KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Yeniyıla mutlu girdiler

Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, dün akşam saatlerinde Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu'ndaki çocukları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Balkanlıoğlu, çocukların her isteğinin yerine getirilmesi yönünde ilgililere talimat verdi

Yeniyıla mutlu girdiler
01 OCAK 2008 SALI 10:29
0
1106
0
AA aa
Herkes yeni yıla eğlence mekânlarında girmenin telaşındayken, Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, eşi Esma Balkanlıoğlu ile birlikte yetiştirme yurdu ve çocuk esirgeme kurumuna ziyarette bulundu. Çocuklarla sıcak bir atmosfer oluşturan Balkanlıoğlu çifti, hem hediyeler verdi, hem de sorunları dinledi.
Çocukların istekleri geri çevrilmedi
Bugüne kadar elde edemedikleri ve hayaliyle yaşadıkları isteklerini anlatan çocuklar, Vali Balkanlıoğlu'ndan destek gördü. Balkanlıoğlu, çocukların, saç kurutma makinesi, elektrikli süpürge, halı saha, spor malzemeleri ve bisiklet gibi isteklerinin yerine getirilmesi için ilgililere talimat verdi.
İlk etapta aciliyet arzeden 6 adet saç kurutma makinesi ve 2 adet elektrikli süpürgenin alınacağını belirten Balkanlıoğlu, diğer isteklerinde kısa sürede yerine getirileceği ifade etti. Balkanlıoğlu çifti, yuvada kalan çocuklara yeni yıl hediyesi olarak da 1'er adet ayakkabı ve 1'er adet terlik hediye etti.
Yetiştirme yurdunda heyecanlı dakikalar
Çocuk yuvasında yapılan ziyaretin ardından Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekiler, Yetiştirme Yurdu'nda kalan öğrencileri ziyaret etti. Çocukların yeni yılını kutlayan Vali Balkanlıoğlu, öğrencilerin isteklerini tek tek dinledi. Balkanlıoğlu'nun yakın ilgisi ve ani ziyateri karşısında heyecanlandıkları görülen çocuklar, sıkıntılarını ve taleplerini bir bir aktardılar. Bazı öğrenciler dershaneye gitmek istediklerini ancak maddi imkansızlıklar yüzünden bunu yapamadıklarını dile getirirken, bazıları da yurdun spor salonun aktif hale getirilmesi ve spor malzemeleri alınması yönündeki taleplerini aktardılar.
Televizyon yayınlarının düzeltilmesi için validen yardım isteyen öğrencilerin bu talebi karşısında ilgililere sert çıkan Vali Balkanlıoğlu, televizyon yayınlarının acilen düzeltilmesi talimatını verdi ve 2 gün sonra yayınları bizzat kontrol edeceğini söyledi.
Dershane sorununun da giderileceği sözünü veren Balkanlıoğlu: “Derslerinize devam edeceksiniz. Spor salonunda sorunlar var ve bu sorunlar giderildikten sonra tekrar hizmete açılacak. Diğer isteklerinizi de yerine getirmek için yardımda bulunacağım” dedi.
 

 

 

BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.08.2025
19:32
Bingöl`de motosiklet hırsızı yakalandı!
Bingöl'de motosiklet hırsızı yakalandı!
Sabıkası kabarık olan şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
28.08.2025
17:53
Bingöl`de özel eğitim okulunun temeli atıldı
Bingöl'de özel eğitim okulunun temeli atıldı
Bingöl'de yapılacak 8 derslikli özel eğitim okulunun temeli düzenlenen törenle atıldı. Korkmaz, okulun 30 Aralık'ta tamamlanarak teslim edileceğini ifade etti.
28.08.2025
17:44
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele çalışması
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele çalışması
Bingöl'de 3 şahsın hafriyat kamyonu ile uyuşturucu madde almaya gidecekleri bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, uyuşturucu madde ve 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.
28.08.2025
17:30
'Bingöl'de Tıp Fakültesi artık bir zorunluluktur'
Bingöl'de sağlık alanındaki sıkıntılara ve noksanlıklara dikkat çeken Sağlık Mil-Sen Başkanı Korkutata: 'Tıp Fakültesi, yalnızca eğitim açısından değil, aynı zamanda Bingöl halkının sağlık hizmetlerine erişiminde büyük bir rahatlama sağlayacaktır' dedi.
27.08.2025
20:05
Bingöl`de laf, onlarca icraat var! Bitlis`e tıp fakültesi…
Bingöl'de laf, onlarca icraat var! Bitlis'e tıp fakültesi…
Sağlık altyapısındaki yetersizlikle can çekişen ve çevre illere mahkûm olan Bingöl'ün yıllardır dillendirilen 'Tıp Fakültesi' talebi bir türlü karşılık bulmazken, Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Bitlis Eren Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi kurulması kararlaştırıldı.
27.08.2025
19:11
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın