Ak parti'nin sürpriz bingöl listesi | HABER YORUMLARI
Seçime katılacak olan partiler bugün saat 17.00'a kadar, aday listelerini YSK'ya ilettiler. AK Parti'nin Bingöl listesi, Bingöl'de sürprizle karşılandı. AK Parti'nin Bingöl adayları Cevdet Yılmaz, Eşref Taş ve Şahin Bingöl şeklinde oldu. BDP'nin Bingöl'deki bağımsız adayı İdris Baluken olurken; CHP'nin Bingöl'deki listesinde Zeki Korkutata, Süleyman Batga ve Mesut Kayaoğlu yer aldı. MHP Bingöl'de Ahmet Celayir, İbrahim Kadri Zengin, Ömer Kemal Timur ile yarışacak. SP'den ayrılıp HAS Parti'yi kuran Numan Kurtulmuş'un Bingöl'de yarışacak adayları ise; Ali Rıza Bozkurt, Ayhan Hatusaru ve Asıf Çetin.
akp solhanı dışarıda bırakarak büyük bir hata yapmıştır. bdp adayı sayın idris baluken büyük ihtimalle meclise girecektir. ayrıca bazı arkadaşların bahsettiği yatırım sermaye ve açılışlar hangi ilde yapıldı merak ediyorum bingölde bakanımız hariç tek bir çivisi bile yok diğer vekillerin. bingöle muhalefet lazım.
selam arakdaşlar bu ne şidet bu ne celal sanki kazım ve yusuftan çok memnon gibisniz daha düne kadar yohlanmadılarmı bu arda bence en iyi aday lisetesi eşref taş adam gibi adam ben bir bingöl merkezli olarak eşref taşın ilimize hayırlı olxagını düşnyorum bakanımız zaten hakıı yenilmezz sizin istediginizde bu degilmi akp 2 bagımısz 1 sonuç bu olacakkk bak buraya yazıyorum ama gerçekten eşref taşııı tanımıyorsunuz melekteimiz için eşref olsun bakanımız olsun bide idris baluken olsun fayadalı olcaklar şimdiden hayırlı olsunnn bingöllümüzee
bingole'de etkili bir muhalefet lazim. bizim diger sehirlerden neyimiz eksik. elinizi vicdaniniza koyun simdi. idris baluken bu memelekete farkli bir hava getirmiyecek mi? genis kapsamli bu bagimsizlar mucadelsinde bizim de sesimiz olsun biraz.
Sayın Bingöl halkı nankörlük yapma siyasi geçmişinin hiç bir döneminde bukadar hizmet ,bu kadar açılış,sermaye yatırımı vs yapılmadı ama malesef halkımız toplumsal hizmeti değil bireysel hizmeti baz alarak yapılan bunca emegi hiçe sayıyorlar buyrun 24.donemi dikkatlice takip edelim gelen gideni aratır sözünden öteye gidemeyeceğiz.daha adını bile ilkkez duydugumuz bu isimleri sandığa bile taşımak büyük bir hayal kırıklığı 23.donem Bingöl tarihine adını yazdı yeri dolmuycak
düşmanı olsa ak partiye bu kadar zarar veremezdi.ve düşmanına versen ancak bu kadar kötü bir liste seçilirdi.galiba akp artık duraklama devrine girdi. en azından bingölde.:))ACABA CHP NİN İŞİ Mİ?
ak parti bingölde çok yanlış bir tercih yaptı. asıl liste bu olmamalıydı. bingöl tam bir hayal kırıklığı yaşadı. bir müsteşar dururken, müsteşarın emri altında olan bir müdür yardımcısının aday gösterilmesi çok enteresan ve çok da yanlış bir tercihtir. herkesin beklentisi bakan beyin başka bir yerden aday olması ve turan beyin de merkez adayı olmasıydı. ama bu yapılmadı ve ak parti bunun bedelini de ödeyecektir. önceden 3-0 şeklinde olan tablo, şimdi gösteriyor ki 2-1 olacak.
ben ankarada yaşayan biri olarak adaylara okey diyorum.sayın coşkun nun yalan dolanı ataoğlunun aga diye geçindigi dönem bitti.artık çalışma zamanı.el kardir indir zamanı bitti.bakanımıza ve yeni adaylarımıza tam destek.sayın solhanlılar,çoşkun vardı,güler vardı sizler için ne yaptı.yalan dolan hariç.iyi düşünün.aşiretlik bitsin herşey bingöl için olsun
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
09.05.2025
17:21
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın