KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

Yeni süreç için kim, ne dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin Bingöl Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ı ilanından sonra hem başkan hem milletvekilleri hem de il başkanı yeni döneme dair ilk mesajlarını paylaştılar.

Yeni süreç için kim, ne dedi?
08 OCAK 2024 PAZARTESİ 17:38
45
3929
23
AA aa

-BİNGÖL ONLİNE - Cumhurbaşkanı Erdoğan aralarında İstanbul'un da bulunduğu 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilin belediye başkan adayını pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde açıkladı. AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı, mevcut Başkan Erdal Arıkan oldu.

Aday belirlenmesinin ardından sürece ve yeni döneme dair Bingöl Online'ya konuşan milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile İl Başkanı Yılmaz Seven ve Başkan Adayı Erdal Arıkan, önemli mesajlar verdiler ve birlik beraberlik çağrılarını yinelediler.

İşte yapılan o açıklamalar ve aktarılan mesajlar;

CEVDET YILMAZ'DAN BAŞKAN ARIKAN'A TEBRİK

Aday ilanının akabinde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Başkan Erdal Arıkan'ı tebrik eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şunları paylaştı;

“Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'ın tensipleriyle, baba ocağım Bingöl'den belediye başkan adayı olarak açıklanan mevcut belediye başkanımız @Erdalarikan12 'ı tebrik ederim.

Kıymetli başkanımızın, Bingöllü kardeşlerimize hayırlı bir şekilde hizmet ederek başarılı çalışmalarına devam etmesini dilerim.

Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır ve kararlıyız!”

BERDİBEK; “HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR”

Başkan Arıkan'ı tebrik eden ve yeni süreç için başarılar dileyen AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek; “Tercih kararı, yapılan güzel çalışmaların kamuoyu tarafından takdir edilmesi ve bu hizmet akışının artarak devam etmesi yönündeki beklentilerin bir neticesidir. Belediyecilik alanında önemli kazanımlar sağlayan Başkanımızın bu dönem olduğu gibi halkımızın desteğiyle gelecek dönemde de çok önemli hizmetleri şehrimize kazandıracağı inancımız tamdır. Yerel ve genel siyaset arasındaki güçlü uyum ve birliktelik, bugün olduğu gibi yarın da devam edecektir. Bingöl'ümüzün belediyecilik hizmetleri bakımından daha fazla değer kazanması için bugüne kadar yapılanların üstüne yenileri eklenerek aziz şehrimizi daha yaşanabilir kılacağız Allah'ın izniyle. Güzel ve hizmet dolu bir dönemi AK Belediyeciliğe yakışır şekilde tamamlayan Başkanımız Erdal başkanımızı tebrik ediyor, yeni dönemin şehrimiz açısından çok daha parlak olmasını temenni ediyorum. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Emek var, gayret var, azim ve kararlılık var. Birlik ve beraberlik içerisinde, çok daha güzel hizmetler kazandıracağız inşallah” dedi.

KORKUTATA; “BİNGÖL'ÜMÜZÜN GELİŞİMİ İÇİN EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ”

Yeniden aday gösterilen Erdal Arıkan'ı kutlayan ve Bingöl adına hayırlara vesile olmasını dileyen AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata ise şunları söyledi;

“Yapılan hizmetleri, şehre katılan değerleri, yenilikleri ve gayretin devamını dileyen kıymetli halkımızın beklentilerinin karşılık bulduğunu görmekten dolayı mutluyuz. Belediyecilik konusunda önemli değişimlere imza atan Başkanımız Sayın Erdal Arıkan'ın bu başarı grafiğini, kadirşinas halkımızın büyük desteğiyle gelecek dönemde de sürdüreceğine yürekten inanıyoruz. Yapılan hizmetleri geliştirmek, devam eden projeleri kısa sürede tamamlamak ve Bingöl'ümüzü gelişmişlik bakımından üst sıralara taşıyacak yeni projelerin hayata geçirilmesi noktasında hep birlikte, el birliğiyle çalışacağız. AK Parti laf değil, iş üreten bir siyasi harekettir. Ömrünü milletine hizmet yolunda harcayan liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedefler doğrultusundan, partimizin vizyonuna yakışır, milletimizin yaşam kalitesini attırıcı projelerle yola devam edecek, memleketimizi daha yaşanabilir kılacağız Yüce Yaradan'ın izniyle. Bir kez daha başkanımızı tebrik ediyor, halkımızı yenilik ve gelişim etrafından, AK Parti çatısı altında her zamankinden daha güçlü şekilde kenetlenmeye davet ediyorum.”

SEVEN; “TEŞKİLATLAR OLARAK HAZIRIZ”

Başkan Arıkan'ı tebrik eden ve süreci olgunlukla yürüten aday adaylarına teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, aday adaylarını adayların etrafında kenetlenmeye ve desteklerini sürdürmeye davet etti.

“Şehrin gelişimine dair hayata geçirilen hizmetlerin halk nazarında karşılık bulduğu gerçeğini derinden hissettiğimiz bir tercih süreci oldu” diyen Başkan Seven; “Gayretiyle, samimiyetiyle, uyguladığı projeler ve kazandırdığı yeniliklerle önemli bir süreç yürüten başkanımızın bu azim ve kararlılığını, halkımızın teveccühüyle gelecek 5 yılda da sürdüreceğine en kalbi duygularla inanıyor ve her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Artık yeni bir seçimin arifesindeyiz ve teşkilatlarımız buna hazırız. En yakın zamanda güçlü bir şekilde sahaya inecek ve Allah'ın izni, kıymetli halkımızın yoğun desteğiyle Bingöl'ümüzdeki 11 belediyenin tamamını kazanarak, bu başarıyı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve Bingöl'üm medarı iftiharı Sayın Cevdet Yılmaz'a armağan etmek istiyoruz” diye konuştu.

ARIKAN; “KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM…”

Yeniden aday gösterilmesine ilişkin ilk sözlerini paylaşan Bingöl Belediye Başkanı ve Adayı Erdal Arıkan, halk hizmet adına yeniden aday gösterilmekten onur duyduğunu vurguladı.

“Allah'ın izniyle bize güvenen kıymetli halkımızı, liderimizi ve siyasi büyüklerimizi mahcup etmeyeceğiz” diyen Başkan Arıkan; “İlk günkü aşk, heyecan ve kararlılıkla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehrimizi ortak bir akıl ve istişareyle yöneteceğimizi söylemiştik. Yine aynı şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacak, halkımızla iç içe olacak, gönül belediyeciliğini sürdürecek ve tüm enerjimizi, heyecanımızı, şehrimize hizmet noktasında sarf edeceğiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Devam eden projelerimizi tamamlamanın yanı sıra yeni vizyon projelerimizi de açıklayıp, gelecek dönemi hizmet dolu bir sürece dönüştüreceğiz inşallah. Önümüzdeki günlerde projelerimizi hazırlayıp halkımızın huzuruna çıkacağız. İnsanlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve mutluluğunu arttırmak adına, şehrin geleceğine dair fikri ve projesi olan herkesin görüşlerine de açık olduğumuzu ifade etmek istiyor, tüm halkımıza saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ HAVALİMANINDA KARŞILAMA….

Bingöl Belediye Başkanı ve Adayı Erdal Arıkan, Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven ile birlikte 10 Ocak 2024 çarşamba günü Ankara uçağıyla Bingöl'e geliyor. Saat 12.30''da Bingöl Havalimanı'nda karşılanacak olan Arıkan ve siyasiler, araç konvoyu ile merkeze gelecek ve saat 13.00'da Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda halkla buluşacaklar.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107044)
10 Ocak 2024 Çarşamba 16:28
Erdal beye inaniyor ve güveniyoruz daha çok hizmetler yapacak birde belediye otübüsleri halkın hizmetine atması lazım şehir büyüdü Nufus arttı artık halk otobüsleri yeterli gelmiyor bir an evel bu işi ele alması lazım adaylığı hayırlı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107043)
10 Ocak 2024 Çarşamba 14:44
erdal bey kanımca başarılı.genç dinamik çalışmayı seven bir kişilik.belediyelerin gelir giderlerinin şefaf bir şekilde açıklanması bunun halk tarafından bilinmesi önemli.ancak bu konularda belediyelerin tümünde sanki bir gizlilik varmış gibi davranılıyor.bu konularda açıklık olursa hesap verebilirlik olursa iyi olur.erdal bey seçildiği taktirde veya seçim çalışmalarında beş yıl boyunca yaptığı harcama kalemlerini bunların tutarlarını seçildiği taktirde yapacağı projeleri ve bunların finasnman kaynaklarını açıklarsa puan toplayacaktır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107041)
10 Ocak 2024 Çarşamba 14:31
ÖNCEKİ SEÇİMDE SANDIĞA GİTMEDİM.BANA GÖRE BİNGÖLDE BELEDİYECİLİKTE İSTENİLEN HİZMETTİN VERİLMEMESİNİN BİR SEBEBİ DE BELEDİYE BAŞKANLARININ BİR DÖNEM TEK SEÇİLMESİDİR.ONUN İÇİN EDAL BEYE BİNGÖL'ÜN BİR DÖNEM DAHA SANŞ VERMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107035)
09 Ocak 2024 Salı 23:04
Bingöl belediye başkan adayları lütfen bütün bingol bir olup belediye halk otobüs için çalışmalar yapsın. Aktarmalardan çok ücret alınıyor misafir kart 25 tl way way way saylı ne way milet perişan bingölde öğrenci perişan lütfen bu seçimde belediye otobüsü hep ön planda konususun yapılsın özel otobüsler kafalarına göre cirit atıyor. Bir şehirde belediyeye ait belediye halk otobüsü olmazmi yaaa cumhurbaşkanı yardımcımız sayın cevdet yılmaz umarım bu işe bir el atar. Bütün bingol kamuoyunu arklar bunu dile getirirlerse ilimiz için memleketimi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107033)
09 Ocak 2024 Salı 20:47
Erdal gelmiş geçmiş en iyi algı yapan başkandır. Bir tek hizmeti yok Sandıkda görüşeceğiz. Siz vatandaşı civata mı sandınız?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107029)
09 Ocak 2024 Salı 19:01
Erdal arıkan kadar itisi siyaset bilmeyen 2 kelimeyi yan yana getiremeyen başka adam yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107066)
11 Ocak 2024 Perşembe 09:19
@Misafir Kullanıcı siyaset bilmiyorsa demek ki yalan dolan,entrika da bilmiyordur. Şefaf bir insandır. Siyaset bilmek bir marifet değildir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107053)
10 Ocak 2024 Çarşamba 22:58
@Misafir Kullanıcı Adam eğitim fakültesi mezunu nasıl iki kelimeyi bir araya getiremiyormuş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107028)
09 Ocak 2024 Salı 18:17
Sayın Baskanim hayırlı olsun. İnşallah tekrar seçilir İlimize daha güzel hizmetler yaparsın . Yalnız ben artık şu havaalanlarından karşılama bilmem konvoy v.b. boş işlerden vazgeçilmesini istiyorum. Sizlerde birer sade vatandaş gibi gelip halkın arasına karissaniz olmaz mı. Ülke olarak hepimizin tasarruf etmesi gerekmezmi. Başta siz yoneticilerimiz bu işe ön ayak olsanız ne güzel olur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107027)
09 Ocak 2024 Salı 17:31
Hayırlı olsun Erdal bey akp kuruluşundan beri en değerli başkandır aile terbiyesi olan küçüğünü büyüğünü bilen bir şahıstır..! Bunun yanında hizmetleri oldu yeni dönemde inşallah artarak devam edecektir eksik gördüğüm tek şey şu emekçi temizlik işçilerin maaşlarını biraz artırın lütfen çok az maaşları Akp li değilim ama oyum senin senin şahsınadır gerçekten çok onurlu bir insansın Allah senin gibilerin sayısını artırsın. Başkan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107025)
09 Ocak 2024 Salı 15:03
Simdi yandın Bingöl.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107022)
09 Ocak 2024 Salı 10:50
Hayırlı olsun. Sayın Başkan kamu oyunu bilgilendirmek adına 2023 yılında Nufusa göre Bingöl Belediyesine gelen yaklaşık 800 trilyon miktarın. Emlak vergileri, Su faturaları ve İnşaat ruhsatları v.s Yani tahmini 1,5 Milyar TL'nin Nerelere harcandığını tam şefaf biçimde kalem kalem kamu oyunu ile paylaşabilirsiniz
05.05.2024
23:08
Eski İl Başkanı ölümden döndü
Eski İl Başkanı ölümden döndü
AK Parti önceki dönem Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, Bingöl-Genç yolunda kaza yaptı. Hava yastıklarının patladığı kaza sonrası hastaneye kaldırılan Sağlar'ın ilk ziyaretçisi ise mevcut il Başkanı Yılmaz Seven oldu.
05.05.2024
23:06
O polis hakkında soruşturma açıldı
O polis hakkında soruşturma açıldı
Bozoksporlu yedek oyuncuların sahadaki 12Bingölsporlu futbolcuları taciziyle başlayan gerilim, bir anda alevlendi. Taraftarın tepkisi de artınca polis biber gazı kullandı. Bir polis ise beylik tabancasıyla havaya ateş açtı! Emniyet Müdürlüğü, o polis hakkında adli ve idari soruşturma açıldığını duyurdu!
05.05.2024
23:04
Yozgat maçına damga vuran pankartlar!
Yozgat maçına damga vuran pankartlar!
Sezon boyunca hakem oyunlarıyla yolu kesilmek istenen 12Bingölspor, grup lideri ve şampiyonu Yozgat Belediyesi Bozokspor'u ağırladı. Karşılaşmaya çıkan Bozokspor, tribün korkuluklarına asılan iki ayrı pankartla şampiyonluk hikayelerinin yanıtını aldı!
05.05.2024
23:03
Bingöl`de öğrencilere malzeme desteği
Bingöl'de öğrencilere malzeme desteği
Bingöl'ün Genç Kaymakamlığı himayesinde yürütülen 'Gençler Harekete Geçiyor' projesi kapsamında öğrencilere malzeme desteği verildi.
05.05.2024
23:02
Bingöl`de otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Bingöl'de otomobil ata çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Sancak beldesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil başıboş ata çarptı, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın