Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İnönü Mahallesi'nde bulunan 5 bin metrekarelik alanla ilgili meclise sunulan ve içeriğinde arsayla ilgili tasarruf hakkının Barakazi'den alınarak Meclis'e devredilmesini içeren önergenin yasaya aykırı olduğunu vurgulayarak, kararı Meclis'e iade etti.
Suç sizde değil, suç sizin gibi menfaatçi-çıkarçı , .... insanları meclis üyesi yapanlarda sizlerin nasıl .... olduğunu bu zamanana neler yaptığınızı çok şükür bilen biliyor.
@Misafir Kullanıcı Başkanın tutumu sergilediği tavır, çıkarlarına uymuyor tabi başkanı karalayacaklar, iftira atacaklar. İçlerinden bilinçli olan meclis üyelerine hiç lafım yok elbet kaliteli vardır 3-5 tane ama gerisi boş.
@Misafir Kullanıcı pek hakim değilim ama başkan beye saldırdıkları çok açık ortada şahsen meclis üyelerinin çoğunu tanıyorum kendileri hırslan öfkeylen böyle bir iftirayı atacak kapasitedeler
Toki ve belediye projede olana saglık ocağı insanların nefes alacağı sosyal alan diyerek insanların basvurusunu aldı metrekare birim fiyatlarını sayarak hak sahiplerine saydı vatandaşlar yeşil alan istemeli
Sayın meclis üyeleri ne oldu ....mi kesildi doğru ya yücel bey engel olmuştu bu zamana kadar ilk defa yaşadınız bu durumu. Bu zamana kadar hep göz yumuldu sizin deng dolaplarınıza sizler nasıl hesap vereceksiniz çok merak ediyorum doğrusu. Tokinin ortası konusu açıklığa kavuşmuştu sizler rezil olmuştunuz hani iftira atmıştınız ya mecliste yüzleşmediniz mi burulday kardeşlerle onlar gereken açıklamayı yapmadılar mı ? Tabi o kadar yüzsüzsünüz ki hala başkanın yüzüne pişkin pişkin gülüp arkasından iş çeviriyorsunuz Allah sizi bildiği gibi yapsın...
Sen 5 tirilyon sen evde çocuklar açtır sen bana diyor diyarbakırlı mütahit... .... sen bana diyor kültür mahallesi kentsel dönüşüm.. Sen 5 tirilyon almış ne yapmiş evde çocuklar açtır sen bana ne diyor biliyor diyor senin .....
Aile Yılında Şiddete Karşı Tek Ses: ŞÖNİM 1100 Kişiye Ulaştı
Bingöl ŞÖNİM, 2025 yılı boyunca toplumun farklı kesimlerinden 1100 kişiye ulaşarak kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturdu. Dönmez: 'Bizim amacımız, iletişimi güçlendirmek, anlayışı derinleştirmek ve şiddetin hiçbir türüne sessiz kalmamaktır.'
22.10.2025
19:26
Bingöl'de Öğrencilere Kitap, Kırtasiye ve Giyim Hediyesi
Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası, Bingöl'ün Karlıova ve Adaklı ilçelerinde öğrenim gören öğrencilere kitap, kırtasiye ve giyim desteğinde bulundu.
22.10.2025
16:49
Bingöl'de hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde, polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
22.10.2025
16:39
Bingöl'de gençlerin el emeği ürünleri görücüye çıktı
Bingöl Gençlik Merkezi bünyesinde gençler tarafından üretilen birbirinden farkı birçok el emeği ürün, görücüye çıktı.
22.10.2025
12:51
Bingöl'de FETÖ operasyonu: Aranan 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 zanlı yakalandı. Zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.10.2025
12:50
Buğrahan: 'Mera alanı köylüde kalmalı'
Köy merasının TOKİ'ye devrinin kabul edilemez olduğunu belirten Buğrahan; 'Hayvancılığın teşvik edildiği bir dönemde böyle bir kararın alınması da kendi içerisinde bir tezat barındırmaktadır. Yetkililerin bir an önce bu karardan dönerek söz konusu yeri yine köylülerin kullanımına sunmaları gerektiği çağrısında bulunmak istiyoruz' dedi.
22.10.2025
12:49
B.Ü.'de lojman tahsisinde adalet çağrısı!
'Lojman tahsisinde adalet, sadece bir sendikal talep değil; çalışma barışını, motivasyonu ve kurumsal aidiyeti güçlendirecek bir zorunluluktur' açıklamasında bulunan Ünipersen, idarenin bu konuda göstereceği adil, çalışan odaklı ve çözüm üreten yaklaşıma tam destek vereceklerini açıkladı.
22.10.2025
12:47
Bingöl'de liseli gençlerden örnek davranış
Borsa İstanbul Bingöl Anadolu Lisesi öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Bingöl Umut Kervanı Derneği aracılığı Filistin (Gazze)'ye bağışladı. Ayrıca öğrenciler kentteki ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıttı.
21.10.2025
16:36
Bingöl'de yayalar neden yolun ortasından yürür?
Çarşı merkezindeki birçok yaya yolu ve kaldırımı işgal eden araçlar nedeniyle halk yolun ortasından yürümek zorunda kalıyor! Çözüm mü? Henüz icat edilmedi!
21.10.2025
16:13
Okul kayıtlarında yeni dönem: Merkezi sınırlama geliyor
Millî Eğitim Bakanlığı, okul kayıtlarında adres dışı kayıtları önlemek için yeni bir sisteme geçileceğini duyurdu. Bakan Tekin, merkezi sınırlamayla kayıtların kontrol altına alınacağını ve taşra okullarındaki baskıların sona ereceğini belirtti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın