Bingöl'de partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan İyi Parti Adayı Kazım Ataoğlu: Bu hükümetin, ülkeyi 2019'a götürecek gücü ve parası olsaydı emin olun seçim yapmazdı. Bu hükümet ekonomik yönden bitmiş bir hükümet, bu ülkeyi sonbahara taşıyacak gücü kendisinde bulamamış bir hükümet.
Daha dün referandum mitinglerinde iki şoför bir arabayi süremez diyen ve baskanlik sistemi olmazsa bu ulke batar diyen sen simdi ne olduda baskanlik sistemini kaldirip parlamenter sisteme gececz diyorsunuz. Sormadinmi genel baskanina mire!!! / şeyh fiorino
Adama sormazlarmı sen kaç dönem vekildin Bingöl halkı için ne gibi bir eser kazandırdın.. AK PARTİ de yer bulamayınca onlar kötü sen iyi öylemi hadi ordan sende bu millet kimin ne niyetle hareket ettiğini gayet iyi biliyor Kazım beyyyyyyyyyy
Gitmediğin parti kalmadı. Biraz .......olun. Sen bu memlekete ne yaptın. Biraz hizmetlerini de anlatsan. Fotoğraftakilerini bi sayın 100 kişi varmı yüzde yirmiden dem vuruyorsun. Sayın editör boş meydanı iyi montajla kapatmışsın.
Aslan parçası büyüklük budur makarnalıların himayesine girmedin adamsın yüreğimizin adamısın gönlümüzün mirisin ne yatın var ne katın adam gibi adamsın Bingöl senle güzel Bingöl iyi olacak
ya Allah'tan korkmaz Ataoğlu sen ne yaptın bu memlekete sıkılmadan gelip te aday oluyorsun sana oy veren zihniyete şaşırıyorum. o kadar güveniyosan kendine büyükşehirden gösterseydin kendini sen boşuna çabalıyosun ve seçilmezsin Cevdev bey hizmet yapmasaydı Bakan etmezdiler ya sen santranç oynamaktan memlekete bir faydan yok sana oy yok
Ben bu milleti anlamıyorum.Eskiler, eskiden ne yaptı deniliyor.Her zamanın şartları farklıdır her dönemi şartlarına göre değerlendirmek lazım.Kazım bey yapmadı doğrudur ama o zaman da iktidar mıydı bakan mıydı ? bunlara bakmak lazım.Cevdet bey zamanı 16 yıl tek başına iktidarsın bakansın başbakan yardımcısısın genel başkan yardımcısısın çok şey yapabilirsin ama yapmıyorsun.niye çünkü sen memlekete duyarlı sevdalı değilsin.Cevdet beyin yerinde kim olsaydı bu kadar sürede çok şey yapardı ama cevdet yapmadı yapmazda adam bingölü basamak olarak kullanıyor.öyle bir derdi yok.bıktık artık
Avrupa Bankasın'dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Danimarka'da bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Danske Bank, Türk lirası karşısında başta dolar, Euro ve sterlin olmak üzere bazı döviz kurları için 1,3,6 ve 12 aylık öngörülerini paylaştı. Avrupa Bankası'nın kehanetine göre dolar bir yıl sonra 48 lirayı geçecek, euro ise 59 lira olacak.
20.08.2025
20:48
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
Milyonlarca memur ve memur emeklisi için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrilirken kurulun kimlerden oluşacağı, sürecin nasıl işleyeceği ve zammın ne zaman belli olacağı merak ediliyor.
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
20.08.2025
03:40
Otomobil takla attı: 6 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.
20.08.2025
03:40
MEB'den 13 maddelik yasaklar listesi
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 eğitim öğretim yılına ilişkin yeni genelgeyi yayımlayarak, okullar ve öğretmenler için uygulanacak yasak ve kısıtlamaları duyurdu. Kayıt ücreti yasağı, Kaynak kitap yasağı, Cep telefonu yasağı, Sınav hazırlık kursları ve dahası…
20.08.2025
03:39
Seçmeli Dersler Bu Kriterlere Göre Tercih Edilecek
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 Eğitim ve Öğretim Yılı İş ve İşlemler Belgesini yayımladı. Yeni eğitim yılı öncesinde hazırlıklar sürerken, öğrencilerin seçeceği seçmeli derslerle ilgili yeni kriterler duyuruldu.
20.08.2025
03:38
Araçlara kamera ve takip sistemi zorunluluğu
Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliğiyle, yönetmelik kapsamındaki araçlarda araç takip sistemi, iç ve dış kamera, kayıt cihazı ve acil durum butonu bulundurulması artık zorunlu oldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın