KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2024 Pazar
°C

Yozgat maçına damga vuran pankartlar!

Sezon boyunca hakem oyunlarıyla yolu kesilmek istenen 12Bingölspor, grup lideri ve şampiyonu Yozgat Belediyesi Bozokspor'u ağırladı. Karşılaşmaya çıkan Bozokspor, tribün korkuluklarına asılan iki ayrı pankartla şampiyonluk hikayelerinin yanıtını aldı!

Yozgat maçına damga vuran pankartlar!
05 MAYIS 2024 PAZAR 23:04
16
3279
0
AA aa

12 Bingölspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup'ta sezonun 25. hafta maçında sahasında Yozgat Belediyesi Bozokspor'u konuk etti. Bingöl Şehir Stadyumu'nda saat 14.00'de başlayan maçı, Van bölgesi hakemlerinden Serkan Pınar yönetti.

MAÇA ÇIKAN RAKİP TAKIM ŞOK OLDU!

Sezon boyunca hakemlerin verdiği hatalı ve kasıtlı kararlarlar nedeniyle yolu kesilmek istenen 12Bingölspor, lobisiyle her fırsatta kazanan ve özellikle hakemlerden yana şansı yaver giden ve sezonun şampiyonluğunu garantileyen Yozgat Belediyesi Bozokspor'a, sezon serüveninin yanıtını asılan iki pankartla verdi.

DİKKAT HIRSIZ VAR!

Tribün çatısına, Yozgat Belediyesi kasasından 31 Mart yerel seçimlerinden hemen önce futbolculara verilmek üzere aktarılan 18 milyon liralık meblağın, yeni belediye başkanı tarafından ifşasına dikkat çekmek amacıyla “DİKKAT HIRSIZ VAR” pankartı asıldı, altına da Celal Köse (Eski Belediye Başkanı), H.Ahmet Erdoğan, Can Güven ve Ramazan Yılmaz isimleri yazıldı.

Bir diğer pankartta ise yine belediye kasasından çıkan paralara atıfla “Vatandan, Milletten, Yedimden Çalınan Arsalar, Paralar… Onurumuz, Şerefimiz, Size 18 Milyon Basar” yazıldı.

MAÇI 2-0 KAZANDIK…!

Tribünlerde yerini alan taraftarın tezahüratları eşliğinde başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren atakta bulunan 12 Bingölspor, konuk ekibi kendi yarı sahasına hapsederek rakip kalede gol aradı. Oyun hakimiyetini sağlayan 12 Bingölspor, 37. dakikada Bilal Çebi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Yozgat ekibi karşısında baskılı futbolunu sürdüren 12 Bingölspor, 45. dakikada Burak Sürmeli'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısı, 12 Bingölspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında da farkı arttırmak için gol arayışlarını sürdüren 12 Bingölspor, geliştirdiği atakları gole çeviremeyince ilk yarıda kaydedilen goller maçın sonucu oldu. 12 Bingölspor, 90 dakika sonunda sahadan 2-0'lık skor ve 3 puanla ayrılan taraf oldu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
18.05.2024
23:20
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, Nisan ayı düzeyinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı bakımından yüzde 62,50 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı. Bölgede en yüksek tahsilat oranı Erzurum'da olurken, bölgenin ekonomisi en gelişmiş illeri arasında bulunan Malatya yine tahsilat oranı bazında son sırada kaldı.
18.05.2024
23:18
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın