AK Parti, Bingöl milletvekili listesini açıkladı. 52 aday adayının başvurduğu süreçte AK Parti, üç isimle yola devam etme kararı aldı. İşte AK Parti'nin Bingöl milletvekili adayları...
Koyu bir Akpartili olarak söylüyorum Cevdet Yılmaz yeter artık sana bıktık senden bıktık! Feyzi Berdibek 2015 te istifa etti nasıl yer verilir bu adama Zeki Korkutata gelince amcası Hüsamettin ne yaptı bu yapsın Korkutatalar vekil olursa vay bu memleketin haline!!
@Misafir Kullanıcı Enver fehmıoglu yakınıyım asla iyi partiye oy yok gidip o fetoslaramı oy verceez ENVER BEY NE DERSE O AK PARTI DER BIZDE CATIR CATIR VERIRIZ ONDA FEYZI GIBI YAMUK OLMAZ
@Misafir Kullanıcı Hristiyan mahallesinde salyangoz mu sesli güldüm yahu müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız olmasın o hahahha kardeş bilinçli konuşun sabaha kadar konuşun ama önce ne konuştuğunuzu bilerek konuşun saygılar
@Misafir Kullanıcı Mehape. Hristiyan mahallseinde salyangoz satmak gibi birşey. 3-0 olur. Çünkü hdpnin adayı erdal zor oy alır. Neyse bir sonraki seçim ben aday olunca hdp yi 2 ye çıkaracam. Beklemeye devam.
Bingöl Valiliği SYDV tarafından düzenlenen 'Aile Şenliği'ne katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, ailelere doğum ve evlilik desteklerini duyurdu. Şenlikte çocuklar için de renkli aktiviteler yer aldı.
24.10.2025
18:39
Bingöl'e 31 hekim atandı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'İlimize atanan tüm hekimlerimize hoş geldiniz diyor, 125. DHY kurası ile yapılan bu atamaların Bingöl'ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum' dedi.
24.10.2025
17:05
Bingöl'de İUP kapsamında Bin kişi alınacak
Başvurular 27-30 Ekim 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Noter Kurası 04 Kasım 2025 tarihinde çekilecek. Program 10 Kasım 2025 tarihinde başlayacak, 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.
24.10.2025
16:44
Bakan Yardımcısı Yenigün Bingöl'de nikah şahitliği yaptı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Bingöl'de 'Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi'nden yararlanan çiftin nikah şahidi oldu.
24.10.2025
16:06
Komisyon uygun gördü! Bingöl'de ekmeğe yeni zam!
Bingöl'de birçok kurum ve kuruluş temsilcilerinden oluşan komisyon tarafından uygun görülen ekmek zammı, Fırıncılar Federasyonu'nca da kabul edilerek yürürlüğe girdi. Somun ekmek 12, pide ekmek 18 TL'ye çıktı. Elazığ'dan ve Muş'tan da sorduk. Değerlendirmeyi kamuoyunun takdirine bırakıyoruz!
24.10.2025
16:05
Motorine zam geliyor
Brent petrol fiyatlarında yüzde 5'i aşan yükselişin ardından akaryakıt fiyatlarına da zam haberi geldi. Son yaşanan gelişmelere göre, akaryakıt ürünlerinden motorinin litre fiyatına bu gece itibariyle zam yapılması bekleniyor.
24.10.2025
16:04
Bingöl'de 6 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyon sonucunda, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.10.2025
17:08
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden 'Kitap Okuma Atölyesi'
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi 'Kitap Okuma Atölyesi' etkinliğinin ilki, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi ve yazar Zeynep Başçı'nın 'Evlilik Orucu' adlı kitabı ile gerçekleştirildi.
23.10.2025
15:50
B.Ü.'de Spor Şenliği Haftası Başladı
İlk gün masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi. Öğrenciler ve personelin katılım gösterdiği etkinlikte, yarışmacılar dostluk ve fair-play ruhu içinde mücadele etti.
23.10.2025
00:11
Ormangören'den esnaf için yapılandırma çağrısı
Bingöl'de esnafların yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, ekonomik zorluklar nedeniyle ayakta kalmakta zorlanan esnafın desteklenmesi gerektiğini belirtti. Ormangören, 'Esnafın nefes alamadığı bir ekonomide üretim de istihdam da zayıflar. SGK ve vergi borçları makul taksitlerle yeniden yapılandırılmalı' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın