KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

'Zor günlerin üstesinden geleceğiz'

Kent merkezindeki ana cadde ve kaldırımlardaki temizlik çalışmalarını inceleyen Başkan Arıkan: 'Tarih boyunca tüm badireleri atlatan ülkemiz ve Aziz milletimiz, bu zor günlerin de üstesinden el birliğiyle gelecektir.'

`Zor günlerin üstesinden geleceğiz`
22 MART 2020 PAZAR 16:30
6
2772
8
AA aa

Bingöl Belediyesi tarafından ana cadde ve kaldırımlar, deterjanlı suyla yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Bu kapsamda merkez Genç Caddesi'nde de çalışma yapan temizlik ekiplerini ziyaret eden Belediye Başkanı Erdal Arıkan, devletin her kademesinin gece gündüz demeden çalıştığını belirtti.

Başkan Arıkan; “Bilindiği gibi Ülkemiz, tüm dünyayı etkisi altına alarak küresel bir sorun haline gelen koronavirüs ile amansız bir mücadele veriyor. Başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere devletimizin her kademesi, virüsün toplumda yayılmasını önlemek,  etkilerini minimize etmek için gece gündüz çalışıyor. Bu kapsamda bizde Bingöl Belediyesi olarak, ilk andan itibaren gerekli hazırlıklarımızı tamamladık ve tüm ekiplerimizle hummalı bir çalışma içerisine girdik. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğunuz ekiplerimizle, toplu taşıma araçları, taksiler, camiler, parklar başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanları ile kamusal alanları planlı bir şekilde dezenfekte ederken; Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesindeki ekiplerle ilimiz genelinde temizlik işlerini titizlikle sürdürerek yol ve kaldırımlarımızı deterjanlı sularla yıkıyoruz. Yine BİSKİ Müdürlüğümüz bünyesindeki ekiplerimizle tüm içme suyu depolarımızı temizliyor ve klorluyoruz” dedi.

“SABIR VE ANLAYIŞIYLA HEP BİRLİKTE YENECEĞİZ”

Başkan Arıkan açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:

“Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizle denetimlerimizi en üst seviyede tutuyoruz. Unlu mamuller, tatlı üretim yerleri, lokantalar, et satış noktaları gibi alanlarda hijyen denetimleri gerçekleştiriyor, vatandaşlarımızın özellikle gıda ihtiyacını karşıladığı marketlerde hijyen ve etiket denetimleri yapıyoruz. Faaliyetleri geçici olarak durdurulan işletmeleri periyodik olarak denetliyoruz.

Tüm ülke olarak topyekun verdiğimiz bu mücadeleyi Allah'ın izniyle milletimizin sabır ve anlayışıyla hep birlikte yeneceğiz.

Bu mücadelede devletin kurumlarına olduğu kadar vatandaşlarımıza da büyük görevler düşüyor. Her bir vatandaşımız, kurallara uymakla yükümlüdür. Tüm vatandaşlarımız, Sağlık Bakanlığımızca belirlenen 14 basit kurala riayet etmeli ve hijyen kurallarını harfiyen yerine getirmelidir. 

Sizlerin vesilesiyle ulu çınarlarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen;  İçişleri Bakanlığımızın 65 üstü ve ayrıca kronik rahatsızlığı olanlara yönelik getirdiği sokağa çıkma sınırlandırmasına uyun. Kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun.

Son olarak şunu belirtmek isterim;  Tarih boyunca tüm badireleri atlatan ülkemiz ve Aziz milletimiz, bu zor günlerin de üstesinden el birliğiyle gelecektir. Hepinize teşekkür ediyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56701)
23 Mart 2020 Pazartesi 15:46
SAYIN BAŞKAN BU İŞİN ŞAKASI YOK SONUNA KADAR İMKANLARI SEFERBER EDİN DİĞER KURUMLAR LA DAYANIŞMA İÇİNDE HAREKET EDİN BAL DAĞITMA FİKRİN HİÇ HOŞ OLMADI MEMLEKETİN KAYNAKLARINI YİNE MEMLEKET İÇİN KULLANIN
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56696)
23 Mart 2020 Pazartesi 10:55
Belediye başkanı ERDAL ARIKAN ve tüm ekip arkadaşlarını tebrik ederim. Allahın izniyle bu zor günler de bitecektir lütfen yapılan tüm çağrılara uyalım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56685)
23 Mart 2020 Pazartesi 03:02
Bingöl dörtyoldan ibaret değildir ....... her yere yap ki inandırıcı olsun. Zaten bi haftadır yağmur temizledi her yeri. Halka maske ve eldiven dağıt işinize gelmiyor değil mi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56742)
25 Mart 2020 Çarşamba 17:21
@Misafir Kullanıcı baskaninizin ne yapmasi gerektigini size anlatmayi amacliyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56713)
24 Mart 2020 Salı 12:59
@Misafir Kullanıcı sen ne amaçlıyorsun bu yorumunla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56676)
22 Mart 2020 Pazar 23:27
Belediyenin çalışmaları için kutluyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56672)
22 Mart 2020 Pazar 19:40
Lütfen yenişehir gültepe sokağa da uğrayın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56669)
22 Mart 2020 Pazar 17:22
Tek çözüm toplu halde Yerlerin ve Göklerin sahibi olan Allaha tövbe edip itaat etmektir. Kılınmayan namazlar, yapılan zinalar, içkiler, kadınlı kızlı içiçe yapılan haram düğünler, hadis inkarcılığı, sosyalizim vb.. batıl ideolojiler ve her bir insanın islediği ayrı ayrı gunahlara karşı Rabbimizden bir öfke yağmıştır. ' Yüce Allah beyinsizlerin yüzünden bizi helak etmesin..
11.08.2026
22:07
`O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık`
'O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık'
Bingöl'ün merhum Belediye Başkanı Hikmet Tekin, şehadetinin 47. yılında dualarla anılacak. O kanlı saldırının canlı tanıklarından Mithat Dopdoğru, 47 yıl sonra Bingöl Online'a konuştu. Dopdoğru'nun anlattıkları, yalnızca bir suikastın değil; yarım kalan hayatların, çocuk yaşta taşınan korkuların ve Bingöl'ün hafızasında hiç kapanmayan bir yaranın hikâyesi.
11.08.2026
22:06
Bingöl`de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de bir inşaatta asansör montajı yaptığı sırada üzerine asansör kabini düşen 32 yaşındaki işçi Muhammed Uyğur, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
11.08.2026
22:04
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'ne ulaşımı sağlayan yolda başlatılan genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Çelik, ulaşım altyapısının güçlendirilmesiyle birlikte Hesarek'i ilin ve bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
11.08.2026
22:03
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde çalıştığı inşaatta dengesini yitirerek düşen 70 yaşındaki işçi Necmettin Barut, hayatını kaybetti.
11.08.2026
22:02
Bingöl`de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl'de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı çalışma programı kapsamında kentin dört bir yanında kaldırımları yeniliyor. Bazalt, begonit ve kilitli parke uygulamalarıyla hem yaya güvenliği artırılıyor hem de engelli vatandaşlar için erişilebilir güzergahlar oluşturuluyor.
11.08.2026
22:00
Bingöl`ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
Bingöl'ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
DSİ, Bingöl içmesuyu isale hattındaki çalışmaları tamamladı. Yeni hat ve 5 bin metreküplük depo ile kentin içme suyu ihtiyacının 2055 yılına kadar karşılanması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın