daha siyasetten anlamayan coluk çocuk koymuşlar oraya neyse kendileri yaptı kendileri bulurlar ben hdp destekçisi olupta kabuk değiştirerek akp ye giren yobazlara oy vermemmm
Bir iki isim hariç diğerlerinden bir cacık olmaz oy getiren hiç yok bu listede çoğu menfaatçı takımdan, anlamadığım bişi var Ak Partiyi bitirmeye mi çalışıyorlar bunlar
Vallahi liste aylardır Ankara'da evirildi çevirıldi istıkbaratlar yapılıyor dendi dedikki bu sefer tamam artık ak Parti'ye düzen geliyor sıfırdan yenilik bir ak partili olarak itiraf ediyorum biz kaybettik
Allah'tan korkun biraz..Tamam işsizlik var..Haksız kazançlar da var..Ama üniversite hastane havalimanı yeni otogar yeni köprü yeni binalar parklar doğal gaz ve yapılacaklar.. çocuğunuza iş için vekilin belediye başkanının yanına gideceğinize fabrika isteyin proje götürün..yeni dünya düzenine alışın artık..bir olalım tek yürek olalım herşey Bingöl için olsun insanlık için olsun Türkiye için olsun.Algı degismezse hangi parti gelirse gelsin bu sorunlar olacak sorun bizde..Algı eğitim.. Ne istediğimizi bilen bir toplum değiliz..üretim yoksa hayvancılık yoksa sebebi biziz demek istememişiz.
@Misafir Kullanıcı Zaten yapılması gereken şeyler bunlar bunlarida erdoğan yapmıştır bingöllü vekiller değil bu güne kadar hep akpye çalıştık bundan sonra oy yok ayrıca biz niye proje götürüyoruz onların her daim halkla iç içe olup ona göre proje uretmeleri gerekiyor
yaşar demir il genel meclis üyeliğinde ne yaptı ise belediye meclis üyeliğinde daha kötüsünü yapar AK partiye sesleniyorum lütfeen basına konu olmuş şhısların durumunu gözden geçirin bu zat için çok şey yazıldı çizildi bingöl seçmeni işin farkında yazıktır yapmayın yaşar demir aldığını almış belediyeyi bu ellere teslim etmeyelim.....
@Misafir Kullanıcı Ne mi yapmış köydes yatırımlarını 15 senelik kısmını incele araştır ne kadar yatırım getirdiğini gör ayrıca 2.bir konu bu yatırımları meclis başkanı talep eder bütçe toplantısı yapar ve dağıtımını faturalı kurumlara yapar hepsi encümen kararıyla olur kaymakamlıklarda ihale ederler ve yapım tamamlanınca alan firmalara ödeme yaparlar kendi ekonomik durumuyla ne alakası var hep boş yorum ...
@Misafir Kullanıcı Yaşar Demir 15 sene görevini layıkıyla yerine getirdiği için şu an vazgeçilmez biri artık ve bir insan her makamda yer alabiliyorsa bu o insanın başarısıdır. Başarıyı kabullenmek erdemdir. Hizmeti ve idareciliği en iyi bilen insan Yaşar Demir dir ve belediyeyi ve Bingöllü çok güzel yerlere getirecektir.
@Misafir Kullanıcı Ya arkadaş Yaşar Demir bunların içinde en iyisi bu listede yeterli kişi yok bitirdiler memleketi birilerinin kuklalağını yapacakları kesin yazık bingöle
Bingöl'ün Genç ilçesindeki Çotla Yaylası, yıllar sonra düzenlenen Çotla Festivali ile binlerce kişiyi bir araya getirdi. Gün boyu süren etkinliklerde halaylar çekildi, yöresel kültür yaşatıldı, birlik, beraberlik ve huzur mesajları öne çıktı.
05.07.2026
22:38
DEM Parti'den Cafran'a 'dayanışma' ziyareti!
Köylülerin görüş, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Hülakü ve beraberindeki heyet, ormanların ekonomik çıkarlar uğruna tahrip edilmesine karşı ortak mücadele çağrısında bulundu.
05.07.2026
22:32
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: 'Tij' Yayında
Bingöl'ün Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Grup Estare, yeni klip çalışması 'Tij' (Güneş) ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Daha önce yayımladıkları 'Estari Tari' adlı eserle dikkat çeken grup, ikinci projelerinde de Zazaca'nın yaşatılmasına katkı sunmayı hedefliyor.
05.07.2026
22:30
Karlıova'da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde su tankerinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ömer Faruk Özçelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer kişinin tedavisi sürüyor.
05.07.2026
22:29
Bingöl'de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde park halindeki bir tıra çarpan otomobil hurdaya dönerken, meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
04.07.2026
01:33
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın