HDP Bingöl Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Baylas, AK Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler'i eleştiri yağmuruna tuttu. Güler'in kendi sözleriyle çeliştiğini vurgulayan Baylas, sorularına yanıt beklediğinin de altını çizdi.
Akp her seçimde yeni ambalajdan çıkmış bir aday sunuyor 3 dil biliyor şurda okudu burda okudu benim sorum belli Adammı peki?! Halki kandirdiginiz yeter budefa akp ye yok vallahi yok billahi yok ! Benim ailemde 3 tane işsiz var ailemin yüzüne bakamiyorum utançtan üniversite mezunuyum işsizim neyse sinan beyi deneyecem bu defa 16 yıl verdimde ne oldu sonuc ortada dön bak bingole ayni inekler ayni 4 dortyol
@Misafir Kullanıcı Kardeş annem babam dortyolda yuruyemiyorki ben erkek halimle yuruyemiyorum yemin ediyorum bu yillardir boyle..yillardir ayni dortyol degilmi? inekler derken insanlara demedim mahallelerde halen gercekten inekler var daha gecen arabamin aynasini kirdi:) belediyenin bir tane hizmetini soylesene bingolde? 16 yildir tek bir degisiklik soyle deki sunu yapti surayi yapti..yapma kardes kapi komsun elaziga bak diyarbakira malatyaya bak adamlar memleketine nasil sahip cikiyor ama sen boyle elestiriden uzak halen yapilmayani desteklersen memleket 30 yil daha degismez kurunun yaninda yaşta yaniyor maales
Akpartiye sallayacağına kendi yapacaklarını anlat. Kazanınca pkkayla bir olup şehire çukurlar kazacakmısın. Hdpnin cizreye, şırnağa sura götürdüğü hizmetlerdenmi bingöle getirecen ne yapacaksın hele anlatta dinliyek seni. Çamur atmakla siyaset yapılmaz.
@Misafir Kullanıcı mesajınızda gayet güzel belirtmişsiniz. Adayın kalitesi önemli... Bölgecilik adını ağzına alanlar, kendi zihinsel akıllarını belirtiyorlar... adayın geçmişi kalitesini iyi gösterir. buradaki destek çığlıkları yeterli olmayacaktır.
Bingöl merkez az bölgesi memleketi elle almaya çalışıyor kim gelirse gelsin nasılsa kendi çevrelerine hizmet edecek ihaleleri kendileri alacaklar bu memleket bu halle gelmemliydi tam aksine halk bunlara prim vermiyecektir tepkiler şimdiden yağıyor bu adaylar görecektir halk çoğu sandığı gitmiyecek tepkili olanlar oylarını yakacaktır çoğu çünkü bunların ikiside bölgecilik yapıyor daha çıkmadan o zaman az bölgesi bunları çıkarsınlar birbirlerine peşkeş çeksinler yücel beyde olduğu gibi az bölgesi hem vekillerde kendilerinden bel başk kendilerinin olsun diyer vatandaşlarımıza ALLAH kerim
@Misafir Kullanıcı Sen şuanda bir algı yaratıyorsun hukuk anlamında suç işliyorsun?sizden de yürekli adamlar çıkaydı aday olaydı kim tutmuş..Herkes sandığa gidecek oyunu kullanacak. 2007den 2017 ye kadar memleket kimin elindeydi gençli solhanlının bir azlı senin gibi ağladı mi ? Dik Dur Dik!
Sinan bey Bingöllün genç ve girişimci iş adamlarından biri olduğu gibi soylu ve köklü Ailelerinden birinin mensubudur. Maddi varlığı bilen bilir kendini safi edecek en iyi şekilde geçinecek kadar ciddidir. Hdp den aday olmasıda çıkarları değil düşünce ve fikirleri için ilimiz adına daha güzel oluşumlar yaşanması niyetini Ak açık olmayıp Apaçık ortaya koyan en güzel davranıştır. Genç girişimci bir iş Adamı olması memleket adına fayda edici olacağına en büyük delalettir. Çıktığı bu yolda başarılar diler kalbi duygularımla kendini desteklerim.
@Misafir Kullanıcı Senin özgeçmişin nedir bir seçmen dahi olacak kriterlere sahip misin?Tahsil durumun nedir çünkü oy önemli..herkes oy verir kimi bilinçli kimi bilinçsiz..tahsil durumunu belirt? Bilinçli veya bilinçsiz seçmen diyelim sana
@Misafir Kullanıcı Yücel icin 4 dil biliyor avrupada yasamiş dediler ne oldu al sana tahsil ..yusuf coskun beyinde tahsili iyiydi sana bi hayri dokundumu ? Adammı degilmi diye soracaksin yanliş noktadasin bakış açını degistir
@Misafir Kullanıcı Sen bunu mahkeme önünde ispatlamak zorundasın attığın iftiranın bedelini bu ülkede ödeyeceksin? Bir kişinin suçu sabit olmadıkça masumdur..Elinde belge varsa çık meydana..Çıkmazsan seni Az Aşireti çıkarır meydana !!Mahkemede hesap vereceksin.ispatlatacaksin ?Aile büyüklerimizin soyadınımızı karalayamazsın!senle mahkemede meydanda hesaplaşacaz her kimsen !!!!
@Misafir Kullanıcı Esah mı? Rahmetli Haydar BAYLAZ zamanında Baylaz,Bor,Berdibeklerden başkası konuşabiliyormuydu acaba?kadrolar Mahmut baylaz ve faruk baylaz tarafından satılmıyor muydu?
@Misafir Kullanıcı adı soyadı ile eğitim, tahsil durumu ortaya çıkabilir mi? Delikanlı lafları da aslında senin eğitim durumunu ortaya çıkartıyor... olumlu eleştireler iyi güzel iken, olumsuz eleştirilere ise tahammül edememek hiç hoş değilll....
ben sadece işkur alımlarına deyinecem cuma günü saat 1 de noter huzurundaçekilmesi gereken kura neden sabah 10 da apar topar çekildi. insan biraz allahtan korkar
@Misafir Kullanıcı bu yorumu bile beğenmeyen var çünkü beğenmeyen kişi büyük ihtimalle torpilli kura ile iskurda adı cıkmıstır.insan allahtan korkmayınca ....
Güler ticareti bingölün kalkınmasını bu kadar düşünüyorsa çevreyolu imarını neden iptal ettiler bıraksın şhov yapmayı oraya gelecek yatırımları bildikleri halde buna engel oldular
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
07.03.2026
03:00
Karlıova'da Trafik Cezası Tartışması!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kesildiği iddia edilen trafik cezası tartışma konusu oldu. Siyasi kimliğiyle tanınan İlyas Bingöl, aracına kesilen cezanın ardından yaşanan süreci sosyal medya hesabından paylaşarak konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.
07.03.2026
02:58
Bingöl'de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri vatandaşları kültür ve sanatla buluşturuyor. Tiyatro ve çocuk gösterileriyle renklenen programlar, ilahi konserleriyle de Ramazan'ın manevi atmosferini salona taşıyor.
07.03.2026
02:58
Bingöl'de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli cezaevine teslim edilirken, diğer şüpheli şahıs ise sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
07.03.2026
02:57
FKA'ya personel alımı başvuruları başladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 Bölgesi'nde görevlendirilmek üzere 4 uzman personel ile 1 destek personeli (programcı) alımı yapacağını duyurdu.
07.03.2026
02:56
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında çocuklar ve aileleri bir araya geldi.
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı M. Fatih Tiryaki, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada Bingöl'ün deprem riski açısından kritik bir bölgede bulunduğunu belirterek yetkilileri acil önlem almaya çağırdı. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca'nın konuyu Meclis gündemine taşıdığı bildirildi.
06.03.2026
02:51
Bingöl'de Dünya Yetimler Günü'nde Anlamlı İftar
Bingöl Valisi Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında yetim çocuklarla bir araya geldi. Programda konuşan Vali Çelik, yetim ve öksüzlere sahip çıkmanın medeniyetin en önemli miraslarından biri olduğunu vurguladı.
06.03.2026
02:50
Akaryakıta zam! Tabelalar güncellendi
ABD-İsrail ile İran arasındaki çatışmanın tırmanmasıyla Orta Doğu'daki petrol ve LNG arzına ilişkin endişelerin artması fiyatları etkiledi. Gelişmeler benzin ve motorin fiyatlarına zam olarak yansıdı. Bingöl'de motorin fiyatı 66 lirayı da aştı!
06.03.2026
02:49
Bingöl'de 'Zimem Defteri' Geleneği Bu Yıl da Yaşatıldı
Ankara'da yaşayan Bingöllü iş insanı Cevdet Ateş, Osmanlı'dan günümüze uzanan 'Zimem Defteri' geleneğini bu yıl da sürdürdü. Bingöl merkez ve Genç ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin bakkal ve market borçları kapatılırken, yaklaşık 14 bin alışveriş kartı da mahalle muhtarları aracılığıyla dar gelirli ailelere ulaştırılmak üzere dağıtıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın