KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Yılmaz, ittifak görüşmelerinde!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli arasında geçen ittifak görüşmelerine katıldı. Erdoğan, görüşme sonrası Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu kurmaylarının fikrini aldı.

Yılmaz, ittifak görüşmelerinde!
29 HAZİRAN 2018 CUMA 00:48
6
3956
2
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Erdoğan, önceki gün İstanbul'da katıldığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş süreciyle ilgili 6 saatlik değerlendirme toplantısının ardından MHP lideri Bahçeli ile görüştü.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 40 dakika sürdü. Başbakan Binali Yıldırım'ın da hazır bulunduğu kabulde, MHP liderine partisinin Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın, Celal Adan ve Mustafa Kalaycı eşlik etti. Erdoğan görüşmede, Cumhur İttifakı'nın başarısından ve verdiği destekten dolayı Bahçeli'ye teşekkür etti. Seçim sonuçlarının tüm yönleri ile masaya yatırıldığı görüşmede iki lider, ittifakın sürmesi konusunda mutabık kaldı. İttifakın garantörünün MHP lideri olarak kendisi olduğunu söyleyen Bahçeli ise önümüzdeki süreçte ittifakın bozulmasına yönelik girişimler olacağına dikkat çekerek, bu tür çabalara ve oyunlara fırsat vermeyeceklerini ve 'her ne pahasına olursa olsun' ittifakı Meclis'te de koruyacaklarını kaydetti. 9 Temmuz'da gerçekleşecek yemin töreni öncesi yeni sisteme geçiş için yoğun mesai harcayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün de İstanbul Tarabya'da kurmaylarıyla 6 saat süren bir zirve yapmıştı. Zirvede ofis ve kurulların çalışma şekli, bakanlıkların durumu, Başbakanlık'tan Beştepe'ye geçecek bürokratların sayısı konuları değerlendirmişti.
Erdoğan, zirvede bütün bu çalışmalara ilişkin Başbakan Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Başdanışmanlarının da görüşlerini aldı ve sahadaki bilgileri topladı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29559)
29 Haziran 2018 Cuma 21:16
Bingöl halkının gözündeki gerçek değerin nedir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29528)
29 Haziran 2018 Cuma 11:14
Büyük adamsın cevdet yılmaz herzaman yanindayim
29.07.2026
20:48
Baraç`tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
Baraç'tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 'Hak sahipleri yeni mali yüklerle karşı karşıya, Bingöl milletvekilleri neden sessiz?'
29.07.2026
20:47
Bingöllü Dağcılar Süphan Zirvesinde
Bingöllü Dağcılar Süphan Zirvesinde
Yüksek İrtifa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, 4 bin 58 metre rakımlı Süphan Dağı tırmanışını başarıyla tamamladılar.
29.07.2026
20:46
Eğitim-Sen:
Eğitim-Sen: 'Güçlendirmeye Evet, Plansızlığa Hayır!'
Ağustos ayı içerisinde birçok eğitim kurumunun güçlendirilmesine yönelik ihale yapılacak olmasına dair eleştirileri ve endişelerini paylaşan Eğitim-Sen Bingöl Şubesi; 'Güçlendirme gerekli ama planlama yanlış; öğrenciler ve öğretmenler belirsizlikle karşı karşıya bırakılıyor.'
29.07.2026
20:44
Alt Yapı İçin Lig Çağrısı
Alt Yapı İçin Lig Çağrısı
Bingöl'de 10-12 yaş grubuna yönelik düzenli lig organizasyonlarının düzenlenmesi çağrısında bulunan Yeni Güveçlispor U12 Teknik Direktörü Kıtay; 'Altyapıya yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır' diyerek ilgili kurumların harekete geçmesi gerektiğini söyledi.
29.07.2026
20:42
‘Arı kovanları ateşe verildi` iddiası
'Arı kovanları ateşe verildi' iddiası
Bingöl'de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin ateşe verdiği öne sürülen kovanlar kullanılamaz hale geldi.
29.07.2026
20:40
Gümüşlü`de Arazi Yangını Paniği
Gümüşlü'de Arazi Yangını Paniği
İtfaiye ve orman ekiplerinin zamanında müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın