KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Eylül 2026 Çarşamba
°C

Yeni genel yayın yönetmenimiz ilhan bingöl

Gazetemiz ve haber sitemiz &';Bingolonline”nin Genel Yayın Yönetmenliğine, gazetemiz ve sitemiz yazı işleri Müdürü Gazeteci İlhan Bingöl getirildi. İbrahim Alimoğlu'ndan boşalan Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen İlhan Bingöl, aynı zamanda Yazı İşleri Müdürlüğü görevini de yürütmeye devam edecek.

Yeni genel yayın yönetmenimiz ilhan bingöl
21 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 08:19
0
4880
2
AA aa

“Yayın çizgimiz değişmeyecek, ama farklılıklarımızı göstereceğiz”
İlhan Bingöl, yeni görev değişimi ile ilgili yaptığı açıklamada, gazetemizin ve sitemizin yayın çizgisinde önemli bir değişikliğinin olmayacağını ama; farklılıklarımızın da göstertileceğini söyledi. Basın meslek ilkeleri çerçevesinde, halkın gözü ve kulağı olmaya devam edeceklerini, masa başı habercilik yerine, kaynağa giden ve kaynaktan alınan doğru ve reel bilgileri kamuoyuna sunacaklarına vurgu yapan Bingöl, bu önemli görevde kimsenin rencide edilmeyeceğini ve “çamur at, izi kalsın” felsefesine karşı gazetecilik yapacaklarını söyledi. 

İlhan Bingöl kimdir?
1975 yılında Bingöl'ün Solhan ilçesinde doğdu. 1980'li yılların başında ailesi Adana'ya göç etti. İlköğrenimini 1982-1990 yılları arasında, Adana Ömer-Refika Halıcılar İlköğretim Okulu'nda tamamladı. 1990-1993 yılları arasında lise öğrenimini Adana Erkek Lisesi'nde tamamlayan İlhan Bingöl, aynı yıl girdiği üniversite sınavını kazanarak, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü kazandı. (1993-1997)

Üniversite öğrenimi sırasında iş hayatına atılan İlhan Bingöl, MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Sekreteri olarak 1996'da işe başladı. Burada çıkarılan aylık bültende haber sorumlusu olarak çalıştı. Kısa sürede basın ve halkla ilişkiler komisyonu sorumluluğuna getirilen Bingöl, askerlik görevi nedeniyle 1998 Temmuz ayında işten ayılmak zorunda kaldı. Askerliğini yedek subay olarak yapan Bingöl, 1999 yılında terhis oldu. Yaklaşık beş yıl boyunca öğretmenlik yapan Bingöl, şimdi de bir yandan serbest çalışırken diğer yandan da mesleği olan gazeteciliği icra etmektedir. Sırasıyla Bingolonline Haber Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ve şimdi de Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen İlhan Bingöl, özellikle Bingöl'de yaptığı görüntülü ve yazılı röportajlarla da tanınmaktadır. İlhan Bingöl, ayrıca köşe yazarlığı da yapmaktadır.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ilhan Bİngöl (@Misafir_1965)
25 Şubat 2011 Cuma 14:31
Teşekkür ederim. 24 yılın eskitemediği dostluğumuzun yaşayana dek sürmesi dileği ile.
ahmethokelek (@Misafir_1953)
23 Şubat 2011 Çarşamba 13:58
Öncelikle kardeşim kadar sevdigim gazeteci arkadaşım Sayın İlhan BİNGÖL'ü tam 24 yıldır tanırım kişiliğiyle, görmüş oldugu anadolu kültürü ile yetişmiş bu vatanın güzel evlatlarından biridir. İlhan Kardeşimin daha güzel mevkileri hak ettiğine tüm kalbimle inanıyorum. İlerideki yaşayacağı hayatında başarılarının devamını dilerim. Sevgilerimle.
02.09.2026
02:14
Bingöl`de 350 dönümlük tarihi dönüşüm başlıyor
Bingöl'de 350 dönümlük tarihi dönüşüm başlıyor
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı. Protokol dışında şartsız olarak belediyeye devredilen 20 dönümlük alanda çalışmalar başlarken, alanın üçte ikisinin yeşil ve sosyal alanlardan oluşacağı proje, Bingöl Cumhuriyet tarihinin en büyük şehir dönüşümlerinden biri olacak.
02.09.2026
02:13
Sıcak asfaltta ilk serim Garip Köyü`nde
Sıcak asfaltta ilk serim Garip Köyü'nde
Geçtiğimiz günlerde hizmete alınan İl Özel İdaresi Asfalt Plenti ilk üretimini gerçekleştirirken, yeni finişerle sıcak asfalt seriminin ilk adresi Garip Köyü oldu. Finişerin başına geçen Vali Cahit Çelik, 4 kilometrelik yolda yapılacak çalışmayı başlattı.
02.09.2026
02:11
Bingöl Balı dünya bilim literatüründe!
Bingöl Balı dünya bilim literatüründe!
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu. Uluslararası hakemli European Food Research and Technology dergisinde yayımlanan araştırmada Bingöl Balının bileşimi, antioksidan kapasitesi ve biyolojik aktiviteleri kapsamlı şekilde incelendi.
02.09.2026
02:10
Bingöl`de çiftçiler için ÇKS mesaisi başladı!
Bingöl'de çiftçiler için ÇKS mesaisi başladı!
2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı. Bingöl'de üreticilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmesi ve üretimlerinin kayıt altına alınabilmesi için başvurularını 31 Aralık 2026'ya kadar tamamlamaları gerekiyor.
02.09.2026
02:09
Yeni hastane inşaatında çalışmalar sürüyor
Yeni hastane inşaatında çalışmalar sürüyor
Bingöl Devlet Hastanesi'nin yapımı devam eden yeni hizmet binasında çalışmaların hızlandırılması ve tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için incelemelerde bulunuldu. Yeni binanın Bingöl'e modern ve nitelikli bir sağlık altyapısı kazandırması hedefleniyor.
02.09.2026
02:08
Bingöl`de jandarmadan kapsamlı güvenlik operasyonu!
Bingöl'de jandarmadan kapsamlı güvenlik operasyonu!
Jandarma ekiplerinin kent genelinde yürüttüğü çalışmalarda 25 olaya müdahale edilirken, binlerce kök kenevir/skunk bitkisi ile uyuşturucu maddelerin yanı sıra çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Aranan 2 kişi de yakalanarak tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın