'14 YIL ÖNCEKİ PROJEDİR' DEDİ VE SEÇİM İŞARET ETTİ | HABER YORUMLARI
Şuanda uygulanan altyapı projesinin 14 yıl önce hazırlandığını ve revize edilmeden ihalesinin yapıldığını anlatan Kılıçgedik: Biz bu projeye uyarsak inanın burada birçok evi pislik basar. Çünkü Bingölün yüzde 50sini kurtarmıyor. Yani bu hizmette boşa gitmiş oluyor. Belediyenin buradaki tek amacı; benim önümde bir seçim var, biran önce bunu yapın çıkın ben seçime gideyim şeklinde.
BEN GEÇENLERDE ELAZIĞA GİTTİM NÜFUSU BİNGÖLÜN EN AZ İKİ KATI SULARI 24 SAAT AKIYORDU BİNGÖLDE ÜÇ AYDIR SULAR DOĞRU DÜRÜST AKMIYOR ÜÇÜNCÜ KATTA OTURUYORUM BAZEN BİR HAFTA AKMIYOR BEN HAKKIMI BELEDİYE Yİ YÖNETENLERE HELAL ETMİYORUM.
Önümüzdeki seçimde en kötü ihtimalle bdp il meclis yada belediye meclis üyesi olursun.. Aferin sana..
Reklamın iyisi kötüsü olmaz.. Helal sana topoğraf...
Yarın öbür gün de diğer bdp li işçiler çıkar demeç verir.. Nasılsa bunu yayınlayacak bir muhalefet gazetesi var... ' Bizi izlemeye devam edin' diyen bir gazetecileri var...
Sayın kılıçgedik ben kapımın önünde yaptığınız çalışmayı gördüm. ve resimleri de mevcut. o kadar dürüst ve memleket sevdalısı iseniz, kendi ağzınızla söylüyorsunuz işin yüzde 95,indesiniz. daha önce nerdeydiniz? neden daha önce bu açıklamaları yapmadınız. sizinde belediyeninde ne yaptığını halk biliyor. bu politik söylemleriniz beyhude. seçimde görüşmek üzere.
Sen kimsinki vatandaşı düşüneceksin, senin görevin işini bir an önce ve temiz bir şekilde yapmak, bir yandan proje F. karaaslan döneminde yapıldı diyerek geçmişe övgüler yağdırırken, diğer yandan yetersiz diyorsun, işini yap, siyaseti bırak siyasetçiler yapsın, şikayet olursa elbette gelip kazılması gereken yer kazılacak, işin başında 24 saat kontrolor olsa bile, şikayet olması durumunda kazı yapılmasında herhangi bir yasal engel yok, sen kanunmusunki, kazarsanız işi bırakırız diyorsun, sana ihale verende hata,
İşin sırrı ortaya çıktı, adam şirket çalışanı değil sanki siyasi parti temsilcisi, burnuma çok kötü kokular geliyor, sen kimsinki böyle konuşuyorsun, bu işi bilerek ve halka zarar verererk uzatmaya çalıştığınız anlaşılıyor, siyasimi davranıyorsunuz, F Karaaslan döneminde Bingöl on yıl geriye gitti, nerdeyse bu işleri BDP' yapıtı demeye getireceksiniz, CHP'den hiç farkınız yok, batıda CHP, Doğuda BDP maya aynı hamur aynı, omurga aynı, zihniyet aynı,
Ali efendi sen aslında Serdar Atalayı temize çıkarmaya çalışıyorsun tabi alt yapı firmasınıda. Ama yemezler Ne sesnin o övdüğün firman nede serdar atalay ın bu memleketi düşündüğü yok laf ebeliği yapma. Firma ile serdar atalay arasındaki gizli anlaşmaları, gizli hesapları bilen biliyor. günü geldiğinde bir bir açıklanacaktır.
vah Bingöl'üm vah kimlere kaldın...! bu tam bir ...... örneği, alt yapı ihalesinin 'açıkça' ihaleye uygun olmadığını ittiraf ediyor. Bir suç işleniyor. Yetkililerden tık yok...Memleket sevdası bu olsa gerek!!!
Bu projenin bir an önce bitirilmesi Belediyeden ziyade halkın isteği . Amaç hizmet ve kalite ise, başkasının demesine bakmadan en güzel bir şekilde yapın, projeye harfi harfine uyun. İş bırakma yaptık ya da yapacağız diyorsun, acaba belediyeyi mi yoksa savunduğunu düşündüğün halk ve esnafı mı cezalandırıyorsun. Projeye harfi harfine uyma zorunluluğun varken, 'projeye uymuyoruz.' diyorsun. Acaba ne yapmaya çalışıyorsunuz? Açıkçası her şeyden belediye sorumlu diye düşünürken büyük sorumluğun sizde de olduğu bilgisini vermen iyi olmuş ...
Bitmek bilmeyen bu alt yapı projesinden herkes muzdarip, bu bir gerçek te bu adam kim ve ne sıfatla böyle bir demeç veriyor anlamadım. Amacı ne yoksa seçimlerde aday mı olacak. İster eski ister yeni proje olsun milletin kafasını bulandırmayın da bir an önce şu işi bitirrmeye bakın da halk nefes alsın.
Bingöl'de Yaz Kur'an Kursları başladı. Kurs ziyaretinde bulunan İl Müftü Vekili Bayram Öztürk, çocukların kurslarda yalnızca dini bilgi edinmeyeceğini, aynı zamanda güzel ahlak, paylaşma, sevgi, saygı ve kardeşlik değerlerini de yaşayarak öğreneceklerini söyledi.
06.07.2026
12:46
Jandarmadan Bir Haftada 24 Operasyon! 4 hükümlü yakalandı!
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 26 Haziran-3 Temmuz 2026 tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu madde, kaçak sigara, tarihi eser niteliğinde değerlendirilen yüzükler ve çok sayıda kök kenevir ele geçirildi.
06.07.2026
12:38
Drift ve makas atanların ehliyeti iptal edilecek
TBMM'ye sunulan torba kanun teklifinde, aday sürücülere yönelik trafik cezalarının ağırlaştırılması öngörülüyor. Teklif yasalaşırsa drift yapan, makas atan ve geçiş üstünlüğü bulunan araçlara yol vermeyen aday sürücülerin ehliyetleri kalıcı olarak iptal edilecek.
05.07.2026
22:39
Çotla Yaylası'nda Festival Coşkusu
Bingöl'ün Genç ilçesindeki Çotla Yaylası, yıllar sonra düzenlenen Çotla Festivali ile binlerce kişiyi bir araya getirdi. Gün boyu süren etkinliklerde halaylar çekildi, yöresel kültür yaşatıldı, birlik, beraberlik ve huzur mesajları öne çıktı.
05.07.2026
22:38
DEM Parti'den Cafran'a 'dayanışma' ziyareti!
Köylülerin görüş, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Hülakü ve beraberindeki heyet, ormanların ekonomik çıkarlar uğruna tahrip edilmesine karşı ortak mücadele çağrısında bulundu.
05.07.2026
22:32
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: 'Tij' Yayında
Bingöl'ün Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Grup Estare, yeni klip çalışması 'Tij' (Güneş) ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Daha önce yayımladıkları 'Estari Tari' adlı eserle dikkat çeken grup, ikinci projelerinde de Zazaca'nın yaşatılmasına katkı sunmayı hedefliyor.
05.07.2026
22:30
Karlıova'da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde su tankerinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ömer Faruk Özçelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer kişinin tedavisi sürüyor.
05.07.2026
22:29
Bingöl'de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde park halindeki bir tıra çarpan otomobil hurdaya dönerken, meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
04.07.2026
01:33
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın