'120 Bin TL alıp çekilsinler' iddiası! | HABER YORUMLARI
Kentsel Dönüşüm projesi Hak Sahibi Halim Aktulun: 'Duyduğumuza göre, Belediye yetkilileri ve Milletvekilleri Ankara'da bir araya gelip, 'Çok konuşanlar gelip 120 bin lirasını alıp çekilsin' şeklinde ifadeler kullanmışlar' iddiasında bulundu.
İhale Erdal başkana kaldı vallah bu iş çözülmez.Ero 400-500 milyon TL'dir kendinize gidin 120 bininizi alın rahatınıza bakın.O ki 50 sene geçse çözülmez haa
@Misafir Kullanıcı Bu oyuna gelmeyin konut fiyatları uçmuş orta halli bi konut nerden baksan 250 bin arsaniza sahip çıkın geri iadesini isteyin zaten onların istedigide böyle yok pahasina elinizden malinizi almak.
Kültür mahallesi kentsel dönüşüm madurları 'YUVASI YIKILANLAR DERNEĞİ' adı altında bir araya gelip organize olsalar bu işi çok kısa bir sürede çözerler. Gerisi hikaye.
İlk gün masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi. Öğrenciler ve personelin katılım gösterdiği etkinlikte, yarışmacılar dostluk ve fair-play ruhu içinde mücadele etti.
23.10.2025
00:11
Ormangören'den esnaf için yapılandırma çağrısı
Bingöl'de esnafların yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, ekonomik zorluklar nedeniyle ayakta kalmakta zorlanan esnafın desteklenmesi gerektiğini belirtti. Ormangören, 'Esnafın nefes alamadığı bir ekonomide üretim de istihdam da zayıflar. SGK ve vergi borçları makul taksitlerle yeniden yapılandırılmalı' dedi.
22.10.2025
23:33
Bingöl Dostlar Çay Evi'nden SMA'lı Efrayim İçin Anlamlı Destek
'Bu sadece bir anne babanın evladı değil, tüm Bingöl'ün evladı' diyen Bulut ve Çığ; 'Biz bir günlük kazancımızı verdik; eğer her esnaf elini uzatırsa, Efrayim kısa sürede tedaviye kavuşabilir. Bingöl esnafı olarak birlik olalım, bu evdeki ışığı birlikte yakalım' diyerek çağrılarını dile getirdiler.
22.10.2025
20:35
Bingöl Ulu Camii tuvaletleri yenileniyor! Ücretsiz olacak
Bingöl Belediyesi, Merkez Ulu Cami tuvalet ve abdesthane bölümünü devralarak yenileme çalışmalarına başladı. Alana daha önce bulunmayan bayan ve engelli WC'ler ile modern ve erişilebilir bir yapıya kavuşturulacak. Tüm vatandaşlar bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanacak.
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Karlıova'daki doğalgaz sorununu iki ayrı soru önergesiyle TBMM'ye taşıdı.
22.10.2025
19:41
Aile Yılında Şiddete Karşı Tek Ses: ŞÖNİM 1100 Kişiye Ulaştı
Bingöl ŞÖNİM, 2025 yılı boyunca toplumun farklı kesimlerinden 1100 kişiye ulaşarak kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturdu. Dönmez: 'Bizim amacımız, iletişimi güçlendirmek, anlayışı derinleştirmek ve şiddetin hiçbir türüne sessiz kalmamaktır.'
22.10.2025
19:26
Bingöl'de Öğrencilere Kitap, Kırtasiye ve Giyim Hediyesi
Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası, Bingöl'ün Karlıova ve Adaklı ilçelerinde öğrenim gören öğrencilere kitap, kırtasiye ve giyim desteğinde bulundu.
22.10.2025
16:49
Bingöl'de hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde, polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
22.10.2025
16:39
Bingöl'de gençlerin el emeği ürünleri görücüye çıktı
Bingöl Gençlik Merkezi bünyesinde gençler tarafından üretilen birbirinden farkı birçok el emeği ürün, görücüye çıktı.
22.10.2025
12:51
Bingöl'de FETÖ operasyonu: Aranan 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 zanlı yakalandı. Zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın