Kentsel dönüşüm, imar ve diğer hizmetlere ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Başkan Arıkan; 'Kentsel dönüşüm, üstyapı, yeni hizmet binası gibi önemli projelerin de arasında yer aldığı 100 günlük eylem planımız hazır. Yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız. Yapacağımız hizmetlerle hem ilimizin sorunlarını çözmek hem de vatandaşımızın gönlüne dokunmak istiyoruz'
Hukumet konagı kalkacakti hani halk meydani yapilacakti ??? Boş vaatler sayın Başkanım halay kirikligi yarattini, resmen ..Bingölumuzun tek bir çarsisi var oda 4 yol ve bayanlar insanlar yuruyemiyor tek yapacaginiz şey hukumet konagi ve valiligi kaldirin galk meydani yapin bunu Memleketiniz icin yapin 30 yip sonra arkanizdan rahmet okusunlar küfür degil
önce bingölü bir şehir yapın köy olma yolunda ilerliyor yatay imar tarım diyorsunuz sanki metropolleşmiş bir şehirden bahsediyoruz şehir çok sıkışmış yeni yaşam alanları gerekiyor bunun için
sayın başkanım 100 günde büfeleri ve maden sokaktaki engelleri uzantıları kaldıra bilirdin ama yola duba çakarak esas engeli belediye koymuş ordaki çaycı.nalburcu ve manavcılara yer açmışsın çözüm bu değil her vatandaşın yaya kaldırmı kullanma hakkı var oysa yaya ve bayanlar geçemiyecek şekilde ilgaller söz konusu kaldıki belediyeden emekli olan zabıta tarafında trafonun etrafını çevirerek trafo görünmez halde manav ve çayhane olmuş bingölün en kalabalık sokağı maden sokak neden müdahale edilmiyor.her kes vergisini ödüyor kirasını ödüyor bu nasıl hak bu nasıl adalet anlaşılır gibi değil .
Sayın başkan hani şeffaf olacaktınız. Belediye sayfasında meclis kararları sayfasını kapatmışsınız. Alacağınız personelleri el altından alacağınız için mi? Listeniz hazır o yüzden ihdas edilen kadrolar gizlediniz.... nerde gönül belediyeciliği braaaaa. Belediyede çalışanların kadrolarını neden vermiyorsunuz da dışardan alıyorsunuz. r... peşindesiniz resmen.
Önce bu ek ilave yapılan dükkanlara bakınız şehir planı dışına çıkılmış ve bu ilaveler kaldırımlara kadar gelmiş ve kaldırımları dahi işgal edilmiştir. Bilginize.
Bingöl'de APP plaka kullanan araç sahipleri, cezai uygulamalar öncesinde plakalarını değiştirmek için Şoförler ve Otomobilciler Odası'na akın ediyor. Günlük sınırlı sayıda plaka basılırken yoğunluk nedeniyle randevu sistemi uygulanıyor.
11.03.2026
03:17
Bingöl Belediyesi'nin Gazze iftarları başladı
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Gazze'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik iftar hizmeti başlattı. Kurulan aşevinde her gün yaklaşık 1.000 kişiye sıcak yemek ikram ediliyor.
11.03.2026
03:14
Akaryakıta Zam Üstüne Zam!
İran savaşıyla birlikte yükselen petrol fiyatları akaryakıta zam olarak yansımaya devam ediyor. Dün gece benzin ve motorine zam gelirken, bu gece yarısı benzinin litre fiyatı bir kez daha arttı. Bingöl'de akaryakıt fiyatları yeniden yükseldi. İşte güncel tablo…!
11.03.2026
03:13
Kırsalda Bereket Projesi Başlıyor
Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsalda üretimi artırmak amacıyla 'Kırsalda Bereket Küçükbaş Hayvancılığa Destek Projesi'ni hayata geçiriyor. 2026–2028 yıllarını kapsayan proje kapsamında Türkiye genelinde 150 bin baş küçükbaş hayvan üreticilere dağıtılacak.
11.03.2026
03:12
Van'da Bingöllüler İftar Sofrasında Buluştu
Van Bingöl Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. İş insanları, akademisyenler, kamu personelleri ve üniversite öğrencileri iftar sofrasında buluştu.
11.03.2026
03:11
Maliye Sendikası Bingöl üyeleri iftarda buluştu
Maliye Sendikası Bingöl İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında maliye çalışanları Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldi. Programda birlik, dayanışma ve mesleki dayanışma vurgusu yapıldı.
11.03.2026
03:10
Kış uykusundan kalkan ayı, kovanlara saldırdı
Bingöl'de kış uykusundan kalkan bir ayının arı kovanlarına saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda bazı kovanlar zarar gördü.
10.03.2026
06:55
Bingöl Belediyesi Gazze'de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için 10 gün boyunca her gün Bin kişilik iftar yemeği verecek. Karar, Belediye Meclisi'nde grubu bulunan tüm partilerin ortak oyuyla kabul edildi.
10.03.2026
06:53
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Bingöl Üniversitesi ile Munzur Üniversitesi arasında akademik ve bilimsel iş birliklerini geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Protokolle ortak araştırma projeleri ve üniversite-sanayi iş birliklerinin artırılması hedefleniyor.
10.03.2026
06:51
Bingöl'de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın