Atan: 'Yeni Bingöl stadyumu Genç yolunda yapılmalı' | HABER YORUMLARI
Bingöl'de yapılacağı müjdelenen yeni şehir stadyumunun şehir merkezinde olmasının doğuracağı sıkıntılara dikkat çeken ve Genç yolunda inşa edilmesi gerektiğini vurgulayan ZİKTE SÜRKAP Başkanı Fırat Atan, birçok alan hitap edecek kapasitede olması gerektiğini vurgulayıp: 'Şehre nefes aldıracak bir vizyon projeyle şehir dışında yeni bir cazibe merkezi oluşturulmalıdır' dedi.
He tamam efendim oldu.Stad gençlik spora yakın olacak li görevliler orada bulunabilirler ve çalışsınlar.swn genç yoluna kurdun kim gider.Bide bu takım her zaman ligde olmayabiliyor bazen takımı dahi olmuyor şehrin.in cin top oynar.stad ayrıca törenlerin yapılacağı yerdir.çocukları milli bayramlarda nasıl götürecen.senin halk minibüslerin şuanda bile sıkıntılı.Hayattaki en buyuk hata olur.
Anlamıyorum Genç İlçesinden çıkıp başka yerlere gidenler nedense alim bilge olmaya başlıyor. İlçede oksijen miktarı mı eksik anlamadım gitti. Kardeşim siz önce doğduğunuz yerin, kapınızın önündeki sorunları halledin ondan sonra millet akıl verin. Bir kesimde çıkmış Bingöl'e tıp fakültesi istiyoruz diye. Tamam iyide Tıp fakültesine gelen akedemisyenler ve öğrencileri Sarıoğlu otelinde mi ağırlayacaksın. Altyapı yok konut sorunu var hala biz isterük diyorsun. Allah akıl fikir versin. Genç ilçesindeki eğitim sorunu kendi başına bir olay. İl dış
ne yazdığınızı bilmeden yazmışşınız.. olimpik sporlara elverişli demişşiniz sonra da ne olduğu belli olmayan kasımpaşa rize stadlarını örnek vermişsiniz.. biraz çevremize baksak Elazığ stadını görürdünüz.. aynı yerde yapıldı ve hiç de bölgeyi boğmadı.. bizim stadımız ana yol üzerinde değil.. yine kapalı spor salonu il müdürlüğü binası yıkılıyor gayet de geniş alan var hem stad için hem de otopark için... genç yoluna yapılsın da milleti uzak tutsunlar ölü yatırım olsun istiyorsunuz.. aynı yerde yapılsın ki bahsettiğiniz kültürel
Mevcut stad alanında amatör takımların çalışacağı alan yok,sentetik sahada 4 takım birden calışıyor diğer spor dallarına zaten alan yok stad yeni yere yapılsın.
eski yere yapılırsa bir stad olacak yeni yere stad yapılırsa 2 stadımız olacak ileriyi görüp düşünmek lazım eski yere yapılırsa bir kaç sene sonra diyeceğiz alan yeterli değil,eski yere sıkıştırıp alanı daraltmaya hacet yok mantıklı olan yeni yeni ferah otopark sıkıntısı olmayan yere yapılmalı,yolu sorun etmeyin şehir içi içmelere çalışıyor,genç minübüsleri,belediye otobüsü vs araç sıkıntısı olmaz.pişman olmadan keşke demeden lütfen yeni yere stad yapılsın.
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
16.07.2026
01:49
Vali Çelik; '15 Temmuz milletimizin ortak zaferidir'
Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10. yılı dolayısıyla düzenlenen anma programında konuşan Vali Cahit Çelik, 15 Temmuz'un milletin iradesiyle kazanılmış ortak bir zafer olduğunu vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
16.07.2026
01:48
Bingöl'de 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Bingöl Şehitliği'nde düzenlenen programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Protokol üyeleri, Şehitlik Anıtı'na karanfil bıraktı.
16.07.2026
01:47
Bingöl'de 15 Temmuz Gazisine Ziyaret
Bingöl Valisi Cahit Çelik ve beraberindekiler, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programları kapsamında 15 Temmuz Gazisi Ahmet Boğatekin'i evinde ziyaret ettiler. Boğatekin'e Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye edildi.
16.07.2026
01:45
Motorin ve benzine yeni zam geliyor
Petrol fiyatlarındaki dalgalanmayla birlikte benzin ve motorinin litre fiyatına zam gelmesi bekleniyor. Buna göre, 17 Temmuz 2026 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere motorine 3,90 lira, benzine 1 lira zam yapılması bekleniyor. Bingöl'de tabelaların göstereceği rakamlar şöyle olacak;
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın