Ağbaba, 'Havuzda toplanan 600 milyon dolar nerede?' | HABER YORUMLARI
Bir dizi ziyaretleri gerçekleştirmek için Bingöl'e gelen CHP heyeti, basın açıklaması düzenledi. Açıklama yapan CHP'li Ağbaba: 'Bingöl'den soruyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin itibarı tehlikede. Bir başka soru 750 milyon dolar nerede, Havuzda toplanan 600 milyon dolar nerede?'
Milletvekili sayısı vatandaştan daha fazla olan bir ŞEHİR GEZİSİ gördüm. Şükürler olsun ki BİNGÖL, bunların iç yüzünü ve çoklu yüzleri(BATIDA TÜRKÇÜ, DOĞUDA KÜRTÇÜ ve MUHAFAZAKAR görünme çabası)ni görmüştür.
Herkes iyi yaptığı işle ilgilenir . İşi para pul, çalmak çırpmak olanların ilgisi hep o yönde olur. Zazaca, heş ğıdaru ha! Darbı meseli vardır.. bu olayları en şekilde ifade eder...
Bingolde iki koyun teslim etmeyeceginiz adamlar suan rangelere bmwlere binip geziyor, ben hakkimi helal etmiyorum. Suan durumundan memnun olan varsa da bir yerlerden nemalaniyrdur
Bu ülkede CHP'den daha hırsız ve manda yanlısı bir parti olmadığını çocuklar dahi bilir, pkk'nın siyasi partisi hdp'nin ve fetonun sözcülüğünü yapanların keseceği ahkamlara karnımız tok, sizden âlâ mafya mı varmış ülkede, külahımıza anlatın, gidin Ankara'da ABD adına vekillik yapmaya devam edin siz
Bingöl Havalimanı bakım çalışmaları nedeniyle bayram bitiminde kapanacak ancak bazı havayolu şirketlerinin kapanma tarihinden sonra da bilet sattığı, sonrasında da 'olumsuz hava koşulları' nedeniyle bileti iptal ettiği görüldü. Bayram dönüşü mağdur olmamak için dikkat edin!
06.03.2026
02:45
Bingöl'de 'Bağımlılığa Dur De' Söyleşisi
Bingöl Üniversitesi tarafından Yeşilay Haftası kapsamında düzenlenen 'Geleceğini Koru, Bağımlılığa Dur De!' başlıklı söyleşide öğrenciler bağımlılık konusunda bilgilendirildi.
05.03.2026
02:42
Bingöl'de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
6 Şubat 2023'te meydana gelen 2023 Kahramanmaraş Depremleri sonrası Bingöl'de riskli olduğu belirlenerek yıkılan 4 okulun yeniden yapımı için ihale ilanları yayımlandı. İhaleler mart ayı sonunda gerçekleştirilecek.
05.03.2026
02:02
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Yakın zamanda Devlet Su İşleri 94. Şube Müdürlüğü arsasını alan Bingöl Belediyesi, bu kez Bingöl-Muş yolu üzerindeki Et ve Süt Kurumu bahçesindeki yaklaşık 40 dönümlük arsayı satın aldı.
05.03.2026
02:01
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte eşel mobil sistemine geçildi. Petrol fiyatları ve döviz kurlarına bağlı artışların yüzde 75'i ÖTV'den karşılanacak.
05.03.2026
02:00
Ramazan'da İstanbul'dan Bingöl'e Gönül Köprüsü
İstanbul'da yaşayan Bingöllü iş insanı Umut Övün ve gönül dostları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda yardımı, Bingöl merkez ve Genç ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
05.03.2026
02:00
Bingöl'de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 39 ayrı dosyadan toplam 36 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
05.03.2026
01:58
Bingöl Umut Kervanı'ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Şubat ayında 1.036 aileye 1 milyon 185 bin 448 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye gönderilen destekle birlikte toplam yardım tutarı 2 milyon 450 bin 848 TL'ye ulaştı.
05.03.2026
01:57
Bingöl'de öğrencilere deprem tatbikatı
Bingöl'de 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla kapsamlı bir deprem eğitimi ve tatbikat programı gerçekleştirildi. Vali Çelik; 'Vatandaşlarımızın afet anında nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmesi büyük önem taşıyor' dedi.
05.03.2026
01:56
Bingöl'e erken gelen leylekler kara yakalandı
Baharın habercisi olarak bilinen leylekler, Bingöl'e erken gelince kar yağışına yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın