KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

'Zor günlerin üstesinden geleceğiz'

Kent merkezindeki ana cadde ve kaldırımlardaki temizlik çalışmalarını inceleyen Başkan Arıkan: 'Tarih boyunca tüm badireleri atlatan ülkemiz ve Aziz milletimiz, bu zor günlerin de üstesinden el birliğiyle gelecektir.'

`Zor günlerin üstesinden geleceğiz`
22 MART 2020 PAZAR 16:30
6
2235
8
AA aa

Bingöl Belediyesi tarafından ana cadde ve kaldırımlar, deterjanlı suyla yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Bu kapsamda merkez Genç Caddesi'nde de çalışma yapan temizlik ekiplerini ziyaret eden Belediye Başkanı Erdal Arıkan, devletin her kademesinin gece gündüz demeden çalıştığını belirtti.

Başkan Arıkan; “Bilindiği gibi Ülkemiz, tüm dünyayı etkisi altına alarak küresel bir sorun haline gelen koronavirüs ile amansız bir mücadele veriyor. Başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere devletimizin her kademesi, virüsün toplumda yayılmasını önlemek,  etkilerini minimize etmek için gece gündüz çalışıyor. Bu kapsamda bizde Bingöl Belediyesi olarak, ilk andan itibaren gerekli hazırlıklarımızı tamamladık ve tüm ekiplerimizle hummalı bir çalışma içerisine girdik. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğunuz ekiplerimizle, toplu taşıma araçları, taksiler, camiler, parklar başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanları ile kamusal alanları planlı bir şekilde dezenfekte ederken; Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesindeki ekiplerle ilimiz genelinde temizlik işlerini titizlikle sürdürerek yol ve kaldırımlarımızı deterjanlı sularla yıkıyoruz. Yine BİSKİ Müdürlüğümüz bünyesindeki ekiplerimizle tüm içme suyu depolarımızı temizliyor ve klorluyoruz” dedi.

“SABIR VE ANLAYIŞIYLA HEP BİRLİKTE YENECEĞİZ”

Başkan Arıkan açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:

“Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizle denetimlerimizi en üst seviyede tutuyoruz. Unlu mamuller, tatlı üretim yerleri, lokantalar, et satış noktaları gibi alanlarda hijyen denetimleri gerçekleştiriyor, vatandaşlarımızın özellikle gıda ihtiyacını karşıladığı marketlerde hijyen ve etiket denetimleri yapıyoruz. Faaliyetleri geçici olarak durdurulan işletmeleri periyodik olarak denetliyoruz.

Tüm ülke olarak topyekun verdiğimiz bu mücadeleyi Allah'ın izniyle milletimizin sabır ve anlayışıyla hep birlikte yeneceğiz.

Bu mücadelede devletin kurumlarına olduğu kadar vatandaşlarımıza da büyük görevler düşüyor. Her bir vatandaşımız, kurallara uymakla yükümlüdür. Tüm vatandaşlarımız, Sağlık Bakanlığımızca belirlenen 14 basit kurala riayet etmeli ve hijyen kurallarını harfiyen yerine getirmelidir. 

Sizlerin vesilesiyle ulu çınarlarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen;  İçişleri Bakanlığımızın 65 üstü ve ayrıca kronik rahatsızlığı olanlara yönelik getirdiği sokağa çıkma sınırlandırmasına uyun. Kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun.

Son olarak şunu belirtmek isterim;  Tarih boyunca tüm badireleri atlatan ülkemiz ve Aziz milletimiz, bu zor günlerin de üstesinden el birliğiyle gelecektir. Hepinize teşekkür ediyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56701)
23 Mart 2020 Pazartesi 15:46
SAYIN BAŞKAN BU İŞİN ŞAKASI YOK SONUNA KADAR İMKANLARI SEFERBER EDİN DİĞER KURUMLAR LA DAYANIŞMA İÇİNDE HAREKET EDİN BAL DAĞITMA FİKRİN HİÇ HOŞ OLMADI MEMLEKETİN KAYNAKLARINI YİNE MEMLEKET İÇİN KULLANIN
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56696)
23 Mart 2020 Pazartesi 10:55
Belediye başkanı ERDAL ARIKAN ve tüm ekip arkadaşlarını tebrik ederim. Allahın izniyle bu zor günler de bitecektir lütfen yapılan tüm çağrılara uyalım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56685)
23 Mart 2020 Pazartesi 03:02
Bingöl dörtyoldan ibaret değildir ....... her yere yap ki inandırıcı olsun. Zaten bi haftadır yağmur temizledi her yeri. Halka maske ve eldiven dağıt işinize gelmiyor değil mi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56742)
25 Mart 2020 Çarşamba 17:21
@Misafir Kullanıcı baskaninizin ne yapmasi gerektigini size anlatmayi amacliyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56713)
24 Mart 2020 Salı 12:59
@Misafir Kullanıcı sen ne amaçlıyorsun bu yorumunla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56676)
22 Mart 2020 Pazar 23:27
Belediyenin çalışmaları için kutluyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56672)
22 Mart 2020 Pazar 19:40
Lütfen yenişehir gültepe sokağa da uğrayın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56669)
22 Mart 2020 Pazar 17:22
Tek çözüm toplu halde Yerlerin ve Göklerin sahibi olan Allaha tövbe edip itaat etmektir. Kılınmayan namazlar, yapılan zinalar, içkiler, kadınlı kızlı içiçe yapılan haram düğünler, hadis inkarcılığı, sosyalizim vb.. batıl ideolojiler ve her bir insanın islediği ayrı ayrı gunahlara karşı Rabbimizden bir öfke yağmıştır. ' Yüce Allah beyinsizlerin yüzünden bizi helak etmesin..
22.04.2024
15:24
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Hükümet, emeklilere hane halkı gelirine ve yaşanılan bölgeye göre değişen destek formülleri üzerinde çalışıyor. Yakında kamuoyuna açıklanması beklenen 9 maddede emekli düzenlemesinde detaylar belli oldu.
22.04.2024
14:50
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde bulunan doğa harikası yüzen adalar, baharla birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Trabzon'dan aileleri ile bölgeye gelen vatandaşlar, 'Herkesin burayı görmesini de tavsiye ederiz' dediler.
22.04.2024
14:49
Bingöl`de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl'de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yüzde 75 hibe ile domates, biber ve patlıcan fidesi temin ederek çiftçilere dağıtacak. Başvurular başladı.
22.04.2024
14:47
Katil İsrail`in `Gazze` vahşetine tepki yürüyüşü
Katil İsrail'in 'Gazze' vahşetine tepki yürüyüşü
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından Gazze'de yaşanan vahşeti kınamak için yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Açıklamada; 'Gazze'de katliam var ama aynı zamanda izzetli bir direniş var. Umudumuzu kaybetmeyeceğiz' vurgusu yapıldı!
22.04.2024
14:46
Bingöl`de otomobilin çarptığı inek telef oldu
Bingöl'de otomobilin çarptığı inek telef oldu
Bingöl-Muş Karayolu'nda otomobilin çarptığı inek telef oldu.
22.04.2024
14:43
Bingöl`de ayılar karla kaplı tepede görüntülendi
Bingöl'de ayılar karla kaplı tepede görüntülendi
Bingöl'ün Yayladere ilçesinde 3 ayı, karla kaplı tepede görüntülendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın