MHP heyeti köy ziyaretlerinin ardından Genç İlçesi'nde vatandaşlarla buluştu. Burada muhalefete yüklenen MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; 'Bu yolun garantisi Milliyetçi Hareket Partisi, bu yolun lokomotifi Cumhur İttifakı, bu yolun şifresi Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ifadeleriyle 'Aday Belli Karar Net' parolamızdır. İnanıyoruz ki başaracağız, inanıyoruz ki 2023 hedeflerimize ulaşacağız.'
kurtlar puslu havada toplamnış bingöl de... kafiye uymadı.. bir iki eleştiri.. ben hizbullah ve mhp nin ancak siyasetle gazı alınıp ehlileştirilip birlikte yaşanacak insanlar haline getirilebileceğini düşünenlerdenim.. bu adamlar siyaset yapmazsa hayal kurmazlarsa.. kendilerini kandırmazlarsa... bu adamlar kızgın insanlar şakaları yok insan vururlar döverler.. ben bir solcu olarak bu iki partininde devamlı iktidar olmayacak kadar yüksek oy almalarını isterim.. tebrik ederim kendilerini.. inanın samimiyim oy bile verebilirim...
Sizin insanlığa ne faydaniz olmuş bugüne kadar? Ne zaman ekonomi konusmussunuz,insan hakları,adalet insanı yasatmak.işiniz gücünüz hamaset.bu sefer baraj altı kalacaksınız Sinan ateşin ahi sizi tutacak.
Aday belli karar net görünen köy kılavuz istemez MYK Üyesi Muhammed Köseden başkası değil sayın Mehmet Ziya Buyankaraya sesleniyorum şu anki mevcut il başkanını bir önceki il başkanı kendi yerine getirdi her ne kadarda son güne kadar gizli tutsalarda belliki bu seçimde kararını sivanlılardan yana vermişler zaten aylar öncesinden tahmin ediliyordu sana verecez derler son gün ters köşe ederler kesinlikle sana yer vermezler siyasetini bitirirler daha yol yakınken yeniden refah partisi yada bağımsız aday ol şansın ve kazanma ihtimalin daha yüksek bence stratejini
Verdiği sözü tuttu! Özturan: 'Bu daha başlangıç, sırada stat var'
12 Bingölspor Başkanı Mehmet Engin Özturan, 2. Lig'e yükselmenin ardından hem memlekete hem de babasına verdiği sözü tuttuğunu söyledi. Şampiyonluk sevincinin ortasında konuşan Özturan, 'BAL'dan aldığımız takımı 2. Lig'e taşıdık. Şimdi hedefimiz stat… Bu şehir dışarıda kalmayacak' dedi.
06.04.2026
03:32
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
Bingöl-Yamaç grup köy yolunda heyelan riskine karşın 400 metrelik kısımda fore kazıklar çakıldı, 6 Bin ton demir kullanıldı ama yine de çare olmadı! 2023'te davetiye usulüyle verip 193 milyon TL harcanarak yapılan yol bir kez daha çöktü. Yol trafiğe kapatılırken kamu zararına yönelik eleştiriler yeniden gündeme geldi.
06.04.2026
03:31
Anşin: 'Teknikerlerin yetki, tanım ve istihdam sorunları çözülsün'
5 Nisan Teknikerler Günü dolayısıyla açıklama yapan Bingöl Teknikerler Derneği Başkanı Sadık Anşin, teknikerlerin yıllardır çözüm bekleyen mesleki tanım, yetki ve istihdam sorunlarına dikkat çekerek, teknik ara kadronun güçlendirilmesi yönünde somut adımlar atılması çağrısında bulundu.
06.04.2026
03:22
Murat Nehri ve Genç Köprüsü'nün eşsiz manzarası…
Bingöl'de karların erimeye başlaması ve devam eden yağışlarla birlikte il sınırlarından geçen Murat Nehri'nde debi yükseldi. Tarihi köprüyle birlikte oluşan eşsiz manzara havadan görüntülendi.
05.04.2026
16:59
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig'e yükseldi
1995-1996 sezonunda 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak tarihinde ilk kez 2. Lig'e yükselen Bingölspor, 30 yıllık hasreti bitirdi ve 2025-2026 sezonunda 3. Lig 2. Grup'ta rakiplerine 12 puan fark atarak bugün 4-0 kazandığı Hacettepe maçıyla şampiyonluğunu ilan etti ve 2. Lig'e yükseldi.
04.04.2026
04:35
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
04.04.2026
02:49
Bingöl'de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAKE Projesi kapsamında sebze üreticilerine yönelik yüzde 50 hibeli fide desteği başvurularının 6 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.
04.04.2026
02:36
SP Lideri Arıkan Bingöl'den seslendi; 'Erken Seçim Şart'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Bingöl'de yaptığı açıklamada ekonomik şartlar ve toplumsal kutuplaşmanın yönetilemez noktaya geldiğini savunarak erken seçim çağrısında bulundu.
04.04.2026
02:00
Gençliğin 'Abisi' Arif Kaya İlçe Müdürü Oldu
Genç ilçesinde uzun yıllar Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Arif Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Kaya'nın görevlendirmesi spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
04.04.2026
01:26
HÜDA PAR'dan İmar Talebine Ret: 'Emsal Oluşturur'
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Genç Belediye Meclisi'nde gündeme gelen parsele özel imar talebine iki ayrı toplantıda da ret oyu verdiklerini açıkladı. Talebin ise Yeniden Refah Partisi oylarıyla kabul edildiği belirtildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın