Ekonomik krizin derinden hissedildiği bugünlerde ardı ardına gelen zamlara yenileri eklenirken, şehir içi yolcu taşımacılığına da zam geldi, tam bilet 10 lira oldu. Ancak kavurucu yaz sıcaklarında halkın tepkisine rağmen klima açılmayan otobüslerde havalandırma işlemi ön kapı açık tutularak yapılıyor!
Erdal Arıkan; bakın ben beden eğitimi öğretmeniyim , sporcuyum , herkes sağlık için yürüsün otobüse gerek yok ki...Herkes benim yaptığımı yapsın demek istiyor galiba
'Arkaya doğru ilerleyeyim.' 'Abla bak ben görüyom orta da boş yer var biraz geriye doğru hadi hadiiiii dolduralım o boşlukları'demeleri, hiçbir haklılığı kabul etmemeleri, otobüse yetişeceğim diyerek maraton yapıp metreler kala seni görmezlikten gelip almamaları, falan falan.... yazsak aynı hamam aynı tas. Fiyat konusunda büyükşehirlere baksınlar ona göre fiyat güncellemesi yapsınlar. Bingöl'deki ücret ile adam koca şehirlerde dünya kadar yol gidiyor. Tek düzelme yolu belediyenin kendi otobüslerini koyup rekabet yapması. Vesselam.
Bingölde belediye otobüsleri şart özel halk otobüsleri istedikleri gibi at koşturuyorlar yazık bu insanlara hele simani mahallesi güzergahı anayoldan çıkılmıyor çok saçma olumsuz hava koşullarında o kadar yol yürüyüp anayola gelip otobüse biniyorsun hakkından fazla para veriyorsun ve karşılığında aldığın muamele insan yerine bile konulmuyorsun yazık!
türkiyede bir tek bingölde belediye otobüsleri yok önceden vardı dönemin belediye başkanı hacı ketenalp geldikten sonra kaldırdı hizmet yapacağına halka zülum etti hakkımızı bu adama helal etmiyoruz.
Kartı olmayanlardan, özellikle kartı olmayan çocuk öğrencilerden de 15 lira almaları büyük zulüm. Bunun yanında ilkokul öğrencilerinin kartlarını her sene yanilemeleri ve kart basina da kendi belirledikleri ücreti almalarına ne demeli. Bunların yaptıkları yetmedi mi artık
Elden 15 TL aliyorlar. İmanları kurusun inşallah. Bugün şahit olduğum olayda şoför 5 yaşındaki çocuk için akbil basılmasını istedi. Yolcuların bir kısmının tepkisi üzerine ve velinin ,çocuğun doğum tarihini şoförün gözünün içine sokmasıyla olay kapandı. Burunlarından gelecek ...
Bingöl'de 60 dönüme 400 konteynerlik geçici barınma alanı
Bingöl'de 'Mehmetçik AFAD Destek Üssü Geçici Barınma Alanı' kurulması için protokol imzalandı. Kurulacak alanda yaklaşık 400 konteynerin yer alacağı bilgisini paylaşan Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Belediyesinin altyapı, elektrik ve içme suyu gibi tüm ihtiyaçları karşılayacağını belirtti.
Bingöl Devlet Hastanesi personel ve yönetimine defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen herhangi bir düzelme olmadığı gibi bir muhatap da bulamadıklarını savunan Bingöl Engelliler Platformu Sözcüsü Belgin, çözüm çağrısında bulundu ve Vali Ahmet Hamdi Usta'dan destek talep etti.
10.07.2025
14:54
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile Hekimliği Yönetmeliği'nde yapılan yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenlemeye göre, muayeneye gitmeyen hasta nedeniyle kesilen maaşlarda süre kriteri 6 aydan 1 yıla çıkarıldı. İşte tüm detaylar...
10.07.2025
14:39
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
Sahipsiz ve trafikten men edilen araçlarla ilgili satış süreci yeniden şekillendi. Milli Emlak Genel Tebliği'nde yapılan değişiklikle, 6 ay içinde teslim alınmayan araçlar doğrudan satışa çıkacak.
10.07.2025
13:12
Bingöl'de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), trafik güvenliğini sağlamak amacıyla ortalama hız denetimlerini genişletiyor. Bugünden itibaren Bingöl dahil 9 ilde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarıyla ortalama hız kontrolleri başlatıldı.
10.07.2025
00:48
Bingöl'de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Söz konusu bölge, Bingöl Üniversitesi'nin koordinasyonunda faaliyet gösterecek ve kentte Ar-Ge, inovasyon ve girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayacak.
09.07.2025
20:24
Bingöllüler dikkat! Sıcaklıklar fena artacak
Bingöl'de bir süredir etkili olan rüzgâr ve serin hava, yerini bunaltıcı sıcaklara bırakıyor! Meteoroloji, özellikle kronik hastalığı bulunanlar ile yaşlı ve çocukların öğlen saatlerinde güneş ışınlarına maruz kalmaması uyarısında bulunuyor.
09.07.2025
20:23
Bingöl'de 4 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 7 ayrı noktada toplam 4 bin 314 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
09.07.2025
20:20
Bingölspor FK'nın ilk maçı 6 Eylül'de Karaköprü ile…
3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek yeşil beyazlı temsilcimiz Bingölspor FK, ilk maçını 6 Eylül 2025'te kendi sahasında Karaköprü Belediyespor ile oynayacak. İlk yarıda 15 maç oynayacak olan temsilcimizin iç ve dış saha maçları şöyle;
09.07.2025
20:18
Bingöl'de hangi alanlarda destekler sunulacak?
Programın gerektirdiği asgari şartları sağlamak koşuluyla, mevcut üretim kapasitesinde en az yüzde 75 oranında ve mevcut kayıtlı istihdamda en az yüzde 50 oranında artış sağlayan kapasite artışına yönelik yatırımlar da desteklenebilecek. Desteklenecek yatırım konuları ise şöyle;
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın