingöl kimdir?
1975 yılında Bingöl'ün Solhan ilçesinde doğdu. 1980'li yılların başında ailesi Adana'ya göç etti. İlköğrenimini 1982-1990 yılları arasında, Adana Ömer-Refika Halıcılar İlköğretim Okulu'nda tamamladı. 1990-1993 yılları arasında lise öğrenimini Adana Erkek Lisesi'nde tamamlayan İlhan Bingöl, aynı yıl girdiği üniversite sınavını kazanarak, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü kazandı. (1993-1997)

Üniversite öğrenimi sırasında iş hayatına atılan İlhan Bingöl, MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Sekreteri olarak 1996'da işe başladı. Burada çıkarılan aylık bültende haber sorumlusu olarak çalıştı. Kısa sürede basın ve halkla ilişkiler komisyonu sorumluluğuna getirilen Bingöl, askerlik görevi nedeniyle 1998 Temmuz ayında işten ayılmak zorunda kaldı. Askerliğini yedek subay olarak yapan Bingöl, 1999 yılında terhis oldu. Yaklaşık beş yıl boyunca öğretmenlik yapan Bingöl, şimdi de bir yandan serbest çalışırken diğer yandan da mesleği olan gazeteciliği icra etmektedir. Sırasıyla Bingolonline Haber Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ve şimdi de Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen İlhan Bingöl, özellikle Bingöl'de yaptığı görüntülü ve yazılı röportajlarla da tanınmaktadır. İlhan Bingöl, ayrıca köşe yazarlığı da yapmaktadır.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ilhan Bİngöl (@Misafir_1965)
25 Şubat 2011 Cuma 14:31
Teşekkür ederim. 24 yılın eskitemediği dostluğumuzun yaşayana dek sürmesi dileği ile.
ahmethokelek (@Misafir_1953)
23 Şubat 2011 Çarşamba 13:58
Öncelikle kardeşim kadar sevdigim gazeteci arkadaşım Sayın İlhan BİNGÖL'ü tam 24 yıldır tanırım kişiliğiyle, görmüş oldugu anadolu kültürü ile yetişmiş bu vatanın güzel evlatlarından biridir. İlhan Kardeşimin daha güzel mevkileri hak ettiğine tüm kalbimle inanıyorum. İlerideki yaşayacağı hayatında başarılarının devamını dilerim. Sevgilerimle.
05.07.2026
22:39
Çotla Yaylası`nda Festival Coşkusu
Çotla Yaylası'nda Festival Coşkusu
Bingöl'ün Genç ilçesindeki Çotla Yaylası, yıllar sonra düzenlenen Çotla Festivali ile binlerce kişiyi bir araya getirdi. Gün boyu süren etkinliklerde halaylar çekildi, yöresel kültür yaşatıldı, birlik, beraberlik ve huzur mesajları öne çıktı.
05.07.2026
22:38
DEM Parti`den Cafran`a `dayanışma` ziyareti!
DEM Parti'den Cafran'a 'dayanışma' ziyareti!
Köylülerin görüş, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Hülakü ve beraberindeki heyet, ormanların ekonomik çıkarlar uğruna tahrip edilmesine karşı ortak mücadele çağrısında bulundu.
05.07.2026
22:32
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: `Tij` Yayında
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: 'Tij' Yayında
Bingöl'ün Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Grup Estare, yeni klip çalışması 'Tij' (Güneş) ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Daha önce yayımladıkları 'Estari Tari' adlı eserle dikkat çeken grup, ikinci projelerinde de Zazaca'nın yaşatılmasına katkı sunmayı hedefliyor.
05.07.2026
22:30
Karlıova`da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Karlıova'da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde su tankerinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ömer Faruk Özçelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer kişinin tedavisi sürüyor.
05.07.2026
22:29
Bingöl`de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde park halindeki bir tıra çarpan otomobil hurdaya dönerken, meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın