AK Parti'nin eserleri ve hizmetleri ile tanınan bir parti olduğunu söyleyen Berdibek; Halkımız eğitimden sağlığa ve ulaşıma kadar birçok eseri görmeseydi 16 yıl boyunca destek vermezdi dedi.
@Misafir Kullanıcı tek çalmayan parti o. Biktik bu akp milletvejillerinden ve eminim belki kimse sevdiginden degil ama yapilan bunca adaletsizlige inat HDPye oy verecek
Akparti neyaptı hangi hizmeti yaptı sayın bingöllüler lütfen dikkatle takip edin ne kadar iflas etmiş menfaatçi varsa hepsi akparti seçim bürolarında geziyorlar hele bide il başkanları var euzubillah allah bunlara fırsat vermesin
Dogrudur torpilde usülsüzlükte bütün akrabalarini ise almada cok büyük esserler verdiler Ve bingöl Hala uyanmadimi bu esserlerden Havaallani yapilmis yol yapilmis onuda yapmasin devlet niye vardir bunu yaparken babanizin parasiylami yapiyorlar bu milletin vergisiyle Dünya cag atliyor Benim garip Miletim daha havaalini yapmis diyor Soruyorum size bingöl de kac tane fabrika var kac tane yoksul issiz perisan Care üretmektir calmak cirpmak deyildir Care hayvanciligi tarimi öldürmek deyil onu yasatmaktir Ama memlekete ne hayvan kaldi ne Tarim Iste sizin esserleriniz budur
hastane deseniz halen en ufak bir şeyde başka illere sevk elaziga malatyaya diyarbakıra sevk yapılıyo belediye başkanınız bilene sölüyo alt geçit yapıldı sanayiye biz yapmadık karayolları yaptı o zaman bingöl e yapılan köprü (viyadük) yani onada bir şey olsa karayolları yaptı dersiniz havalimanı dediniz daha halen gümrük yok yurt dışından direk uçuşlara kapalı dikkat ederseniz bingölün yarısı yurtdışında aktarmalı uçmak zorunda şimdi sıra sütasta secim yaklaşımı dile gelir yoksa 10 yıl sürer adam gibi belediye binası yok şehir içi yollar desen köstebek yuvası ama belediyeye sorarsan doğalgaz y
hayatınız yalan dolan doğru bingöl e yatırım yapıldı 4te 1 yatırım 4 te 3 nü cebe attınız köylere ne yaptınız parke tasimi 2 yıl sürmedi malzemeden çalındı yollar mi asfaltlandı en ucuz malzeme bingöl genç yolu 1 yıl sonra her taraf çukur hastane 5 yıl sürdü ak parti diyarbakır milletvekili yaptı daha neler var neler
tamamda bütün gücü siz kaybetirdiniz en çok konuşan sizsiniz kusura bakma milletimiz ak partiden şikayetçi değil cevdet bey ve yücel efendiden şikayetçi feyzi abe
Adam yatalak anasına baktığı için maaş alıyor kalkmış Erdoğan ne yaptı diyor. Bende dedim seni doğuran ananı sokağa atma diye sana para veriyor daha ne yapsın! Toplum nankörler ile dolu. Maalesef Suriye yada Irak gibi olunca bazı şeylerin kıymetini anlayacağız bu gidişle. Allah sonumuzu Hayretsin. Her şeyden şikayet eder, iş beğenmez bir halk olduk.
@Misafir Kullanıcı Bilgi sahibi olmadan yorum yapmamani tavsiye ederim. Vergi ödemiyosun galiba. Sana bir örnek vereyim de başını iki elinin arasina al ve duşun. Geçen sene bir aylik mutfak harcaman 400 tl ydi bu sene 600 tl buna benzer binlerce ornek var. Ayrica erdogan o maaşı kendi cebinden odemiyor. Bunu idrak edememissin
@Misafir Kullanıcı Lafa bak, bu kadar cahil insanin oldugu bir memlekette bazi seyleri insanlara anlatmak icin caninizdan beziyorsunuz. O parayi benim cebimden aliyorsun, sosyal devlet anlayisindan gram haberin yok. Sizin gibi cahillerle beraber biz de gocugun altinda kaldik
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
21.08.2026
21:01
Uyuşturucuya havadan takip: 1 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de drone destekli operasyonda 80 kök Hint keneviri, 1 kilo 906 gram esrar ve seri numarası silinmiş otomatik pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.
21.08.2026
21:00
Bingöl'de hırsızlık şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de evden hırsızlığa teşebbüs, konut dokunulmazlığını ihlal, mala zarar verme ve kasten yaralama suçlarından aranan şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın