KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Ağustos 2026 Perşembe
°C

Yenidoğan Çetesi lideri Fırat Sarı'nın mal varlığına el konuldu

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Sarı'nın Bakırköy'de bulunan meskenine, Bingöl'de bulunan 3 arazisine ve bahçesine el konuldu.

Yenidoğan Çetesi lideri Fırat Sarı`nın mal varlığına el konuldu
29 KASIM 2024 CUMA 18:04
18
4867
2
AA aa

İstanbul'da bebekleri kendilerinin anlaşmalı olduğu hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarda bulunarak ölmelerine neden olan Yenidoğan Çetesi yöneticisi Fırat Sarı'nın el konulan mal varlığı ortaya çıktı.

Sarı'nın bankacılık transferleri verileri mali profili göz önünde bulundurularak incelendiğinde, 2022 yılından itibaren önceki yıllara göre işlem hacminde artış olduğu, 2023 yılında artışın en yüksek seviyesine ulaştığı belirlendi.

Fırat Sarı'nın Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında el konulan mal varlıkları ise ortaya çıktı. Sarı'nın Bakırköy'de bulunan meskenine, Bingöl'de bulunan 3 arazisine ve bahçesine el konuldu.

Öte yandan Fırat Sarı'nın tek sahibi olduğu Medisense Sağlık Hizmetleri Şirketi'ne ve yüzde 60 hisse sahibi olduğu Sarıoğlu Turizm Ticaret A.Ş firmasına da el konularak kayyım atanmasına karar verildi.

Haber: İHA

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112588)
02 Aralık 2024 Pazartesi 09:00
Bu aile zaten sıkıntılı bir aile
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112582)
30 Kasım 2024 Cumartesi 17:05
Mamleketin yüz karası
05.08.2026
20:20
AFAD`dan Hak Sahipliği Askı İlanı: Başvurular Başladı
AFAD'dan Hak Sahipliği Askı İlanı: Başvurular Başladı
Bingöl AFAD İl Müdürlüğü, 6 Şubat depremleri sonrası hak sahipliği sürecine ilişkin iki aylık askı ilanını yayımladı. Belirlenen şartları taşıyan vatandaşlar, 3 Ekim 2026'ya kadar gerekli belgelerle başvuruda bulunabilecek.
05.08.2026
19:54
Bingöl, ANALİG Atletizm Grup Yarışmalarına Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl, ANALİG Atletizm Grup Yarışmalarına Ev Sahipliği Yapacak
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Atletizm 2. Etap 4. Grup Müsabakaları, 10-12 Ağustos tarihleri arasında Bingöl'de düzenlenecek. Organizasyonda 16 ilden 209 sporcu madalya mücadelesi verecek.
05.08.2026
19:38
Bingöl`de İki Farklı Noktada Yangın Paniği
Bingöl'de İki Farklı Noktada Yangın Paniği
Merkez ve Solhan ilçesinde çıkan orman ile mera yangınları, ekiplerin zamanında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınların çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
05.08.2026
18:48
Rümeysa`nın Gözü Dünya Şampiyonluğunda
Rümeysa'nın Gözü Dünya Şampiyonluğunda
U15 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazanarak Bingöl'ü gururlandıran milli sporcu Rümeysa Keskin, şimdi altın madalya için mindere çıkmaya hazırlanıyor. Gözünü Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına diken Keskin, yeni başarılar için çalışmalarını sürdürüyor.
04.08.2026
19:35
Prof. Dr. Bahri Çakabay`ın
Prof. Dr. Bahri Çakabay'ın 'Askı Sütürleri' kitabı çıktı
Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Bahri Çakabay, ilk romanı Askı Sütürleri ile ameliyathane koridorlarından insan ruhunun derinliklerine uzanan, hafıza, dostluk ve yaşam üzerine kurulu çok katmanlı bir anlatıya imza attı.
04.08.2026
19:34
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Bingöl'de yayıncılık yapan Tuncay Özdemir, Bingöl Devlet Hastanesi'nde geçireceği ameliyat öncesinde yaşanan bir diyalog nedeniyle ameliyatı yaptırmaktan vazgeçtiğini belirterek İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın