MHP heyeti köy ziyaretlerinin ardından Genç İlçesi'nde vatandaşlarla buluştu. Burada muhalefete yüklenen MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; 'Bu yolun garantisi Milliyetçi Hareket Partisi, bu yolun lokomotifi Cumhur İttifakı, bu yolun şifresi Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ifadeleriyle 'Aday Belli Karar Net' parolamızdır. İnanıyoruz ki başaracağız, inanıyoruz ki 2023 hedeflerimize ulaşacağız.'
kurtlar puslu havada toplamnış bingöl de... kafiye uymadı.. bir iki eleştiri.. ben hizbullah ve mhp nin ancak siyasetle gazı alınıp ehlileştirilip birlikte yaşanacak insanlar haline getirilebileceğini düşünenlerdenim.. bu adamlar siyaset yapmazsa hayal kurmazlarsa.. kendilerini kandırmazlarsa... bu adamlar kızgın insanlar şakaları yok insan vururlar döverler.. ben bir solcu olarak bu iki partininde devamlı iktidar olmayacak kadar yüksek oy almalarını isterim.. tebrik ederim kendilerini.. inanın samimiyim oy bile verebilirim...
Sizin insanlığa ne faydaniz olmuş bugüne kadar? Ne zaman ekonomi konusmussunuz,insan hakları,adalet insanı yasatmak.işiniz gücünüz hamaset.bu sefer baraj altı kalacaksınız Sinan ateşin ahi sizi tutacak.
Aday belli karar net görünen köy kılavuz istemez MYK Üyesi Muhammed Köseden başkası değil sayın Mehmet Ziya Buyankaraya sesleniyorum şu anki mevcut il başkanını bir önceki il başkanı kendi yerine getirdi her ne kadarda son güne kadar gizli tutsalarda belliki bu seçimde kararını sivanlılardan yana vermişler zaten aylar öncesinden tahmin ediliyordu sana verecez derler son gün ters köşe ederler kesinlikle sana yer vermezler siyasetini bitirirler daha yol yakınken yeniden refah partisi yada bağımsız aday ol şansın ve kazanma ihtimalin daha yüksek bence stratejini
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçim süreci hareketlenirken, eski Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, 'Beyaz Liste' ile yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ayas, yeni dönemde yatırım, istihdam, girişimcilik ve üyelerin sorunlarına daha etkin çözüm üretme hedefiyle yola çıktıklarını belirtti.
26.08.2026
02:42
Aşağı Çarşı'da Hak Sahiplerine 15 Günlük Başvuru Süresi
Bingöl Belediyesi, Eski Saray Caddesi'nde (Aşağı Çarşı) sürdürülen yol genişletme çalışmaları kapsamında proje güzergahında yer alan hak sahiplerini başvuruya çağırdı. İlan tarihinden itibaren 15 gün içinde Plan ve Proje Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi gerekiyor.
26.08.2026
02:41
KYK yurt başvuruları başladı: Son gün 29 Ağustos
2026-2027 eğitim öğretim dönemi için KYK yurt başvuruları başladı. İlk kez yükseköğretim programına kayıt yaptıran öğrenciler ile ara sınıf öğrencileri, 29 Ağustos saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek.
26.08.2026
02:40
Motorinde Büyük İndirim
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatında 27 Ağustos 2026 saat 00.01'den itibaren geçerli olmak üzere 4 TL indirim bekleniyor.
26.08.2026
02:38
YÖK Başkanı Özvar, bölge rektörleriyle Ahlat'ta buluştu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında Ahlat'ta gerçekleştirilen bölge üniversiteleri toplantısına katıldı. Toplantıda akademik gelişimden bölgesel iş birliklerine kadar birçok konu ele alındı.
25.08.2026
03:06
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
25.08.2026
03:05
Alpay'dan okul alışverişinde 'yerel esnaf' çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde velilere çağrıda bulunarak, okul alışverişlerinde yerel esnafın tercih edilmesini istedi. Alpay, 'Alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Bingöl kazansın' dedi.
25.08.2026
03:03
Sütaş, Bingöl'de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş'ın Bingöl Entegre Tesisleri'nde doğrudan çalışan sayısı 1.006'ya ulaştı. Çalışanların yüzde 94'ünün Bingöl ve çevre illerden olduğu belirtilirken, yatırımın bugüne kadar kentte oluşturduğu toplam değer 202,5 milyon dolara ulaştı.
25.08.2026
03:01
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nin kentin önemli değerlerinden Bingöl balının tanıtımı için yaptığı destek çağrısına ilk yanıt Bingöl Belediyesi, Miliamall ve Piesta AVM ile yerel radyolardan geldi. Tanıtım çalışmaları dijital ekranlar ve radyo yayınları üzerinden yürütülecek.
25.08.2026
03:00
FAST'ta limit yükseliyor
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, FAST sistemindeki işlem limitlerini 26 Ağustos itibarıyla artırıyor. Para transferleri ve 'Ödeme İste' işlemlerinde limit 300 bin TL'ye çıkarken, FAST-TR Karekod ile iş yeri ödemelerinde de üst limit 300 bin TL olacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın