Çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Barakazi; Vatandaşımızın ve esnafımızın görüşleri bizim için çok önemli. Vatandaşımızdan aldığımız güç ve destekle çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.
bu haberler hep içi boş reklam ürünüdür. gerçeği, sayın başkan da reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip önümüzdeki yerel seçimler için basında yer alarak ve tweter hesabında akparti yerel yönetimlerden sorumluları etiketleyerek onların gözüne girmek istemekte. gerçek olansa malesefki hiçbir sorun çözülmüyor ve sorunları dile getirenler de dışlanarak bir etiketle ötekileştiriliyor.
hangi talepleri acaba şehit mustafa gündoğdu mahalesinde ki park sorununumu kaldırım sorununu mu işgaql edilen yeşil alanların yerini yıkıp park mı yapacağı hangi sorunu acaba
@Misafir Kullanıcı çözüm 5 yolda haydonun kahvesinde ancak orada uyuşturucu çetesiyle bdp lilerle muhabette bulur başkan sanki AK Partili değil bdp nin oylarıyla seçilmiş yolun ortasına kadar sandelyeleride görüyor
Sayın başkan gidip kahvelerde dinledikleriniz esnaflarımız değil vatandaş olarak dinleyebilirsiniz ama degistirdiginiz uyguladiginiz hiç bir şey yok en azından gözle görünen birşey yok esnaflarımız şu bim şok a101 dedikleri marketlerden biktilar ama siz halen her sokakta iki üç tane açmalarına izin veriyorsunuz eğer gerçekten esnafı düşünüp taleplerini yerine getirseydiniz önce o marketlere izin vermekten vazgecerdiniz sonra çarşı merkezinde tozdan gecilmeyen yollar kaldırımların temizlenmesi için birşeyler yapardıniz esnaf odaları ile birlikte çözüm sağlayın sayın başkanım
Allah aşkına bir gün bu adamın şehir ziyaretlerini takip edin vatandaşla tartışıp atışmaktan başka bir şey yapmıyor. İnanın talep ve sorun dinlediği yok sürekli polemik içinde. Hangi sorunu söylesek tersliyor.
Avrupa Bankasın'dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Danimarka'da bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Danske Bank, Türk lirası karşısında başta dolar, Euro ve sterlin olmak üzere bazı döviz kurları için 1,3,6 ve 12 aylık öngörülerini paylaştı. Avrupa Bankası'nın kehanetine göre dolar bir yıl sonra 48 lirayı geçecek, euro ise 59 lira olacak.
20.08.2025
20:48
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
Milyonlarca memur ve memur emeklisi için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrilirken kurulun kimlerden oluşacağı, sürecin nasıl işleyeceği ve zammın ne zaman belli olacağı merak ediliyor.
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
20.08.2025
03:40
Otomobil takla attı: 6 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.
20.08.2025
03:40
MEB'den 13 maddelik yasaklar listesi
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 eğitim öğretim yılına ilişkin yeni genelgeyi yayımlayarak, okullar ve öğretmenler için uygulanacak yasak ve kısıtlamaları duyurdu. Kayıt ücreti yasağı, Kaynak kitap yasağı, Cep telefonu yasağı, Sınav hazırlık kursları ve dahası…
20.08.2025
03:39
Seçmeli Dersler Bu Kriterlere Göre Tercih Edilecek
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 Eğitim ve Öğretim Yılı İş ve İşlemler Belgesini yayımladı. Yeni eğitim yılı öncesinde hazırlıklar sürerken, öğrencilerin seçeceği seçmeli derslerle ilgili yeni kriterler duyuruldu.
20.08.2025
03:38
Araçlara kamera ve takip sistemi zorunluluğu
Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliğiyle, yönetmelik kapsamındaki araçlarda araç takip sistemi, iç ve dış kamera, kayıt cihazı ve acil durum butonu bulundurulması artık zorunlu oldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın