Ataoğlu: 'halkımız her şeyin iyisine layıktır | HABER YORUMLARI
Bingöl Milletvekilleri Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu, Ankara'da Bingolonline Gazetesi Yayın Koordinatörü ve Ankara Sorumlusu Murat Varol'a ve Fatih Çiçek'e önemli açıklamalarda bulundular. Ataoğlu ve Coşkun dört yılın genel bir değerlendirmesini yaparak, yeniden aday olmaları hakkında da birçok soruya açıklık getirdiler. Bingöl milletvekilleri aynı zamanda dört yıl boyunca Bingöl'de hangi projelerin hayata geçirildiğini ve Bingöl için hangi hizmetlerin yapıldığı konularında da geniş bildi verdiler.
kazım bey büyük projelerden bahs ediyor ama boynumun borcudur dedigi kücük seyleri de duymazdan geliyor örnek gözeler köyüne gölet yapılması siz unutunuz ama kalk unutmadı
sayın ataoğlu 3 dönemdir miletvekilisin ne yaptın söylermisin allah aşkına ya dekı en azında yolda geçen bi şahısın elini almışım sen kımı kandırıyosun yeter artık bu işi yapanlara bırakın artık
hepiniz aynısınız hep kendi yandaşlarınıza çalışıyorsunuz
bakanlığı biraz zor görürdünüz binali yıldırıma ne yaptılar gördük
ondan sonrada hükümet mecburiyetten bakanlık verdi bakan sessiz sedasız kendi yandaşlarını işe alıyor bu halkta gariban ne olup bittiğini bilmiyor
belediye ye alınan şirket elemanların hepsi kendi adamları
güvenlik ihalesini de gördük
kuraydı sözde ama yine denk dolap yapıp kendi yandaşlarını aldılar
doğalgaz ve havaalanındaki gecikmeler nasıl sizden kaynaklanmıyorsa özerk bir kurum olan üniversitenin yapılanmadaki genel başarısı da sizden kaynaklanmıyor .o rektörün iş bilirliği becerisiyle ilgili.bakan beyin kısmı yardımları da sözkonusu .
'Ilıcalar'da hastanesi ile daha geniş ve daha konforlu bir kaplıca yapısını hayal ediyorum' Bu ifadenizi 2007 genel seçimleri öncesi yine BingolOnline'de yayınlanan siytaset meydanında da dile getirmiştiniz. Akabinde milletvekili olduğunuz ve aradan 4 yıl geçti ve yine yeni bir seçim arafesine girdik anladığım kadarı ile siz hala bizleri gerçekleştiremeyeceğiniz hayalleriniz ile avutuyorsunuz. Biliyormusunuz Sayın Ataoğlu! Bingöllülerde sizleri köşenize çekilip torunlarınız ile vakit geçireceğiniz günleri HAYAL ediyor..
ya ne havalanı ne üniversitesi ne duble yolu bunlar sizin eseriniz değil artık bu garibal halkı kandıramazsanız herkes uyandı bu bahsettiğinizi hükümetin genel bir projesiydi şimdi bakan bir yerden diğer vekiller bir yerden kendisine malletmeye çalışıyor allahtan korkun ya milletti kandırma hakkına sahip değilsiniz bu bahsettiklerinizden çevre illler daha çok yatırım aldı yandaşlarınıza ve kendinize para kazanma yollarına devam edin bir tane garibanın çocuğuna iş imkanı sağlandımı hangi gencimiz kahvelerden çıkartılıp iş imkanı sunuldu yazık
Öğrenci Koçu Hamza Ayan, YKS ve LGS'ye iki aydan daha az zaman kala sürecin 'bilgi öğrenme değil performans artırma dönemi' olduğunu belirterek, deneme sınavları, analiz ve motivasyonun başarıda belirleyici olduğuna dikkat çekti.
28.04.2026
19:43
HÜDA PAR'dan 'Ev Genci' Uyarısı: 6,5 Milyon Genç Risk Altında
HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, Türkiye'de sayıları 6,5 milyona ulaşan 'ev genci' sorununa dikkat çekerek istihdam yetersizliğinin gençleri sosyal hayattan uzaklaştırdığını belirtti. Emiroğlu, çözüm için eğitim ve istihdam alanlarının genişletilmesi gerektiğini vurguladı.
28.04.2026
19:23
Bingöl'de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de İl Trafik Komisyonu Toplantısı, Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda şehir içi ulaşımda yaşanan sorunlar ele alınırken, vatandaşlardan gelen talepler de değerlendirilerek karara bağlandı.
27.04.2026
17:01
Bingöl'de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de tarımsal üretimi güçlendirmek ve modern teknikleri yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenecek bilgilendirme toplantısında, yüzde 50 ile 70 arasında değişen hibe destekleri üretici ve yatırımcılara anlatılacak.
27.04.2026
16:57
Bingöl'de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen AFAD gönüllülük eğitimiyle öğrencilerin afet anlarında bilinçli hareket etmesi ve sahada aktif rol alması hedefleniyor.
27.04.2026
16:56
WhatsApp'ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp, 'Plus' adı verilen yeni abonelik modeliyle ücretli özellikleri test etmeye başladı. Temel kullanım ücretsiz kalırken, ekstra özellikler için aylık ücret gündemde.
26.04.2026
22:47
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti: 'Belediye başkanına baskı uygulanıyor'
Milletvekillerinin bazı taleplerinin karşılık bulmaması halinde belediye başkanını kamuoyu önünde yıpratmaya yönelik girişimlerde bulunduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, bu sürecin siyasi hesaplaşmaya dönüştürülmemesi gerektiğini vurguladı.
26.04.2026
20:27
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl için uyardı! Pazartesi gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan Bingöl için hafta içinde sağanak etkisinin süreceği vurgulanırken, sel ve yüksek kesimlerdeki çığ riskine karşı da tedbirli olunması çağrısında bulundu.
26.04.2026
20:23
Bingöl'de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
26.04.2026
20:22
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Naci Görür 'büyük depremi tetikleyebilir' derken, Prof. Dr. Osman Bektaş daha temkinli konuştu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın