AK Parti Bingöl İl Başkanı Güler İstifa Etti | HABER YORUMLARI
AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, istifa etti. Genel Merkez tarafından istifası alınan Güler; 'Liderimizin dediği gibi; Bu şarkı burada bitmez. Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde partimize hizmet etmeye daha büyük bir coşku ve heyecan ile çalışmaya devam edeceğiz.'
Bingölümuz için çok hayırlı bir karar olmustur.siz genclilere sesleniyorum.2018 yılında bizzat gencin önünü kesende mehmet hanefi güler,di.bölge ayrımı yapmak doğru değil bence.genel merkezin kararına gerçek ak partililer saygı gösterir.
Sivanlılar olarak Eşref Taş Beyi destekliyoruz. Bingölde siyaset deyince akla Sivan Bölgesi gelir. Her zaman burdayız. Hanefi yolda bulduklarını yola çıktıklarınla değiştiğin için ve rantla hareket ettiğin için Allah (C.c) sana darbeyi vurdu.
@Misafir Kullanıcı Üzerinden her gün elini kolunu sallayarak geçtiğin viyadük sevmediğin Eşref Taş Beye aittir adam kendi köy yolunu bile 4 yılda duble yol yaptı. Allah kendisinden razı olsun.
sevinenler kına yaksınlar ben şahsım olarak gence böyle bir şey yapılsaydı teşkilattaki tüm gençliler olarak istifa ederdim biraz gurur varsa bağımsız aday çıkarırdım onu seçerdik tekrardan akp ye geçer ve ötürürdüm akp deki yönetimin geneli hdp sempatizanları yerleştirmişler istedikleri oluyor amaç partiyi yıpratmak istedikleri oldu bundan dolayı millet akp den soğumuş Rabbim bunu yapanlarını amaçlarına ulaştırmasın inşallah
Yapılacak ilk toplantıda kuruluş amacının açıklanıp ve yönetimin kurulacağı, platform sözcüsünün ilan edilip çalışmalara hızla başlanacağı vurgulandı.
05.05.2025
16:39
Aile hekimliğinde ikamet güncellemesi!
İkamet ve kayıt adresi farklı olanlar dikkat: Aile hekimi kaydınız değişebilir. Sağlık Bakanlığı, 6 Mayıs'tan itibaren aile hekimi ile ikamet adresi farklı olan vatandaşların kayıtlarını otomatik olarak güncelleyecek. Yeni sistem ilçeler için değil iller bazında olacak. 1 ay içinde e devlet ya da e nabız üzerinden başvurursanız eski aile hekiminize dönebileceksiniz.
05.05.2025
15:26
Kriterler değiştirildi: Pert arabada hasar sınırı yüzde 60 oldu
Yeni sigorta düzenlemesiyle birlikte artık hasar gören araçların onarım maliyeti, aracın piyasa değerinin yüzde 60'ını aşmadıkça, sigorta şirketleri bu araçları perte çıkaramayacak. Böylelikle büyük bir pazar haline gelen pert araç kullanımının önüne geçilecek.
05.05.2025
14:40
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Dolandırıcılık ve Göçmen Kaçakçılığı suçlarından 4 yıl 10 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.
05.05.2025
14:39
20 günlük ömre kıyanın cezası araba parası!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde ters laleler çiçek açtı. Yılda sadece 20 gün açan ve nesli tükenme tehlikesi altında olduğu için korunan çiçeği koparmanın cezası ise 577 bin lira.
05.05.2025
14:38
Bingöl'de motosiklet çalan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, motosiklet çalan 3 şüpheli yakalandı.
04.05.2025
15:08
Genç Muratspor yarıfinalde
Play-Off Çeyrek Final maçında Solhanspor'u penaltılarda eleyen Ayral Grup Genç Muratspor, yarı finale yükseldi. Gözler, finalde….
04.05.2025
14:48
Yılmaz'dan 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
KİSİAD yeni dernek binası açılışındaki konuşmasında terör örgütlerinin silahlarını bırakmasını ve illegal faaliyetlerini durdurmasını beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte köklü bir şekilde bu sorun ülkemizin gündeminden kalkacak. Terörsüz Türkiye'de hem demokrasi hem kalkınma yeni bir atmosfere kavuşacak. Çok daha hızlı ve çok daha etkili bir şekilde standartlarımızı yükseltmiş olacağız' dedi.
04.05.2025
14:47
Bingöl'de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 9 yıl önce şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman'ın oğlu, Bingöl İl Jandarma Komutanlığında unutulmaz bir gün geçirdi.
03.05.2025
16:41
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Önder, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yapılan açıklamada, vefat sebebi olarak çoklu organ yetmezliği gösterildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın