Ataoğlu, protestocuyu da, Türkkan'ı da kınadı | HABER YORUMLARI
İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Bingöl eski Milletvekili Kazım Ataoğlu, şehit yakınına sinkaflı kelimeler kullanan Lütfü Türkkan'ın yanı sıra provokatif eylemi gerçekleştiren şahsı da kınadığını belirtti.
Ağğ derd tu Miro yine çaktin Miro Allah Rızası için sen sus ne diyeceğini unutmuşsun ne yapacağını unutmuşsun koca Aşireti bu payesiz insanların ayağına keçe yapmışsın hala neyin davasindasin neyin derdindesin beee...Sana olan sevgimizide sevdamızı da yerle yeksan ettin Allah seni Islah etsin
Gerçeklerin açığa çıkma gibi bir huyu vardır.Umarım kimlerin Ankara'dan gelip bu provaksiyonu organize etiği yakında ortaya çıkar.Sayın Kazım ATAOĞLU kendisine ve Bingöl le yakışan açıklamasıyla bazı kimselere adamlık dersi vermiştir.
Hakarete maruz kalan Şahsı tanıyorum kesinlikle provokatör değil. Bizzat kendi hür iradesi ile o gün o tepkiyi göstermiştir. Fakat ip grup başkan vekili Lütfi efendi ise daha önce çeşitli olaylarla gündeme gelmiştir;fakat kendi partisinden ne bir kınama ne bir tavır sergilenmemistir. Bu insanlık dışı tutumunu normal görmeye devam ettiniz, halende görmektesiniz. Ama biliniz ki bu millet sizin asıl düşüncelerinizin farkına varmış,tarafınızın yönünü görmüştür.Sandikta sizlere gereken okkalı tokadı da atmasını bilecektir.
günaydın kazım bey ordaydınız kimse bişey demiyordu herşey ortaya çıkınca nasıl uyandınız lütfi efendi önce tutmuş ben küfür etmedim sonra herşey ortaya çıkınca niye u dönüşü yaptın
Ne şiş yansın ne kebap eğer sen beyden yıllardır bu memleketin ekmeğini yediysen ve kendini bingöllü olarak görüyorsan istifa et...size her bağıranı provakatör ilan ederseniz sizin de ilerde ne olacağınız belli
Kazım bey Bingöl için bir değerdir. Yıllarca vekilip yapıp kirada oturan ender insanlardan biridir. Ihale ,çalma çırpma, devleti soyma peşinde koşmadı. Bu yönüyle Bir sivanlı olarak kendisine büyük saygım var.. Allah sağlıklı sihhatli uzun ömürler versin
Temmuz 2025'te uygulanacak en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı açıklandı. Bu rakam, kök maaşı yüzde 16,67 zamlandığında 16 bin 881 TL'nin altında kalan 4 milyon 11 bin emekliyi kapsıyor.
03.07.2025
17:50
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde şüphe üzerine durdurulup üst araması yapılan şahsın üzerinden ruhsatsız silah ele geçirildi.
03.07.2025
17:28
Bingöl Umut Kervanı'ndan 8 milyon TL'lik yardım
Yıldız: 'Yardım, toplumsal eşitsizlikleri azaltmaya ve insan haklarını korumaya yardımcı olur. İyilik yapmak, mutluluğu artırmanın yanı sıra bireylerin depresif duygularını ve anksiyetelerini de azaltmaktadır.'
03.07.2025
17:14
ÖTV arttı zam geldi! Hangi ürünlerin fiyatı artacak
Bugün açıklanan Haziran ayı enflasyon rakamıyla birlikte ÖTV yani Özel Tüketim Vergisi de otomatik olarak güncellendi. İlk 6 aylık Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) doğrultusunda yapılan otomatik artış oranı yüzde 15,71 olarak belirlendi. Peki hangi ürünlere ne kadar zam geldi? İşte detaylar...
03.07.2025
14:58
Yedisu'da altyapı çalışmaları
Bingöl'ün Yedisu Kaymakamlığınca başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.
02.07.2025
17:53
Bingöl'de tabanca ve fişek ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, tabanca ve fişek ele geçirildi.
02.07.2025
15:56
Depoları fulleyin! Akaryakıta otomatik zam!
Yılın ilk 6 ayına ait Yİ-ÜFE verileri doğrultusunda benzin, motorin ve LPG fiyatlarında dikkat çeken oranlarda artış bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarına yarın (Perşembe) itibarıyla ÖTV kaynaklı otomatik zam yansıyacak.
01.07.2025
14:59
Hayvan pazarları acil koduyla kapatıldı!
Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, 81 ildeki müdürlüklere 'acil' ibareli bir yazı gönderdi. Şap hastalığında yaşanan artış nedeniyle, ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.
01.07.2025
13:10
Bingöl Basın Konseyi'nden karikatür tepkisi!
Açıklamada; 'İnançlara hakaret eden, toplumsal barışı zedeleyen ve vicdanları yaralayan bu tarz yayınları en güçlü şekilde kınıyor, hem hukuki hem ahlaki sorumluluğun takipçisi olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz' vurgusunun altı çizildi.
01.07.2025
11:28
Bingöl'de aranan suç makinesi yakalandı
Polislerin şok baskınıyla çembere alınan şahıs kıskıvrak yalandı. Şahıs, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın