Belediye tek başına bu yükün altından kalkamaz | HABER YORUMLARI
Arıkan; 'Maalesef belediye büyük bir yük altında bırakılmış, bütçe planlaması yapılmadan işe başlanılmıştır. Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük, farklı alternatiflerden oluşan bir yol haritası çizdik. Bu alternatifleri hak sahiplerimizle istişare ederek, projenin sağlıklı bir şekilde başlamasını sağlayacağız' dedi.
Aday olurken bu aciklamalari neden yapmadiniz, tam tersi projelerini arasinda kentsel dosnusumde vardi ve bu sorunlardan hic kimse bahsetmedi, baskalarini artik suclama yerine sizler biran once bir cozum bulunku hak sahiplerinin hakki verilmi solsun sizde sozunuzde durmus olun, Yucel beyde o kadar avrupa ulkesi gezdi ama gezdigi hicbiryerden ornek ve ders alarak bir uygulama yapmadi, bari sizler insanlarin sadece gozunu boyamak icin degilde gercekten sehrimizi yasanilir bir memleket haline getirin ki mevcut baskanliginiz tek seferlik degilde daimi olsun ve inanin bu sizin hayriniza olacaktir.
Seçim döneminde cevdet ,feyzi ve yusuf un arkasına saklanıp bütün bilbordlara kentsel dönüşüm projesi diye afişler astın. O çok değerli cevdet yılmaz temel atma töreninde kurdele kesti.Seni nasıl bir kumpasın içine soktuklarını gör ve istifanı ver kurtul bu işten . Bütün suçu yücele atmışsın lakin unuttuğun birşey var yücelide o makama cevdet yılmaz getirdi hacı ketenalp, serdar atalay, yücel barakaziyi harcadığı gibi seni de harcayacak. istifa et erdal başkan en azından halk arkandan iyi konuşur.
Sayın başkanım burayı hal ettinde KARŞIYAKA mahallesinde çökmek üzere olan binaları ne yapacaksınız defaatle sizlere söylendiği halde dikkate almıyorsunuz vebalis sizindir
Sayın başkan elbette siz bir enkazın ortasında buldunuz kendinizi ama seçim döneminde sizler bütçe planlaması yapmadan mı kentsel dönüşüm de dahil 30 proje açıkladınız.. sadece önceki döneme eleştiri getirirseniz sizden sonra aynı şeyler konuşulur.. kentsel dönüşüm için said nursi parkı yanında bir çukur açıp şov yapanlara da bir çift laf etmelisiniz. en büyük suç bir çukurun önünde temel atma töreni adı altında şov yapanlarındır...
Bingöl'de APP plaka kullanan araç sahipleri, cezai uygulamalar öncesinde plakalarını değiştirmek için Şoförler ve Otomobilciler Odası'na akın ediyor. Günlük sınırlı sayıda plaka basılırken yoğunluk nedeniyle randevu sistemi uygulanıyor.
11.03.2026
03:17
Bingöl Belediyesi'nin Gazze iftarları başladı
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Gazze'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik iftar hizmeti başlattı. Kurulan aşevinde her gün yaklaşık 1.000 kişiye sıcak yemek ikram ediliyor.
11.03.2026
03:14
Akaryakıta Zam Üstüne Zam!
İran savaşıyla birlikte yükselen petrol fiyatları akaryakıta zam olarak yansımaya devam ediyor. Dün gece benzin ve motorine zam gelirken, bu gece yarısı benzinin litre fiyatı bir kez daha arttı. Bingöl'de akaryakıt fiyatları yeniden yükseldi. İşte güncel tablo…!
11.03.2026
03:13
Kırsalda Bereket Projesi Başlıyor
Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsalda üretimi artırmak amacıyla 'Kırsalda Bereket Küçükbaş Hayvancılığa Destek Projesi'ni hayata geçiriyor. 2026–2028 yıllarını kapsayan proje kapsamında Türkiye genelinde 150 bin baş küçükbaş hayvan üreticilere dağıtılacak.
11.03.2026
03:12
Van'da Bingöllüler İftar Sofrasında Buluştu
Van Bingöl Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. İş insanları, akademisyenler, kamu personelleri ve üniversite öğrencileri iftar sofrasında buluştu.
11.03.2026
03:11
Maliye Sendikası Bingöl üyeleri iftarda buluştu
Maliye Sendikası Bingöl İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında maliye çalışanları Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldi. Programda birlik, dayanışma ve mesleki dayanışma vurgusu yapıldı.
11.03.2026
03:10
Kış uykusundan kalkan ayı, kovanlara saldırdı
Bingöl'de kış uykusundan kalkan bir ayının arı kovanlarına saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda bazı kovanlar zarar gördü.
10.03.2026
06:55
Bingöl Belediyesi Gazze'de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için 10 gün boyunca her gün Bin kişilik iftar yemeği verecek. Karar, Belediye Meclisi'nde grubu bulunan tüm partilerin ortak oyuyla kabul edildi.
10.03.2026
06:53
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Bingöl Üniversitesi ile Munzur Üniversitesi arasında akademik ve bilimsel iş birliklerini geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Protokolle ortak araştırma projeleri ve üniversite-sanayi iş birliklerinin artırılması hedefleniyor.
10.03.2026
06:51
Bingöl'de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın