Belediyeden Aydemir'e sert tepki | HABER YORUMLARI
Bingöl Belediyesi, TBMM Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan HDP Bingöl Milletvekili Aydemir'e sert tepki gösterdi; Sayın Aydemir'in belediye hizmetlerine yönelik yaptığı açıklamalar, gerçeklikten uzak ve kamuoyunu yanıltıcı niteliktedir. Altyapı ve üstyapı başta olmak üzere içme suyu, temizlik ve imar sorunlarına köklü çözümler getirilmiştir.
su konusunda belediye haksız simanı mah halen kusu suyu içmekte ve yaklaşık 3 donemdir su sorunu bir türlü çözülmemiştır sayın yücel bey söz verdi ilk işim simanı mahlesini suyunu çözeceyim demişti ve hlen sözünü yerine getirmesini bekliyoruz
Belediye mulakatle 25 işçi alıyor. Yapmayın, etmeyin garibanlar yine giremeyecek. Bari kura çekin. Haksızlık etmeyin. Milleti kendinize düşman etmeyin. LUTFEN el insaf
AKP liyim ama sayın Aydemir çok haklı zaten bingöl lü olupta akpli olmayan yoktur çıkın dışarıya herkez sizden şikayetçi o zaman halk içinde bir duyuru paylaşın artık AKP ye oy vermeyeceğim
Önce bir toplu taşıma sorununu çözüm sonra savunma yapın.dünyada bir belediye söyleyinki resmî rekabetsiz bir toplu taşıma sistemi olsun. Yazıklar olsun sizlere bu ayıp bu bingöle yeter.
Ya ne sorun çözülmüş be daha geçenlerde günlerce yeni mahalle de sular akmadı Altyapıymış hani nerde neden yağmur yağınca sular gölete dönüşüyor hala ve neden hala elektrik direkleri var gelmiş alt yapıdan söz ediyor yazık be yazık gidin diğer şehirlerde alt yapı görün en azından yarısını yapmış diğer şehirler
Belediye başkanım sizi tebrik ediyorum hdp ye ağzının payını vermişsiniz bu memlekette çamur siyaseti yapmayın Bingölün gelmiş geçmiş en ilkeli her zaman dik duran hiç kimseye boyun eğmeyen başkanı Yücel barakazi dir.
@Misafir Kullanıcı Tebrikten önce bir git ve tarafsız olarak bak tebrik edeceksen yine et hem madem bu kadar ilkeli diyorsanız neden tekrar göstermediler yoksa yönetenlerin işine mi gelmedi yada halk mı ilkesiz kararı siz verin
Aydemir doğru söylüyor bide siz gelin simani mahallesi patika yol dan bakın kendini Z gelin bakın inanmak istemiyorsunuz kuruk suyu istiyoruz su icemiyoruz ya haklı
Siirt'e gitmek üzere ticari taksiyle yola çıkan Bingöllü aile, Diyarbakır'ın Silvan ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Başka bir aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada anne hayatını kaybederken, baba, çocuk ve taksi şoförü yaralandı.
22.05.2025
16:44
Bingöl'de üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı
Bingöl'de Sebze Üretiminin Geliştirmesi Projesi çerçevesinde üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı. Coğrafi işaretli Guldar domatesinin yetiştirildiği köylerdeki çiftçilere de 50 bin adet Guldar domatesi fidesi verildi.
1971 depremi sonrası 1986'da Kiğı Çiçektepe'de yapılan deprem konutlarının 2015 depreminde ağır hasar gördüğünü ve 2024 Kasım'da yıktırıldığını aktaran Özaltun: 'Hak sahipliğimiz herhangi bir bilgi verilmeden iptal edilmiş. Biz oturacak ev bulamazken başka ailelere birden fazla konut veriliyor ve onlar da götürüp kiraya veriyor! Bu nasıl bir adalet? Kim koruyacak hakkımızı?'
Bingöl'de Ankara Büyükşehir Belediyesi İlkokulu öğrencilerine yönelik 'Bingöl'ün deprem gerçeği' konulu söyleşi gerçekleştirildi.
22.05.2025
14:32
Bingöl'deki şelale hayranlık uyandırıyor!
Bingöl'ün Solhan ilçesinde kayayı oyarak süzülen doğa harikası şelalenin görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü!
21.05.2025
19:28
Bingöl'de lezzet dolu bir program
Bingöl'ün yöresel yemek ve tatlıları, Türk Mutfağı Haftası kapsamında sergilenip ikram edildi. Bingöl mutfağının doğal, ekonomik ve atıksız örnekleriyle haftaya katkı sunduklarını belirten Vali Usta, emeği geçenleri tebrik eti.
21.05.2025
18:39
12 Bingölspor için Ankara'da toplanacaklar
12 Bingölspor'un geleceğini yakından ilgilendiren toplantı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali, Milletvekilleri, Belediye Başkanı, şehrin önde gelen isimleri ve kulüp yönetiminin katılımıyla 22 Mayıs 2025 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek.
21.05.2025
18:07
Bingöl'de havalar aniden ısınacak!
Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasıyla birlikte özellikle perşembe gününden sonra bunaltan sıcaklar etkili olacak. Bingöl'de termometreler bir anda 5-6 derece artacak. Asıl sıcak hava dalgası temmuz ve ağustos ayında gelecek.
21.05.2025
18:06
Jandarma yolcunun üzerinde buldu!
Bingöl'de jandarma ekiplerince durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir şahsın üzerinde 124,84 gram bonzai ele geçirildi.
21.05.2025
18:05
Can ve mal güvenliği için tedbir alındı
Bingöl'ün Solhan ve Adaklı ilçelerinde İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) çerçevesinde vatandaşların can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturan kaya blokları için çalışma başlatıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın