KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Yılmaz, 'SCO+' forumuna katıldı

'SCO+' forumuna video konferansla katılan Yılmaz, Covid sonrası dönemde Türkiye'nin hızlı büyüme perspektifi içerisinde dijitalleşmenin güçlü bir öncelik olacağını, sosyal devlet anlayışı ile dijital imkanlara ulaşmada tüm kesimlerin dahil olacağı bir ortamın hedeflendiğini söyledi.

Yılmaz, `SCO+` forumuna katıldı
23 EKİM 2020 CUMA 17:30
16
1839
5
AA aa

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin dijital dönüşüm alanında yaptığı çalışmaları, Şangay İşbirliği Örgütü (SCO) ve BRICS 2020 Rusya dönem başkanlığı kapsamında video konferans yöntemiyle düzenlenen "SCO+" forumunda anlattı.

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin dijital dönüşüm alanında yaptığı çalışmaları, Şangay İşbirliği Örgütü (SCO) ve BRICS 2020 Rusya dönem başkanlığı kapsamında video konferans yöntemiyle düzenlenen "SCO+" forumunda anlattı.

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, Yılmaz, 22-23 Ekim'de, SCO ve BRICS 2020 Rusya dönem başkanlığı kapsamında düzenlenen partiler arası "İnsanlar İçin Ekonomi" başlıklı "SCO+" forumuna katıldı.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen forumda, "Bölgeler Arası Sosyo-Ekonomik İşbirliği", "İnsanların Yararına Dijital Dönüşüm", "Şangay İşbirliği Örgütü: Büyümenin Lokomotifleri", "Yeşil Ekonomiye Siyasi Partilerin Desteği" gibi birçok konuda oturum düzenlendi.

Yılmaz, 22 Ekim'de "Dijital Dönüşüm" başlıklı oturumda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dijital dönüşüm alanında yaptığı çalışmaları paylaştı. Türkiye'de tüm kamu hizmetlerinin elektronik ortamda sunulması amacıyla yürütülen çalışmalar ve e-Devlet sisteminin geliştirilmesi konusunda önemli adımlar atıldığını vurgulayan Yılmaz, özellikle sağlık alanında ortaya konulan dijital dönüşüm sayesinde, Kovid-19 pandemisi ile daha etkin mücadele edildiğinin altını çizdi.

AK Parti hükümetleri döneminde, dijital dönüşüm alanında yapılan çalışmalar neticesinde sağlık ve eğitimden, ticaret ve diplomasiye birçok alanda ilerleme sağlandığını belirten Yılmaz, Covid sonrası dönemde, Türkiye'nin hızlı büyüme perspektifi içerisinde dijitalleşmenin güçlü bir öncelik olacağını, sosyal devlet anlayışı ile dijital imkanlara ulaşmada tüm kesimlerin dahil olacağı bir ortamın hedeflendiğini söyledi.

Foruma, SCO ve BRICS 2020 dönem başkanı Rusya ile Afganistan, Azerbaycan, Brezilya, Çin Halk Cumhuriyeti, Ermenistan, Güney Afrika, Güney Kore, Hindistan, Kamboçya, Kazakistan, Kırgızistan, Moğolistan, Özbekistan, Pakistan, Sırbistan, Tacikistan ve Vietnam'dan ülke liderleri ve siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum ve iş dünyası temsilcileri katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63701)
25 Ekim 2020 Pazar 01:36
Adamlar sayin baskan diye baslamislar sayin baskan 20 yildir seni duymuyor bugünmü duyacak o Kadar ihale para rant varken Kim sizi duyar
Ancak secimde sayin baskan bir cayinizi icer
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63696)
24 Ekim 2020 Cumartesi 18:39
Universite mezunu olduk elde diploma var iş yok. Asgari ücretede razıyız deyip iş arıyoruz yine yok. Olsa da referans yok! Neymiş bu arkadaş? Memurluk sınavına gireriz aşama aşama geçeriz geliriz mülakata yine referans isterler!! Bir gençlik çöpe gitti. Emeği geçen, hakkımı yiyen her kim varsa haram olsun. Parti marti aracılıgıyla işimiz olacaksa o zaman bu işkur denen zırvalığı ne diye açarlar? Formalite icabı mı?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63689)
24 Ekim 2020 Cumartesi 09:53
sayın başkan yeraltı çarşı esnafları olarak 15 yıldır çözülemeyen ve söz verdiğiniz tapu sorununu ne zaman çözümleyeceksiniz. ???
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63702)
25 Ekim 2020 Pazar 05:20
@Misafir Kullanıcı Önümüzdeki Seçimde İNŞAALLAH ..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63682)
23 Ekim 2020 Cuma 23:42
Sayin bakanım bingölde hat minibüsleri içler acısı bu ise bi dur deseniz, adamlar aktarmayı kaldırmış duzagaca gidiş gelişimiz 8 lira olmuş sayiyin bakanım bu ise dur diyen yok millet bunalımda belediye halk otobüsü alsın kurtarın bizi bu illetten .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63681)
23 Ekim 2020 Cuma 23:05
Akp mhp bu memleketin basina bela olmus iki partidir binlerce genc isssiz binlerce üniversite mezunu bosta alt yapisi fabrikasi olmayan bir memleketimiz var tarim hayvancilik sifir döviz almis basini memleket batmis bunlarin keyfine diyecek yok
Isi ehil olmayana verdinizmi sonunuz olur kiyamet
23.07.2026
13:56
Bingöl`de Duygu Dolu Açılış: Akın Akınözü Gözyaşlarını Tutamadı
Bingöl'de Duygu Dolu Açılış: Akın Akınözü Gözyaşlarını Tutamadı
Hayır Kapısı Derneği tarafından Bingöl'de hayata geçirilen 'Özlem Akınözü Arın Atölyesi' düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışta annesinin adını taşıyan atölye için konuşan oyuncu Akın Akınözü, duygu dolu anlar yaşarken gözyaşlarına hâkim olamadı.
23.07.2026
13:36
YKS Adaylarına Kritik Uyarı: `Tercih Sadece Bölüm Yazmak Değildir`
YKS Adaylarına Kritik Uyarı: 'Tercih Sadece Bölüm Yazmak Değildir'
2026 YKS tercih döneminin yaklaşmasıyla birlikte açıklamalarda bulunan Tercih Danışmanı ve Öğrenci Koçu Hamza Ayan, adayların sadece puana göre değil, gelecek hedeflerini de dikkate alarak tercih yapmaları gerektiğini belirtti. Ayan, bilinçsiz yapılan tercihlerin öğrencilerin eğitim ve meslek hayatını olumsuz etkileyebileceğine dikkat çekti.
23.07.2026
13:18
SGK`dan Prim Borçlularına Büyük Kolaylık: Vade 72 Aya Çıktı, Faiz Düştü
SGK'dan Prim Borçlularına Büyük Kolaylık: Vade 72 Aya Çıktı, Faiz Düştü
SGK Bingöl İl Müdürü Muzaffer Çakar, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yayımladığı yeni genelgeyle prim borçlarının tecil ve taksitlendirilmesinde önemli kolaylıklar sağlandığını açıkladı. Yeni düzenlemeyle azami taksit süresi 72 aya çıkarılırken, yıllık tecil faizi yüzde 39'dan yüzde 29'a düşürüldü. İlk taksiti ödeyen borçlular için haciz, icra ve satış işlemleri de durdurulacak.
23.07.2026
12:13
Aday Sürücüler dikkat! Yeni Trafik Düzenlemesi Meclis`ten Geçti!
Aday Sürücüler dikkat! Yeni Trafik Düzenlemesi Meclis'ten Geçti!
TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen düzenlemeyle Karayolları Trafik Kanunu'nda önemli değişikliklere gidildi. İlk kez ehliyet alanlar ile yeniden sürücü belgesi alanlar 2 yıl boyunca aday sürücü sayılacak. Bu süreçte belirli trafik kurallarını üç kez ihlal edenlerin ehliyetleri doğrudan iptal edilecek.
22.07.2026
13:41
Bingöl`de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Bingöl'de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Vali Cahit Çelik'in incelediği yeni asfalt plenti, Ağustos ayının ilk haftasında üretime başlayacak. Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip tesisle birlikte Bingöl'de yıllık 100 ila 150 kilometre sıcak asfalt yapılması hedeflenirken, İl Özel İdaresi yol yapımında dışa bağımlılığını da tamamen sona erdirecek.
22.07.2026
13:04
Bingöl`de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl'de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek İşgücü Uyum Programı kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde toplam 30 kişi istihdam edilecek. Başvurular 26 Temmuz'a kadar alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın