VAY BENİM GARİP MEMLEKETİM...MEMLEKETİN DÜŞTÜĞÜ HALE BAKIN.MEMLEKETİ TEMSİL EDEN SÖZDE VEKİLLER BİR DE İŞSİZLİK YOK DİYORLAR UTANMADAN SIKILMADAN...BANKA BORCU- KREDİ VE BOŞ ÇEKLERDE TÜRKİYE'DE 3.SIRADAYIZ
Tam bir seçmen kitlesi ;))bunların oyunu alan belediyeyi kazanır 19.100 kişi..Bingöl'de 70 bin işsiz sayısı olduğu söyleniyor..binlerce yoksul ,parasız gençler işsiz üniversiteler.. kelimeler boğazıma düğümlendi..diyecek bir şey yok
çevreyolu ticari imarı bingölde işsizliği çözecek tek projedir 300 den fazla ticari işletme olacak her işletme 10 insan çalıştırsa 3000 kişi yapar bazı projelerde 100 e yakın insan çalışacak 5000 insanı bulacak çalışan sayısı millet kazanacak devlet kazanacak belediye kazanacak bir an önce hayata geçmesi gerekiyor bingöle her alanda değer katacaktır
@Misafir Kullanıcı buna engel olanlar bu şehrin vebalini alır yazık en iyisi bingölü elazığa bağlayan bir köy yapsınlar kurtulalım iş yok güç yok
Hayvancılık yapan yok, tarım ile uğraşan yok hep tembellikten başka bir şey yok...Osmanlı dönemin de vatandaş kendi tarlasını iki yıl üst üste ekimini yapmasaydı devlet o tarlayı o vatandaşın elinden alırdı.... yorum 81 milyon insana saygılar....
seçim yaklaşınca bu tip şeyleri görmek normal oldu...zaten seçilenlerin coguna gidip bakınız hepsi kadındır....adam eve ekmek götürmek için iş arıyor ama bunlar nedense torpili kadına geciyor...
Dinç: Dillere Düşmanlık Fıtrata ve Allah'ın Taksimatına Düşmanlıktır
HÜDA PAR'ın Bingöl'de düzenlediği 'Anadilimi Seçiyorum' panelinde konuşan Mersin Milletvekili Faruk Dinç, dil çeşitliliğinin ilahi bir nimet olduğunu belirterek, dillere yönelik düşmanlığın fıtrata ve Allah'ın taksimatına karşı çıkmak anlamına geldiğini söyledi.
04.02.2026
15:06
Bingöl Devlet Hastanesi'nde İlk Kez Hematoloji Uzmanı Göreve Başladı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne yapılan atamayla Hematoloji Uzmanı Uzm. Dr. Osman Can Öztürk hasta kabulüne başladı. Atama ile birlikte kentte hematoloji alanında ilk kez hizmet verilmeye başlandı.
04.02.2026
14:56
Bingöl Umut Kervanı Umut Olmaya Devam Ediyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Ocak ayında Bingöl'deki ihtiyaç sahibi aileler ile Filistin ve Suriye başta olmak üzere yurt dışında toplam 1 milyon 654 bin 311 TL tutarında ayni ve nakdi yardımda bulundu.
04.02.2026
14:39
Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi geliyor
Pilot uygulama olarak belirli illerde başlatılması planlanan sistemle, ekonomik olarak dezavantajlı hanelere gelir desteği sağlanması hedefleniyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; '2026'da birkaç ilimizde, 2027'de ise tüm ülkeye yaymayı planlıyoruz' dedi.
04.02.2026
13:04
Vatandaş erken seçim istiyor mu?
Türkiye'de ekonomik gelişmeler ve siyasi gündemdeki hareketlilik, kamuoyu araştırmalarında erken seçim talebine yönelik dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu. İşte anketlere yansıyan sonuçlar;
04.02.2026
12:39
Kentsel dönüşümde yeni karar! Ya yıkılacak ya satılacak
Kentsel dönüşüme girecek riskli binalar için yıkım ve karar alma süreci hızlandırıldı. Bir hak sahibinin isteği bile karar sürecini başlatmaya yeterli olacak, karara itiraz edilirse, itiraz edenin payı diğer hak sahiplerine devlet eliyle satılacak. Payı devlet de alabilecek. Bina arsa haline dönerse alım önceliği devletin olacak. Kararla birlikte gözler, Bingöl'de dönüştürülmesi planlanan Maden Sokak'a çevrildi.
04.02.2026
12:07
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruluyor
Bingöl Kent Konseyi Yürütme Kurulu kararıyla Engelli Meclisi kurulmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Yeni meclisle birlikte engelli bireylerin şehir yönetimine doğrudan ve kalıcı katılımının sağlanması hedefleniyor.
03.02.2026
17:38
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Dolandırıcılık Uyarısı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı, son dönemde artış gösteren dolandırıcılık suçlarında öğrenciler ve ekonomik durumu kötü vatandaşların banka hesapları ve GSM hatları üzerinden suçlara dahil edildiğini belirterek, ciddi hukuki sonuçlara dikkat çekti.
02.02.2026
17:39
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya bir zam daha geleceğini duyurdu.
02.02.2026
16:58
ÖNDER'den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türk Kızılay iş birliğiyle 'İyilik Kanımızda Var' sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlatırken, Bingöl'deki bağış etkinliğinin 03–04 Şubat 2026 tarihlerinde Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacağını duyurdu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın