95 kişilik alıma 5 bin 300 başvuru | HABER YORUMLARI
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar: 'Bingöl Merkez'de 95 temizlik görevlisi alımı için 5 bin 300, Genç İlçesinde ise 10 temizlik görevlisi alımına 936 kişi başvuruda bulunuyor.'
Eğitim olmadığı bir yerde işsizlik tabiki olur. Okullarda denetim yok ki. Bir Allahın kulu demiyor ki sabah öğrenci evden çıkıyor bunlar ne yapıyor okulda diye. Torpille tüm ilcelere müdür atarsan olacağı bu. Başı eğitimli değil ki çalışanı da eğitimli olsun
Genç ilcesindeki lise son sınıflarından kaç tanesi üniversite kazanmış. Alsana işsizliği meydana getiren bir unsur. Bunu eleştir. Genç ilçe mem den bunu ögren
Helal olsun sana başkan. Bu memleketin sorun ve sıkıntılarını senden başka kimse dile getirmiyor. Akp il başkanı sahalardayız diye açıklamasını okudum. Vallahi yalan. Ben bir esnaf olarak yüzyüze geldiğimi hatırlamıyorum. mesajımı okursunuz diye bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Sizden isteğim Yalaka ve çıkarcıları kendinize yakın olmasına engel olsanız başarı dolu hikayeniz olur. Memleketin bu halde olmasının sebebi yalakacı ve çıkarcı tayfasının çok fazla olmasındadır. Allah yardımcınız olsun. Böyle devam edersiniz destekçiniz çok olur.
@Misafir Kullanıcı a haberin dışında haber kaynaklarını izlemenizi öneririm.Deva partisinin istihdam sağlamakla ilgili prağramlarına ilişkin yığınla açıklamaları var.yinede duymak istiyorsanız ,çözüm ülkeyi ve kaynaklarını doğru yönetmekten geçiyor.
Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün eğitim çıtası ne durumda diye sormuyorsunuz. Alınan işçileri konu etmişsiniz. Kök'ü bırakmış dallarla uğraşıyorsunuz. Eğitim çıtası yükselseydi bu durum yaşanılır mıydı.
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
20:22
Bingöl Üniversitesi'nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından bilimsel üretim anlayışıyla yetiştirilen sebze fideleri, 18 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla üreticilerle buluştu. Çapakçur Uygulama Bahçesi'nde gerçekleştirilen satışlarda domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fideleri yer alacak. Fiyatlar da açıklandı…
18.05.2026
19:17
Bingöl'de 'SUMUD' Protestosu: 'Gazze ve Özgürlük Filosu Yalnız Değildir'
İşgalci İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan SUMUD Filosuna uluslararası sularda müdahale etmesi ve çok sayıda aktivistin alıkonulmasının ardından Bingöl'de protesto düzenlendi. Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi öncülüğünde Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık, İsrail'e lanet okuyarak Gazze'ye destek mesajı verdi.
18.05.2026
13:37
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca araçlarda bulundurulması zorunlu olan ekipmanlar listesi güncellendi. Buna göre yangın tüpü, ilk yardım seti ve reflektörün yanı sıra pense, tornavida ve araçlarda kullanılan çeşitli ampuller de zorunlu ekipmanlar arasına dahil edildi.
17.05.2026
22:39
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın