KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2026 Salı
°C

Yılmaz, ittifak görüşmelerinde!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli arasında geçen ittifak görüşmelerine katıldı. Erdoğan, görüşme sonrası Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu kurmaylarının fikrini aldı.

Yılmaz, ittifak görüşmelerinde!
29 HAZİRAN 2018 CUMA 00:48
6
4032
2
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Erdoğan, önceki gün İstanbul'da katıldığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş süreciyle ilgili 6 saatlik değerlendirme toplantısının ardından MHP lideri Bahçeli ile görüştü.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 40 dakika sürdü. Başbakan Binali Yıldırım'ın da hazır bulunduğu kabulde, MHP liderine partisinin Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın, Celal Adan ve Mustafa Kalaycı eşlik etti. Erdoğan görüşmede, Cumhur İttifakı'nın başarısından ve verdiği destekten dolayı Bahçeli'ye teşekkür etti. Seçim sonuçlarının tüm yönleri ile masaya yatırıldığı görüşmede iki lider, ittifakın sürmesi konusunda mutabık kaldı. İttifakın garantörünün MHP lideri olarak kendisi olduğunu söyleyen Bahçeli ise önümüzdeki süreçte ittifakın bozulmasına yönelik girişimler olacağına dikkat çekerek, bu tür çabalara ve oyunlara fırsat vermeyeceklerini ve 'her ne pahasına olursa olsun' ittifakı Meclis'te de koruyacaklarını kaydetti. 9 Temmuz'da gerçekleşecek yemin töreni öncesi yeni sisteme geçiş için yoğun mesai harcayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün de İstanbul Tarabya'da kurmaylarıyla 6 saat süren bir zirve yapmıştı. Zirvede ofis ve kurulların çalışma şekli, bakanlıkların durumu, Başbakanlık'tan Beştepe'ye geçecek bürokratların sayısı konuları değerlendirmişti.
Erdoğan, zirvede bütün bu çalışmalara ilişkin Başbakan Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Başdanışmanlarının da görüşlerini aldı ve sahadaki bilgileri topladı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29559)
29 Haziran 2018 Cuma 21:16
Bingöl halkının gözündeki gerçek değerin nedir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29528)
29 Haziran 2018 Cuma 11:14
Büyük adamsın cevdet yılmaz herzaman yanindayim
18.08.2026
16:08
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Bingöllü hemşehrimiz Abdulvahap Afşin, yayımlanan yeni atama kararıyla Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
18.08.2026
16:07
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz yıl göreve getirilen Mehmet Fatih Aktay'ın yerine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ödeme Daire Başkanı Hikmet Güneş atandı. Güneş, Bingöl'deki görevine başladı.
18.08.2026
16:06
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada araçta bulunan Abdülhakim Tuğal hafif yaralandı.
18.08.2026
16:05
Bayram`a TMOK`ta Önemli Görev
Bayram'a TMOK'ta Önemli Görev
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alican Bayram, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi bünyesindeki Olimpik Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Komisyonu üyeliğine atandı. Bayram, TMOK bünyesindeki kurul ve komisyonlarda Bingöl Üniversitesi ve Bingöl'ü temsilen görev alan ilk akademisyen oldu.
18.08.2026
16:04
Bingöl`de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Bingöl'de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
18.08.2026
16:03
Bingöl Üniversitesi YKS`de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
Bingöl Üniversitesi YKS'de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Bingöl Üniversitesi'nin 3 bin 783 kişilik lisans ve ön lisans kontenjanının 3 bin 760'ı doldu. Üniversitenin genel doluluk oranı yüzde 99,20 olurken, ön lisans programlarında yüzde 100 doluluk sağlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın