Kanalizasyon, Yağmursuyu, İçmesuyu, Üstyapı, Araç ve Belediye İşhanı için Belediye Meclisinin onayı ile İLBANKtan kredi kullanıldığını belirten Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, BDPli Belediye Meclis Üyelerinin yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını savundu.
Bırak bu işleri başkan!! Belediyeyi sürükledin borç batagına sonra gidip satıyorsun ticari taksileri bu borçları ödemek için. El insaf ticari taksiler senin borçlarını ödemek için yok bu memlekette...
baydemiri eleştiren git kendini bi çatıdan at aşağı ülkenin sayılı başkanlarından biri kendisi...siz makarnacılar birbirinizi öve durun seçim günü kimin belediyeyi aldığını ağzınız açık tekrar izleyeceksiniz.
benn ak parti oldu olalı oy veriyorum ama bu defa kesinilkle vermiyorum serdar atalay aday olduğu sürede oy vermiyecem bayramda bile bize su vermiyen bir zihniyete artık dur diyorummm. ve anladığım kadarıyla sadece cebini doldurmakla meşkul.
Bdp/Pkk'nın yönettiği Şırnak,Hakkari ve Diyarbakır belediyelerine bakın çöplük içindedir.Osman Baydemir 1 trilyon harcayarak Ermeni kiliseni yaptırdı.Hem de Ortadoğu'nun en büyük kilisesini yaptı..Osman Baydemir,İdris Baluken ve yandaşları pazar günü Ermeni Surp Gragos Kilisesine ayin yapmaya mı gidiyorlar?
biz şakşakçı değiliz ama belliki sen şakşakçı olmak istedinde serdar Atalay buna müsaade etmedi şimdi böyle saldırıyorsun ne dolaplar dönüyormuş anlatta bilelim ama adını soy adını yazarak ve çık gazetede açıkla yoksa iddia ettiğin gibi birşeyler dönüyorda ve sende bunu açıklamıyorsan sende suçu işleyenler kadar hatalısın
Atalay dönemi gibi hiç bir dönemde siyaset bu kadar çirkefleşmedi tamam birşeyler yapmış ama el insaf. milletin anası ağlamış. belediyede dönen dolapları bilseniz bu kadar savunmazsınız. zaten savunanlar kendi adamları, ekmek peşinde olanlar şirin gözükmeye çalışanlar. İnşallah başbakan atalayı aday gösterir de boyunun ölçüsünü nasıl alır görürüz. milletin iradesini cebinizde sanıyorsuz ya. hele bi seçim gelsin bakalım kim kurtaracak sizi. ben ak partiliyim. yemin ediyorum bilsem öcalan gelip başkan olacaben yine oyumu serdar efendiye vermem
serdar Atalay bugüne kadar gelmiş en çalışkan belediye başkanıdır bdp li başkan görmesek kendilerini bize yutturacaklar bdp nin amacı serdar beyi yıpratıp Bingöl belediye başkanlığını almak ve yapılan bunca hizmetin üstüne konmaktır çünkü serdar beyden sonra gelecek olan belediye başkanının yalnızca bir işi kalıyor oda çiçek ekmek ve birkaç peyzaj işi o kadar. bdp lilerin bir hesabı varsa bu milletin ve yüce ALLAH'ın da bir hesabı var...
BDP li encümenlerin tek amacı kendini bingöle adamış yaptığı hizmetlerle oy patlaması yapacağına inanılan sayın atalayın önünü kesmek yani karalayıp adaylığını engellemektir.
sağol başkan cesur çıktın.normalde alt yapı işine giren başkanlar bir daha ki seçime aday olamıyor.olamazsanda gönlümüzün başkanısın.daha öncekiler 1-2 kaldırımla göz boyuyordu.siz büyük su depolarıyla alt ve üst yapısıyla mezarlıklar ve parklarla büyük bir cesaret örneği sergilediniz teşekkür başkan.
Gördüğünüz greyder yükleniciye aittir. Üstyapı işini yapan yüklenici firmanın da CAT marka greyder aracı var. Sadece belediye de CAT marka greyder yok. Belediye araçlarının hepsinin üstünde
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın