95 kişilik alıma 5 bin 300 başvuru | HABER YORUMLARI
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar: 'Bingöl Merkez'de 95 temizlik görevlisi alımı için 5 bin 300, Genç İlçesinde ise 10 temizlik görevlisi alımına 936 kişi başvuruda bulunuyor.'
Eğitim olmadığı bir yerde işsizlik tabiki olur. Okullarda denetim yok ki. Bir Allahın kulu demiyor ki sabah öğrenci evden çıkıyor bunlar ne yapıyor okulda diye. Torpille tüm ilcelere müdür atarsan olacağı bu. Başı eğitimli değil ki çalışanı da eğitimli olsun
Genç ilcesindeki lise son sınıflarından kaç tanesi üniversite kazanmış. Alsana işsizliği meydana getiren bir unsur. Bunu eleştir. Genç ilçe mem den bunu ögren
Helal olsun sana başkan. Bu memleketin sorun ve sıkıntılarını senden başka kimse dile getirmiyor. Akp il başkanı sahalardayız diye açıklamasını okudum. Vallahi yalan. Ben bir esnaf olarak yüzyüze geldiğimi hatırlamıyorum. mesajımı okursunuz diye bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Sizden isteğim Yalaka ve çıkarcıları kendinize yakın olmasına engel olsanız başarı dolu hikayeniz olur. Memleketin bu halde olmasının sebebi yalakacı ve çıkarcı tayfasının çok fazla olmasındadır. Allah yardımcınız olsun. Böyle devam edersiniz destekçiniz çok olur.
@Misafir Kullanıcı a haberin dışında haber kaynaklarını izlemenizi öneririm.Deva partisinin istihdam sağlamakla ilgili prağramlarına ilişkin yığınla açıklamaları var.yinede duymak istiyorsanız ,çözüm ülkeyi ve kaynaklarını doğru yönetmekten geçiyor.
Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün eğitim çıtası ne durumda diye sormuyorsunuz. Alınan işçileri konu etmişsiniz. Kök'ü bırakmış dallarla uğraşıyorsunuz. Eğitim çıtası yükselseydi bu durum yaşanılır mıydı.
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
31.08.2026
05:13
Bingöl'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümü kutlandı
Bingöl'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Vali Cahit Çelik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bülent Baykal ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Atatürk Büstü'ne çelenk sundu.
31.08.2026
05:12
Genç Murat Aslanları'ndan Şile'de çifte başarı
İstanbul Şile'de düzenlenen ANALİG Türkiye Rafting Yarışları'nda Bingöl'ü temsil eden Genç Murat Aslanları Rafting Takımı, kadınlar ve mix kategorilerinde ikincilik elde etti. 31 takımın mücadele ettiği organizasyonda Bingöl ekibi erkekler kategorisini ise dördüncü sırada tamamladı.
29.08.2026
04:09
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın